• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon, de nagyon köszönöm, hogy ismét írtál rólam! Szép emlékeim voltak az első taliról is és nagyon remélem, hogy még sokszor meglátogatsz! Addig is puszillak

  • Egyeztetés:

    A hét során többször is egyeztettünk, de nem találtunk közös időpontot. Végül aztán pénteken úgy alakult, hogy szabaddá vált az estém. Még napközben írtam VTR-t amire pozitív választ kaptam. Randi előtt egy másfél órával ránéztem az üzenetekre és láttam, hogy Evelyn írt nekem és kérdezi, nem tudok-e hamarabb menni. Mivel közel jártam és semmi más dolgom nem volt, felhívtam és megbeszéltük, hogy odamegyek. Így egy órával hamarabb sikerült bejutnom hozzá.
  • Megközelítés:

    Erősen zsúfolt rész az Andrássy és a Podmaniczky utca közötti szakaszon. Tömegközlekedés kb 5-10 perc távra. Kocsival könnyen megközelíthető, bár a parkolás esetleges és fizetős. Legalábbis napközben.
    A címet pontosan adja. A kapuhoz érve telefonon megadja a bejutás paramétereit. Lifttel lehet feljutni a felsőbb emeletekre.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház, modern, tiszta lakás. Minden rendezett. A tetthely egy kisebb szoba, kényelmes franciaággyal. Elegáns, minimalista berendezés. Ruhákat egy ülőalkalmatosságra lehet letenni. A fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel és fallal. Tusfürdőből bőséges a kínálat. Szájvíz is akad a mosdónál, kis méretű poharakat is találunk hozzá.
  • Lány külseje:

    Kedves, fiatal lány. Körte alkat. Tenyérbe illő, gyönyörű melli vannak. A feneke kerek, jól markolható. Hosszabb lábak, erősebb combbal és vádlival. Kedves, csinos arc, csókolni való száj. Nem az a feszes, kemény típus, hanem a mindenhol lágyabb, selymesebb, remekül markolható. Pont olyan, amilyet én szeretek.
    A képek egyébként jól visszaadják. Egyetlen ami nem jól tükröződik, az a kor. A képeken nekem idősebbnek tűnik, mint a valóságban.
  • Action:

    Szokás szerint az ajtó mögé bújva várt. Üdvözlésnek csók, majd újabb csók és még újabb csók jutott. Mikor ezen túljutottunk levettem a kabátot, cipőt és bevonultunk a szobába.
    Leültünk az ágyra és pár percet beszélgettünk általános dolgokról. Megbeszéltük az időpont előretolás apropóját is. Majd kedvesem javasolta, hogy keressem fel a fürdőt.
    Gyorsan levetkőztem és elvonultam zuhanyozni. Kint meleg volt, így bőven rám fért. Zuhany után siettem vissza a szobába, ahol Evelyn már megszabadult a ruhájától és törökülésben ült az ágyon. Leültem vele szemben az ágy szélére és megcsókoltam. Nem volt ellenére a dolog, így jó ideig ezt játszottuk. Evelyn csókjai lágy, izgató. Nyelve fürgén mozog az ember szájában. Igazi barátnős érzés. Mikor elfáradt a derekam az előrehajlástól, gyorsan hanyatt döntöttem a kedvest és így folytattuk a csókot. A testhelyzetnek köszönhetően már a kezem is felszabadult és elkezdte feltérképezni Evelyn testét. Először a melleit simogattam. Egyenként markomba vettem, az ujjaimmal a bimbókat simogattam, majd elindult a kezem lefelé. Végig a hason mígnem elérkeztem a finom szőrpamacshoz, mely a punci felett díszeleg. Ujjaim becsúsztak a lábak közé, finoman simítva végig a résen. Amennyire kezem elért a combokra is kiterjesztettem a kényeztetést. Mikor kellően feltérképeztem a terepet pozíciót váltottunk. Kedvesem alul, én fölötte támaszkodok, a combjai között térdelve. Szenvedélyes csókok, melyek már időnként a nyak és a fülek irányába is elkóboroltak. A két formás mell sem maradhatott ki a játékból.
    Ezután feltérdeltem, felemeltem a jobb lábát és a lábujjait vettem számba (a szó átvitt és valós értelmében is). nyalogattam egyenként, bevettem egyszerre többet is, közben Evelyn élvezkedő arcában gyönyörködtem. Egyik kezemmel időnként a melleit izgattam. Hasonló kényeztetésben volt része a másik lábának is. Mikor kijátszottam magam kértem, hogy forduljunk át párhuzamosan az ágy hossztengelyével és feküdjön hanyatt. Feltettem a kérdést, hogy mit szólna egy masszázshoz. Ő nem tiltakozott. Elővett egy krémet és hasra feküdt az ágyon. Combjai fölé térdeltem, ráhasaltam és elkezdtem a nyakát csókolgatni, nyalogatni. A füle mögötti terület sem maradt ki, sőt a fülcimpát is megcsócsáltam. Kedvesem feküdt, csukott szemmel és egyre mélyebb sóhajokat hallatott. Elindultam lefelé, végig a gerinc mentén. A popóhoz érve két kézzel megmarkoltam, kicsit széthúztam, és benyaltam a nyílásba. Mivel úgy tűnt szereti, leragadtam itt egy időre. Utána tovább a lábakon. A talpaktól visszafordultam. A popónyílás ismét kitüntető figyelmet kapott. Eközben ujjaim becsúsztak az összezárt combok közé felméri a terepet.
    Eljött az ideje a masszázsnak. Feltérdeltem és a krémmel először deréktól felfelé masszíroztam, majd a nyak, váll következett. Időnként csókokkal színesítettem a tevékenységet. Ezután a lábakról indultam felfelé. A popó és környéke is kapott bőven. Közben ujjaim már be-becsúsztak a punciba, majd a popónyílásba is. Befejezésként visszatértem a nyakra apró csókokkal a füle környékére. Kedvesem szinte dorombolt. Újabb fordulást kértem és fejemmel elhelyezkedtem a combjai között. Finoman nyaltam a csiklót, a vágatot. Váltogattam a nyalást és a csókokat. Ujjaim elindultak a punciba. Először egy, majd kettő. Mozgattam, nyelvemmel egyre intenzívebben nyaltam. Hallottam a sóhajok változását. Egyre jobban feszült a hasfal is. Másik kezem közben a mellbimbót morzsolgatta. Ahogy erősödtek kedvesem sóhajai úgy gyorsítottam én is. Hirtelen megfeszült a teste, megemelkedett, így maradt egy ideig, majd elernyedt és ellazult. Szeme csukva. Vártam kicsit, apró csókokkal tesztelgettem a csikló környékét. Mikor már nem rezdült rá felnéztem. Ekkor már ő is kinyitotta a szemét, rám mosolygott és javasolta, hogy most már ő jönne. Nem vitatkoztam.
    Helyet cseréltünk. Én hanyatt, ő pedig a peckesen feszítő főnök mellé térdelt. Finoman simogatta, óvatos csókokat lehelt rá. Teljes hosszában kényeztette, fel és le, majd rábukott a végére. Ezt is nagyon lágyan, óvatosan csinálta. Nem tüntette el nagyon mélyen, de így is hihetetlen izgató volt. Elengedte, megint csókok és újra vissza. Itt kértem egy kis szünetet. Pihenő után újra kezdte a játékot. Szerencsére úgy helyezkedett, hogy kezeimmel elértem a fenekét és azt markolásztam "kínomban". Nagyon nehezen fogtam vissza magam. A második vagy harmadik megállás után már egész jól bírtam a "kínzást". Ekkor felvetette, hogy szívesen nyeregbe pattanna. Nem volt ellenemre a dolog. Nyeregvédő fel és máris felettem lengedeztek Evelyn gyönyörű mellei. Először lassú tempót diktáltunk, próbáltam minél jobban elmélyedni benne. Ezután kicsit ráerősítettünk a mozgásra. Tetszett neki az erősebb lökés. Meg is jegyezte, hogy ez nagyon tetszik neki. Gyorsított, én kezeimmel a formás csípőjét fogtam és úgy húztam egyre jobban magamra. Egy-két csók is elcsattant, néha a melleket markoltam, de nem bírtam már sokáig a tempót és hatalmasat élveztem. Rám borult és vagy egy percig így feküdtünk. Ekkor nyeregből szállt, segített levenni a védőfelszerelést és megtisztogatott. Ülve maradt mellettem és így beszélgettünk míg le nem járt az idő. Gyors mosakodás, öltözés. Átadtam az ajándékba hozott csokrot és indultam enni. Az elmaradt ebéd és ez a testmozgás erősen meghozták az étvágyamat :-)
  • Elszámolás:

    Tökéletes volt. Minden az előzetes információk szerint. Van néhány extra, ezeket most sem vettem igénybe, bár ami késik, nem múlik :-)
  • Összkép:

    Másodszor voltan Evelynnél és ezúttal is remekül éreztem magam. Nála inkább a barátnős, kényeztetős én-em hatalmasodik el rajtam. Ő ezt nagyon jól veszi. Bújik, csókol, élvez. Át tudja magát adni teljesen az együttlétnek, ami a számomra is élvezetet okoz. Így most sem csalódtam. Megyek még többször is hozzá.
Happy Massage