• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napközben böngészgettem az oldalt, és megakadt a szemem a hirdetésén. VTR-en kértem időpontot, amit pár óra után elfogadott. Indulás előtt még felhívtam telefonon, nagyon kedves hangja volt, így meg is beszéltük a részleteket. Úgyhogy az egyeztetés simán ment.
  • Megközelítés:

    XI.ker. épülő lakóparkja. BKV-val mentem, útba is esett két dolgom között. GPS kb. odavisz a címre, de érkezéskor azért felhívtam Kamillát, és telefonos segítséggel könnyen odataláltam az épülethez.
  • Helyszín:

    Szép tiszta, új lakás, rendben tartják a lányok, mert többen fogadják itt a vendégeket. Ez engem nem zavart, pláne, hogy a csak Kamillával találkoztam, és csak a randi végén mutatott be Nóra barátnőjének, aki nagyon csinos volt.
    Fürdőszoba pici, de minden megtalálható, ami kell. A játszószoba elég tágas, nagy francia ággyal. Halkan zene szólt, hangulatos volt.
  • Lány külseje:

    Kamilla a kiírtaknak megfelelő dögös MILF. Végig nagyon kedvesen pajkos volt velem, havercsajos hangulatot teremtve. Köpenyben, puszival fogadott, kérésemre combfix volt rajta, azon felül pedig egy szexi body. Alakja nagyon rendben van, főleg a feneke bombasztikus. Haja hosszú barnás-vöröses, arca karakteres, szeme huncut. Nem volt kérdés, hogy maradok. :P
  • Action:

    Körbemutatta a lakást, közben átadtam ajándékomat, majd dobtam egy gyors zuhanyt és egy szál törülközőben belibbentem a játszószobába. Kamilla az ágyon heverve várt, és nagyon dögös volt a szettjében.
    Mellé heveredtem, beszélgettünk egy keveset (pl. hogy VTR bejelentkezésem miatt választhatok extrákat is), majd fölé hajoltam és apró csókokkal elkezdtem hangulatba hozni. Csókja inkább ismerkedős, de finom, ahogy szolizott bőre is.

    Kis simítások után kértem, hogy maszturbáljon egy kicsit, míg én picit hátrébb húzódva élveztem a látványt. Elkezdte izgatni szép punciját, miközben melleit is kiszabadította, így mindkét keze játékát figyelhettem. A szemkontaktus is nagyon izgató volt, és Kamilla biztatására én is elkezdtem életre kelteni a farkamat.

    Nem kellett sok idő, hogy közelebb húzódjak hozzá, és elkezdejek játszani nagy puha melleivel. Ez érezhetően tetszett neki, de igazán akkor kezdett el nevetgélve élvezkedni, amikor a punciját kezdtem nyalni. Nagyon finom a puncija, el is játszottam vele rendesen, de orgazmusig nem sikerült hajszolnom. Így inkább az ágy mellé álltam, és szájába adtam farkamat.

    Kamilla nevetve úgy helyezkedett, hogy feje lelógjon az ágy szélén, és úgy fogadott magába. Állítólag ritkán csinál ilyet, úgyhogy eleinte én is igyekeztem óvatosan mozogni, miközben punciját izgattam az ujjaimmal, de egy kis idő után elég pornós élmény kerekedett a dologból, néha még a garaton is átcsúszott a makkom, ami oltári érzés volt.

    Le is állítottam a drágát, és kértem, hogy lovagoljon kicsit. Az ágy végébe húzódtam, míg Kamilla pajkos szavakkal és mosollyal gumit húzott rám, majd egy kis szopás után lassan beleült az ágaskodóba. Nedves puncija így is nagyon finom volt, pláne amikor tekergőzött rajtam, miközben arcom elmerült keblei között. Markoltam és majszoltam melleit, markoltam formás fenekét, ami érezhetően neki is tetszett, talán még az orgazmushoz is közel jutott.

    De ezt a bitang segget hátulról is látni akartam, ezért kutyába fordultunk, pont szembe a tükörrel. Így miközben hátulról dugtam nedves punciját, himbálózó melleiben is gyönyörködhettem. Mikor összenéztünk a tükörben, akkor mondtam neki, hogy a szájába akarok élvezni, így egy kis pihenő és gumieltávolítás után elém térdelt, és franciázni kezdett. Kézzel csak segített, néha a golyóimat simogatta, és jó párszor torokra vett, míg teljesen felajzott állapotban végül a szájába élveztem. Pajkosan hümmögött, majd ellibbent a fürdőbe, míg én beteljesülten kapaszkodtam magamba. Frenetikus volt. 🤪

    Megpihentem kicsit az ágyon, megtörölgettem magam, miközben Kamilla visszatért és nevetve mondta, hogy milyen jót pornóztunk! Teljesen egyetértettem vele. 🤪

    Gyors zuhany után, megittam a finom gyömbér szörpöt, amit érkezéskor kaptam, beszélgettünk még egy keveset, és bemutatott Nóra barátnőjének is, aki nagyon csinos 25-27 éves csajszi, szóval lehet, legközelebb őt is randira hívom.
  • Elszámolás:

    Randi elején adtam, nem volt kérdés, a VTR miatti extráknak meg külön örültem.
  • Összkép:

    Kamilla kedves, dögös, pajkos barátnő. Végig egy laza havercsaj benyomását keltette bennem, akivel kedvem szerint huncudkodhattam. Kellemes "edzés utáni" fáradsággal távoztam.
Happy Massage