• Hollyh

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Holly hirdetése újra megjelent az oldalon, aminek nagyon megörültem mert korábban már voltam nála és maradandó, kíváló élmények sorakoztak emlékeimben. Telefonon hívtam szombaton, a zöld jelzés támogatta szándékomat, és elsőre síkerült a kontaktálásunk, amit még VTR en is megerősitettünk vasárnapi ebéd utánra.
  • Megközelítés:

    Parkolás könnyű lett volna, lévén pihenőnap,de én a metró pótlót (M3) választottam egy kevés sétával amit összesen 20 perc alatt teljesítettem. Az épület melyben Holly jelenleg fogad nincs túl messzire a Lehel piac Árpád híd felé eső részétől. Lévén gyönyörű idő és reményeim megvalósitásának lehetősége a sétámat megkönnyitette.
  • Helyszín:

    Még mindig újszerűnek tünő épület sokadik emeletén van a szerintem nem túl kicsi lakás melyben Holly várja a szerencsés és időben bejelentkező vendéget. A tetthely egy közepes méretű szoba, benne egy fotel amely tán kihúzható és egy tatami amin az eldobható lepedő okoz némi gondot ( Holly tervezi masszázs ágy beszerzésit is). Jelen van egy szoba inas, kis asztalka, radiátor es egy mobil légkondi szerűség. Szerintem ez rendben van. Majd elfelejtem a fürdőszobát a sarokkáddal ( nagybb méretű) mosdóval Wc vel es tán bidé is van. Természetesen túsfürdök és ütős szájvíz. Hát ennyit erről.
  • Lány külseje:

    Holly képei teljesen élethűen mutatják fiatal de de rendkívül nőies alakját, szép arcocskáját. Hosszú talán, festett fekete haja,kiengedve, farmerban és blúzban fogadott. Szemei ragyognak, szája ívje csókra invítál.szép mellei már a blúza alatt is reményt keltően domborodnak. Itt emliteném meg mint kutya barát, a 3 super és végtelenül kedves tacskót akik nem részei a továbbiaknak.
  • Erotikus masszázs:

    Beléptünk a szobába itt tudtam letenni a táskámat, cípőmet, gondolom a hádrom buksi nehogy nagyon összebarátkozzon velük. Rövid ismerkedés után, mert Holly már nem emlékezett rám, elmentem túsolni és mire visszatértem szembesültem Holly nagyon formás és kívánatos melleivel, popsija erőteljes gömbölyűségével, kéz és fej számára hívogató combjaival, formás lábával amit részben egy fekete bugyi és felső topszerüség fedett nem túlzottan. Szemei közelről is ragyogóak szája ize pihe puha csókja erőteljes időnként..... Ezért aztán a masszázsra kicsit később került sor. Viszont ezen fejezetben írok erről. A majdan következő mintegy 30 vagy 40 perc után Holly ragaszkodott testem szakszerű megmaszirozásához és mível egy kis pihenő rám fért igy beletörödve feküdtem hasra és kaptam egy kíváló láb, comb és fenék krémes masszázst. A masszirozás részemre teljen megfelelt szakszerünek mondanám de a fenekem nél Holly eltévedő besimítása okán azzonali helycserét javasoltam. Kicsit én is összekentem krémmel de a popsíjánál tovább nem jutottam
  • Levezetés:

    Visszatérvén a tusolásból Holly a már emlitett kombóban fogadott és rövid pillanat után tétován összesímúlva csókolóztunk amit Holly zavarával magyarázott mert hogy a kiesett egy év után úgy érzi magát mint egy kezdő. Szerintem inkább, a nem kis korkülönbség miatt. Amúgy ez csak izgalmasábbá tette számora a helyzetett. Viszonylag gyorsan túl jutottunk az enyhe szemérmességen és már igy állva a lábunkon én másképp is, végig simitottam a változatlanul kívánatos alakját a teljesség teljes részleteivel elöször szemből a hátsó részét, majd megforditva posijához nyomva farkamat, az igen kedves kicsit nagyobb mintsem hogy egy marokba beleférjen ciciket simogatva és egyszer sajnos kicsit megszoritva, kezeim lejjebb tévedve, bár szándékosan keresve a combjai közötti finomságot.Holly szintén kezeivel izgatta egész testemet hol előlről hátra nyúlva, hol hátulról hátra nyúlva, folyamatosan csókólózva, aprobb finom harapások és isteni hangok kiséretében fokozva a vágyat bennem.Javaslatára a tatamin folytattuk, kérésemre őt kényeztetve ami számomra nagyon élvezetes volt, immárom nem csak a kezeimet használva. Felejthetlen pillanatok mikor úgy érzi az ember hogy a partnernak is sikerül örömet okoznia kellemes szorgolkodása alapján.Remélem igy volt! Itt következett a fent emlitett masszázs majd rövid technikai szünet után először Hollyt állitva elém és aprobb simik es puszikat adva teste teljes lefedettségére, mível én eddig ültem, ezután mindketten felálva folytatva a finomságokat Holly térdelt elém, mostmár nem túl sokáig, kicsi ám rendkivül ügye kezeivel feltéve a pontot az elszaladt másfél órára. Fürödtem megint, kaptam vízet, búcsuzkodtunk, tacsik simizése, lift séta teljesen hazáig, elmélkedve hogy milyen szép a tavasz.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a megadott paraméterek után az asztalra letéve a szeánsz végén. Nagyon megérte! Extrákra itt nincs szükség Holly maga az extra!
  • Összkép:

    Hollyval régen találkoztam, akkor is a pályájának az elején volt és most is mint visszatérőként. Az elmúlt évek semmit nem változtattak rajta, bár szerinte igen, alakjára természetére ugyanaz a közvetlen barátságos fiatal de mégis már igazi nő akit azonnal megkíván az ember amint meglátja és ezt fenn tudja tartani akár órákon át! Szivem szerint Istennő titulust adnék, de fogalmam nincs hogy milyen lehetőségem van. Viszont szerencsés vagyok hogy kevéske beszámolom istennöi talalkozás eredménye.
Happy Massage