• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia Kedves!! 😘
    Nagyon köszönöm az élmény beszámolód!!❣️ Én is jól éreztem magam veled és várlak vissza sok szerettél!!❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Vtr-en egyeztettünk, majd sms-t is váltottunk közvetlenül a randi előtt, mivel késtem pár percet.
  • Megközelítés:

    Móricz Zs. körtérhez közeli, könnyen megtalálható cím. Tömegközlekedés kiváló, parkolás fizetős és nem is egyszerű. Odaérve telefonon bejelentkezve nyertem bebocsátást a kapun. A lakást megtalálása nagyon egyszerű.
  • Helyszín:

    Régi típusú, de szépen felújított lakás. A szoba tágas, nagy franciaággyal. A falon az ágy mellett tükör. Az ágyon fekve nem, de doggyban már remekül lehet mozizni. A tükörrel és a hangulatos világítással elég erotikus környezet van kialakítva. Nekem nagyon tetszett 😜. A fürdőszoba tiszta, tágas, a zuhanykabinban is el lehet férni. Szájvíz, tusfürdő széles választékban. Törülköző kifogástalan. Valszeg más is rendel a helyszínen, de én nem találkoztam csak Kátyával, tehát a diszkréció maximális.
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos, fiatal lányka fogadott, szexi fehérneműben. Tökéletes alakja teljesen megfelel a képeknek. Ahogy beléptem a nyakamat átölelve üdvözölt Kátya. Nem vagyok már kezdő, de a meleg fogadtatás engem hozott kicsit zavarba. Nem is tudom leírni pontosan miben volt, csak arra emlékszem, hogy amíg ő átölelt én a formás feszes popsiját simogattam. Szerintem nem volt rajta smink , de fiatal szép arcának nincs is rá szüksége. Szóval meleg fogadtatás, egy gyönyörű alakú, bájos arcú, szexi, fiatal lánytól, kell még valamit mondanom .... 😝
  • Action:

    A szobában levetkőzve, irány a zuhany. Kátya figyelmességére jellemző, hogy közben kaptam egy pohár vizet is. Zuhanyból visszatérve már csak egy combig érő harisnyában fogadott. Egyébként szeretem én kihámozni a szexi fehérneműből partneremet, de Kátya tökéletes, fiatal alakja lenyűgözött. Az ágy mellett állva, a tükör előtt gyönyörködve forgattam kezeim között. Csók nem volt maradtunk a pusziknál. Közben ő is kezeibe vette a már elég izgalmi helyzetben levő dákóm. Az ágyat birtokba véve folytattuk. Szépségem a nyakamtól indulva haladt finom puszikkal ágaskodó szerszámomig. Elkezdődött a francia lecke. Olyan finoman, de lendületesen csinálta, hogy a szemkontaktusra esélyem sem volt mert fennakadtak a szemeim. Remekül ötvözte a pornós, mélytorkos stílust, a gyöngéd barátnőssel. Néhány tisztább pillanatomban én is segítettem neki, csinos fejecskéjét fogva, de többnyire hagytam hadd sodorjon Kátya fiatalos lendülete. Amikor már éreztem, hogy közeli a durranás gyorsan felajánlottam szolgálatomat. Helyett cserélve én is föntről puszikkal indultam. Már kezdtem volna a didkóit csókolgatni, mikor Kátya kedvesen megjegyezte, hogy ő föntebbről kezdte 😝. Mondanom se kell, hogy ezzel csak jobban belelkesített, és természetesen azonnal csókolgatni kezdtem nyakát, fülét. Úgy emlékszem szájra csók itt még nem volt. Természetesen végigmentem gyönyörű testén a punciig. Ott szép hosszan elidőztünk. Talán neki sem volt rossz, én nagyon élveztem 😍.
    Ezután újra Kátya adott francia leckét a már említett felső fokon. Majd kijelentette, hogy meglovagol amibe boldogan egyeztem bele. A gumihúzást nagyon gondosan, érzékien csinálta, és egy kis síkosítót is használva indítottunk. A franciánál jobban talán csak a lovaglást csinálja. Fergetegesen hullámzik a teste, rámhajolva majd kiegyenesedve, a dákómmal a puncijába rázza a fenekét. Időnként a farkam kivéve puncijával csúszkált rajta. Azt hiszem ekkor már igazi csók is volt, bár ebben nem vagyok biztos, mivel ebben a részben a gyönyör több dimenziójába is sikerült eljutnom. És jött a kihagyhatatlan kutyus. Érzékien rázta közben a gyönyörű popsiját, moziztunk a tükörben, én pedig már nem bírtam tovább tartani magam. A durranás után is engedett még lenyugodni a dákommal a puncijában. Isteni volt.
    Miután kifeküdtem, úgy ápolta le a dákóm mintha az ő leféltettebb kincse lenne nem pedig az enyém 😍
    Majd felajánlott egy masszázst, amit szintén nagyon figyelmesen, finoman csinált. Közben a beszélgetés is igen kellemes volt vele.
  • Elszámolás:

    Egészen a végéig szó sem esett az anyagiakról. Én kérdeztem rá, ekkor teljesen korrekten számolva, az előre megadott rózsaszálakat kérte. Egy extrát vettem igénybe, ezzel is számoltunk.
  • Összkép:

    Már a fogadtatástól kezdve elvarázsolt. Kátya bámulatosan ötvözte a barátnős és a pornós hangulatot. Fiatalos lendülete, finom figyelmességgel párosul. Már most visszamennék 😋
Happy Massage