• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csilingelő hangon vette fel a hívásomat . már akkor kész voltam , süt még a hangja is . Elég hamar dűlőre jutottunk időpont tekintetében .
  • Megközelítés:

    Egyszerű a megközelítés autóval a többit nem tudom , majdnem a ház előtt tudtam parkolni . Parkolás ingyenes még .
  • Helyszín:

    Panel , felvilág , VIII . Szerencse a lift működött . Lakás teljesen rendben ,ketten dolgoznak , de éppen nyoma sem volt a kolleginának .
  • Lány külseje:

    Ébenfekete csoda , gyönyörű mosollyal . Bőre gyönyörű hamvas és feszes , nagyon szép lány .
  • Action:

    Két órára mentem, nem vagyok egy kapkodós típus. Gyors megbeszélés (a telefonos óta semmi sem változott), majd el zuhanyozni. Visszatértemkor már meztelenül vár, és gyorsan egymásnak is estünk. Heves csókcsata kerekedett (rögtön az jutott eszembe, hogy ha ilyen jól csókol, akkor mit fog művelni a velem egykorúval???), közben kézzel feltérképeztem a testét. Kicsit később nyelvem is követte ujjaimat, és bár szerintem tetszett neki , amit művelek. Ezután ő kedveskedett nekem, és a csókok után a franciájában sem kellett csalódnom. Változatos, a kezét szerintem jó arányban használja (állítása szerint volt aki panaszkodott a sok kezezésre), és abszolút irányítható. Mélytorkos és kényszerfranciás elemekkel haladtunk előre, majd gumit, és lovagló pózt kértem. Ebben is elég jó volt, igyekezett a kedvemre tenni, rám hajolt és csókolt közben, de valahogy nem volt az igazi (szerintem miattam), így hát pózváltás következett. Papás-mamásban folytattuk, ez már nekem is tetszett :) Kedvesen húzott magára, lábai mindenhol jártak (derekamon, nyakamban, mellemnek támasztva) és szinte folyamatosan csókolt. Mivel éreztem, hogy közel a vég, NFVSZ befejezést kértem és kaptam. Nem kapkodott, hagyott utána lenyugodni, majd az utódok szilviában landoltak. Ezt követően üdítővel kínált, elfogadtam. Majd kis beszélgetés (kedves és értelmes) után masszázst ajánlott, amit szintén elfogadtam. Ennek keretében végigsimogatott nyaktól bokáig, aminek a masszázshoz nem volt sok köze, de jól esett, és hát ugye nem is masszőrhöz indultam... Közeben tovább beszélgettünk, majd ennek végeztével jött a második menet, ahol már csak a franciás kényeztetésre koncentráltunk. Külön-külön, majd kölcsönösen aztán már nem is tudom hogyan. Ismét a szájában lett végem, majd kis pihenő. Üdítőért ment, majd rákérdeztem mennyi az idő. Kiderült, hogy túlléptük az időkorlátot (igaz, csak percekkel), ennek ellenére felajánlotta a zuhanyzás lehetőségét, amit elutasítottam. Öltöztem, az ajtóban búcsúcsókot kaptam, majd maximális elégedettséggel távoztam.
  • Elszámolás:

    Előre történt, első alkalom volt, és én egyébként is így szoktam. A mérték telefonban megbeszéltek szerinti nem változik, és nincsenek rejtett költségek sem.
  • Összkép:

    Amit vállal azt maximálisan igyekszik végrehajtani, és mindezt a barátnő feeling keretein belül. Akinek ez a fontos, annak merem ajánlani. És még csak annyit, ha tehetem (sajnos messze lakok tőle), biztosan visszamegyek még
Happy Massage