• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    telefonon egyeztettünk aznap, simán ment, volt a kiszemelt időpontra szabad helye.
  • Megközelítés:

    autóval mentem, több parkoló is volt a környéken, a ház előtt közvetlen találtam szabad helyet.
  • Helyszín:

    A tetthely kellemes, a fürdő kevésbé. Rengeteg tusfürdő volt, de mindegyiknek csak az alján leledzett némi anyag, így vizet kellett bele engedni, majd így kifacsarni belőle némi mennyiséget. Ez tudom nem a hirdető hibája. A pontot az i-re a WC-ben hagyott műsoros wc-papír tette fel, ami távozásom előtti gyors tusolás során vésődött be egy időre az emlékezetembe.
  • Lány külseje:

    Ráférne sajnos egy alaposabb frissítés az adatlapra, mert a fotók, az adatok kitöltése jó rég készülhettek. És bár adott a hirdető mindenre magyarázatot, attól a tény még tény marad.A képek elvétve tartalmaznak valóságot.
  • Erotikus masszázs:

    Krémmel msszírozott, közepesen erősen, közben elbeszélghettünk pár dologról a kényeztetés után.
  • Levezetés:

    Megérkezésemkor láthatóan volt némi zavar a rendszerben, lehet a telefonközpontos nem jegyzett be, nem tudom, nem is lényeges. Nem volt ismert h hány órára jöttem és hogy miben állapodtam meg (program plusz az extra csók). Nem tudom miért, de várni kellett aszobában a törölközőre, majd miután meglett, a fürdőben végeztem és egyedül mentem vissza a szobába. Hallottam, hogy néhány perc múlva a kollégák szóltak vendéglátómnak, hogy "végzett a fürdőben a vendéged", azt követően újra bejött és elment ő is lefürdeni.
    Hozzá tartozik, hogy az elején felajánlotta a közös fürdést, de azt én ismeretség nélkül nem szoktam elfogadni, mégsem ront az ember ajtóstul a házba. Lényeg, hogy elment fürdeni, így kb 25 perccel az érkezésem után álltunk neki a programnak.
    Mielőtt ez megtörtént volna, felajánlottam neki, hogy ha épp nincs jó passzban (a fentieken túl egy orvosi beavatkozás történt pár napja), akkor itt és most el is köszönhetek, mintha mi sem történt volna, mindenféle negatív következmények nélkül, de azt mondta maradjak. Mégegyszer rákérdeztem, akkor is megerősítette ezt.
    Mielőtt elment volna fürödni, megkért hogy feküdjek hasra a matracon, de én a kényeztetés részt szerettem volna előbb, így végül abban állapodtunk meg. Hanyatt feküdtem, felém hajolt és 2-szer volt alkalmam az egész randi alatt a szájához érintenem a saját ajkamat, a nyelvek sajna nem találkoztak. A csókra direkt rákérdeztem az elején, és mivel extra is volt, az ember ennél nyilván sokkal többre számít ilyen esetben.
    A francia előtt kikérdezett, hogy miképp szeretem, gyorsan, lassan erősen, stb, mintha le akarná tudni gyorsan, nem tudom. A francia egyébként eléggé vontatott volt, ugyanaz a tempó, ugyanaz a koreográfia sokáig, közben többször megkérdezve hogy mi az amitől el tudok menni. Az ilyen kérdések és az enyhe pressure természetesen ellenkező hatást váltanak ki az emberből, így javasoltam h folytassa kézzel, de pozitív hatás nem volt.
    Időközben kitelefonált a kollégáknak, hogy vegyék át az ebédjét, illetve ezt megtette még pár perc múlva mégegyszer. Én ezt is mgértem, hogy ez is előfordul, bár 10 éves karrierem során ilyen még nem volt sosem.
    Végül - javaslatára - állva próbálkoztunk és az meghozta a várt végkifejletet. Bár azért hozzátette, hogy rajtam kívül midnenkinek megy ez kb 10 msp alatt az ő kezei között..
  • Elszámolás:

    Az extra ugye felesleges volt, a többi pesti átlag, teszem hozzá a végén felajánlott egy 10%-os visszatérítést az első részben megírt malőr miatt, de nem éltem vele, hogy aztán nehogy azt kapjam vissza, hogy lealkudtam, aztán mégis ilyen beszit írók.
  • Összkép:

    Futószalag érzésem volt végig, amit megerősített az, hogy bevallása szerint hány napot dolgozik és naponta hány vendéget fogad. Megsüvegelendő a szorgalma, de egyértelműen a minőség rovására megy.
    Folyamatosan éreztem némi nyomást részéről, hogy ezt ne írjam itt le nektek, és megmondom őszintén végül majdnem úgy döntöttem, hogy nem is írom meg, hiszen nem az ő hibájából, de nem volt még aznap módja ebédelni, az említett orvosi beavatkozás is gátolhatta és mint írtam, nagyon sokat dolgozik.
Happy Massage