• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes. Nagyon szépen köszönöm pozitív visszajelzésed.😊
    Örülök hogy jól érezted magam velem én úgy szintén veled.😊
    Remélem még találkozunk.
    Várlak vissza nagy szeretettel.🤗 Csókollak💝

  • Egyeztetés:

    Napokkal előre egyeztettünk. Hívtam és hamar sikerült is mindent megbeszélni. Már a hangja is kedves volt és csicsergős. Elmondta gyorsan a menüt. Semmi kétség se maradjon, hogy mindent amit ír a legnagyobb profizmussal vállalja is. Randi napján reggel üzenetben megerősítettük.
  • Megközelítés:

    Címre GPS-el minden probléma nélkül el tud jutni az ember. Parkolás fizetős formában közvetlen a ház előtt. Új építésű, igényes lakópark.
  • Helyszín:

    A lakásban sejtelmes félhomály uralkodik és könnyed illat lengi be a helyet. Minden tiszta mint a műtőben. Ki nem szeret egy környezetére adó hölgyet? A fürdőben minden ami kell megtalálható. Semmiben nem szenved hiányt aki tisztálkodik. A hálószoba szintén igényesen berendezve.
  • Lány külseje:

    A képek alapján az ember már sejtheti hogy lesz miben gyönyörködni de valójában sokkal jobb. Amikor beléptem még az ajtó mögött volt de ahogy becsukta az ajtót és megláttam a vörös kis szerelésben ami alig takart valamit de azt nagyon szexin csinálta. Tökéletes magas alak. De tényleg. Izgató hajzuhatag és helyes arc. Szemei igézőek.
  • Action:

    Elrohantam fürdeni mert persze ha már Dominika is olyan illatos hogy Shreknek éreztem magam és azonnal mentem is vissza. Dominika becsukta az ajtót és már jött is oda hozzám, hogy levegyen a lábamról. Megkérdezte tetszik-e nekem... PERSZE. Segítettem kikapcsolni a melltartóját és már nem is tudtam mást bámulni mint a szépséges ikreket. Mester munka amit az Úr csinált. Négykézláb az ágyra mászott és úgy kezdett el szopni. Tolta magába a farkam rendesen. Minden utasítást kéjesen hajtott végre. Lefeküdtem az ágyra és úgy szopott tovább. Isteni látvány ahogy a szemembe nézve szopott. Kicsit cseréltünk, hogy én is nedvesre tudjam nyalni. Gumit húztunk és a hátára feküdt. Lassan betettem neki és misszionáriusban dugtunk egy ideig. Néha kis csókokat váltottunk. Fordulás és hason fekve a popsiját kitolva került most alám. Az a segg. Meg lehet érte halni. Mikor már éreztem hogy végén lesz megkérdeztem hova szeretné, hogy élvezzek. Jött a válasz hogy a szájába. Fordultunk. Én a hátamon, Dominika pedig kiszopta az utolsó csepp folyadékot is belőlem. Még az utolsó rándulás után is sokáig a szájában tartott és hagyta élvezzem a nyelvét a makkomon. Meg is jegyezte hogy elég sok volt bennem.
    Kis beszélgetés jött. Nem csak gyönyörű de egy nagyon jó fej csaj is. Felajánlott egy masszázst de inkább nem kértem hogy tudjam még a testét bámulni. Kis idő után kérdezte hogy mehet-e egy második menet. PERSZE! Ismét a szájában kötött ki a farkam és csak néztem ahogy a szép hajkorona az ölemben fel le jár. Gumi majd guggolva beleül. Fáradékonyabb volt már a kistársam mint az első menetben így fordultunk és ismét a hasán volt. Nagyon jól áll Dominikának ez a póz. Egész nap tudnám nézni a kis fokhagyma popsit de inkább most beleraktam a farkam és elkezdtem dugni. Kértem hogy beszéljen közben hozzám szexi dolgokat. Remegő hangon bíztatott hogy dugjam szét a kis punciját a hatalmas farkammal... Hát jó! Nem kellett sokáig bíztatni hogy. Hatalmasat élveztem miközben a kőkemény seggét markoltam. Innentől már kicsit zavarosak a dolgok. Totál kifacsart. Kicsit még beszélgettünk és megígértem hogy még visszatérek. Gyors fürdés és már úton is voltam.
  • Elszámolás:

    Azért amit nyújt rendkívül korrekt. Lenyelés extra de mindent megér. Mindennel amit vállal hibátlanul ki is szolgálja a vendéget. Végig a kedvemben járt mindennel és arra törekedett hogy remegő lábakkal jöjjek el. Sikerült.
  • Összkép:

    Tökéletes időtöltés...
Happy Massage