• Natasa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    E oldalon találtam meg a hírdetés. telefonon kerestem fel a hölgyet, szinte azonnal felvette a telefont és simán lehetett előre egyeztetni vele időpontot. Végtelenül kedves volt a telefonban is és tejékoztatást adott mindenről amiről kellet.
  • Megközelítés:

    Az épület a XI kerületben taláható egy nagy új építésű lakópark része. Relative frekventált helyen van- GPS is oda vissz. Könnyű megtalálni. A parkolás sajnos fizetős a környéken. Van saját parkoloja az épületnek de nem ajánlatos oda beálni mert az is fizetős. BKV-val is könnyü a megközelítés, egy pár percre áll meg a helytől az 1-es villamos.
  • Helyszín:

    A lakás egy tökéletes állapotban lévő, pont erre a célra kialakított kis masszázs barlang. A lakás teljes terjedelmét belengi a különböző illatosítók és fülstölőknek az illata. nagyon kellemes. A Fürdő tiszta és rendezett, a tusfűrdők egész arzenálja várja az embert, szóval lehet válogatni. Friss, igényesen össze tekert törülközőt kaptam. a Masszázs szoba tökéletesen kialakított, egy nagy mozaik tükörrel felszerelt szoba bazinagy ággyal a központban. A célnak tökéletes, és végig kellemes nyugtató zene szól.
  • Lány külseje:

    Véleményem szerint egy gyönyörű teremtéssel találékozik aki el látogat Natasához. Nekem nagyon bejönnek az olyan alkatú és testi adotságokkal felruházott hölgyek mint ő. A képek teljesen megfelelnek a valóságnak, a részleges arc kitakarás miatt meg nem kell senkinek tartania, végtelenül bájos és mosolygós arc fogadja a vendégeket. És nem mellesleg egy fantasztikus beszélgető partner. nem nagyon volt olyan téma amibe ne lehetett vona bele menni.
  • Erotikus masszázs:

    Egy igen fárasztó hét után kerestem fel reménykedve, hogy kigyógyít az izomlázból és egyébb izomfálydalmakból. Nos, már sok masszőznél fordultam meg, de Natasa az eggyetlen aki eddig maszírozni is tud. Egy igazi szakszerű maszázst kaptam tőle. Ő ezt tanulta is és nála ez meg is látszik. Nem csak egy kamu nyomkodást kap az ember "szakszerű masszázs" elnevezés alatt amit sok helyen tapasztalhatunk. Személy szerint én szeretem ha erősen maszíroznak és neki, nő létére bazi erős a kezei vannak. szóval én a mennyekben jártam mikor maszírozott. de mindezek mellet, végtelenül lágy érintése is van. Tipikusan olyanm amitől a férfi ember ott helybe elolvad. Az erő és lágyság kettőségét rendkívül jól kezeli és alkalmazza. De szerintem ezt mindenkinek más és más. Minden procikámra kiterjedő masszazst kaptam tőle, és minden eggyes ponton sok időt töltött el, hogy jól ki is maszírozza az adott helyet, és azt kell, hogy mondja el érte a célját. A masszazs végén teljesen feltöltődve kipattantam az egyból. mintha mi sem történt volna velem korábban. Tökéletes.
  • Levezetés:

    Egy végtelenül kellemes kézi kényeztetést kaptam először de későbbb a csodálatos kebleit is bevetette. Őszintén bevalva, nem vagyok már szégyenlős de mikor a keble is "fellélegeztek a meltartó eltüntetése után" hát én egy enye zavarodotságot érztem, csodálatos látvány volt. Miután be volt krémezve minden amnek be kellet, hogy legyen krémezve egy fantasztikus lágy és izgató csúszkát kaptam amiben a kezeit is használta.Tudja hogy hova mikor kell nyúlni. Ez egy hatalmas elélvezéshez vezetett. Fantasztikus teknikája van.
    Egy igazi élkmény vár arra aki ellátogat hozzá. A végén nagyon kedvesen megtisztogatott és megkínált frissítővel. Én csak feküdni tudtam közbe, cirógatott és lazított. nagyon jó volt.
  • Elszámolás:

    A megbeszélt módon és menniységban számoltunk el, ÉN semmilyen extrát nem kértem tőle szóval ebben nem tudok nyilatkozni. De semmilyen gond sem volt.
  • Összkép:

    Hát én csak ajánlani tudom mindazoknak az úriembereknek akik az ilyen jelléegű hölgyeket és az általuk nyújtott gyönyört keresik. Egy fantasztikus teremtés.
Happy Massage