• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon írtam neki üzenete, amire kedvesen reagál. Aztán VTR-en egyeztettünk időpontot. Egy bő óra múlva már a tetthelyen voltam.
  • Megközelítés:

    Kriszta által megadott címen a parkolás lehetetlen. Én a Mester utcában parkoltam, onnan a cím pár száz méter sétával könnyen megközelíthető. Gps pontosan oda visz.
  • Helyszín:

    A lakás szépen felújitott társasházban van. Negyedik emelet, nekem sajnos lépcsőzni kellett, mert nem jött a lift. A lakás szép, tiszta, rendezett. A fürdő kimondottan pöpec. Többféle tusfürdő, és szájvíz is eldobható poharakkal. A törölközö jó nagy. A baszoba kics, az ágy viszont jó nagy és strapabíró, nem recsg, nem nyekereg.
  • Lány külseje:

    Személy szerint kellemessen csalódtam krisztában. Én kimondottan imádom a nagy melleket. A nagymellű lányok többségéhez néha azért kövérség is társul. A kövér lányokat viszont nem szeretem. Kriszta mellei szép nagyok, kövérnek viszont nem mondanám, az a van mit rajta fogni alkat. Az ajtón belépve már megfogott a lénye, sokkal jobb mint a képeken.
  • Action:

    Az ajtón belépve már éreztem, hogy jó helyen járok. Kriszta a lényével teljesen elvarázsolt. Köszönés után bekísért a szobába, ahol egy fotelra ledobtam a ruháimat aztán el a fürdőbe. Fürdőből visszatérve megtörölgette a hátamat, aztán megállt előttem szinte kérdően, hogy akkor na......? Itt már nem bírtam, magamhoz húztam és el kezdtünk állva csókolózni és kézzel felfedezni egymás testét. Közben kicsomagoltam fogadó szettjéből is. Én nem nagyon szoktam a lányokkal csókolózni, de ez most nagyon jól esett.
    Kicsit később kriszta leült az ágyra és isteni franciába kezdett.
    változatosan csinálta, a környéket izgatta, végig nyalta jó mélyen bevette köpdöste és kézzel is izgatta. Látszott rajta, hogy élvezi.
    Aztán megkértem feküdjön az ágyra, és így adtam a szájába, közben elkezdtem a puncival és a popsival foglalkozni.
    Kellemes meglepetésemre a punci már az előjátéktól NAGYON benedvesedett. Itt már sikerült hangokat előcsalni krisztából.
    Amikor már nem nagyon bírtam a szájába lenni, lementem a lábak közé, és elkezdtem a puncit és popsit ujjazni, közben meg a csiklót nyalogatni.
    Itt már jöttek az előbbi kommentekben az MT által említett b+-k, meg q-va jók. Ez nagyon beindított engem is.
    Után gumit kértem, és elkezdtük misszibe az actiont. Lehetett tolni neki rendesen. Aztán átkértem magam popsiba, amit zokszó nélkül fogadott, pedig mások szerint átlag feletti méretem van. óvatosan tettem be neki, szorított is rendesen, de egy kis idő után egymásra hangolódtunk, közben simogattam a csiklót, amit kriszta később átvett, és már jöttek is a hangok.
    Ezek után kriszta szeretett volna érvényesűlni, és felajánlotta, hogy nyeregbe pattan, ezt nem tudtam visszautasítani, így aztán gumicsere és paci következett. Itt már kriszta érvényesült, legalább 15 percig ment a paci, izgattam a bimbiket, folyamatos volt a b+, q-va jó, mindkettőnkről folyt a víz, mikor felajánlottam neki a kutyust.
    Meglepetésemre ezt kriszta figyelmen kívül hagyta, viszont lelkemnek jót tett, mert azt mondta, addig innen le nem száll, amíg ki nem élvezkedi magát. Olyan volt, mintha másik dimenzióban került volna.
    Amikor megvoltak részéről is az élvezetek, (kiélvezkedte magát), mondta, most már te következel.
    Én kértem még egy kis kutyust, közben ujjal izgattam a popsit, meg egy kis NFVSZ, amit érzékien teljesített, a végén hagyott szépen lenyugodni.
    Aztán én el zuhanyozni, lemostam magamról az izzadságot.
    Visszatértemkor kriszta felajánlotta a második kőrt, de én inkább egy kis masszázst választottam, ami alatt végig beszélgettünk.
    Az idő lejártával öltözés és búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Extrái nincsenek, minden az alapba, én a randi elején intéztem.
  • Összkép:

    Én pozitív élményekkel és remegő lábakkal távoztam. Szerintem nagyon műkődött a kémia közöttünk. Kriszta egy nagyon értékes és értelmes lány, én tuti vissza megyek hozzá
Happy Massage