• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen elértem telefonon, néhány órával később már meg is tudtam látogatni.
  • Megközelítés:

    Cím teljesen egyértelmű, akár a ház előtt is lehet parkolni, környékbeli kis utcákban biztosan. Közel az amfiteátrumhoz, Buda, III. kerület
  • Helyszín:

    Rend és tisztaság van, kellemes a környezet. A masszázs helyszíne egy nagyobb szoba masszázspaddal, matraccal és egy bőr kanapéval, amikor voltam, kellemes félhomály volt, ha jól emlékszem. Szobainas van. Fürdőszobában fürdőkád, kilépő, rendes törölközö, minden, ami a higiéniához kell, nem lehet kifogást emelni.
  • Lány külseje:

    Blanka egy magas, vékony, szikár (?, ha mondhatok ilyet) nő, határozott vonásokkal és határozott stílussal :D Nagyon határozott a fellépése, de alapvetően kedves, csak titkolni próbálja.
  • Erotikus masszázs:

    Blankához az menjen, akinek masszázsra van szüksége. Ezt aláhúznám ötször. Nagyon szakszerűen, precízen dolgozik, és kommentálja is, nem sajnálva az anaómiai szakkifejezéseket. Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását. Az egész. nagyon kellemes, de akinek kötött izmai, csomói stb vannak, az fel fog szisszenni olykor. Egyáltalán nem vészes, ne ijedjen meg senki. A talpamtól kezdve haladtunk felfelé, vádlik, comb, derék, hát, vállak, majd fordulás után a másik irányból ugyanez. A fordulás itt fordulást jelent, nem a kényeztetés kezdetét. Masszázs közben le vannak takarva azok a testrészek, amelyekkel épp nem foglalkozik. Blanak a találkozó elején részletesen felkérdez, mit szeretnél, milyen problémáid vannak, amelyekk odafigyelést igényelnek, életmódod sb. Nem tolakodó, hanem profi módon. A masszázs maga tízpontos. A kikérdezés arra is kiterjed, kérsz-e kényeztetést, ha igen, milyen formában (kézi vagy NF)
  • Levezetés:

    Mire eljutsz a kényeztetésig, addig már tisztáztátok Blankával az igényeket. Masszázs után kiment, és a komoly masszőrnő helyett egy mosolygósabb nő jön vissza egy szál bugyiban. Én a NFVSZ változatra szavaztam, abból is az álló változatra, szóval nekidőltem a masszázspadnak, Blanka pedig elém térdelve látott neki a kényeztetésnek lágyabb, puha nyalintásokkal, szopogatásokkal, simogatással. közben nyugodtan lehet irányítani, sőt kéri is, hogy tedd meg, ha gondolod. Meggyőző a technikája, hamar kemény lettem, és hagytam, hogy lendületesen szopja a farkam. nem mondanám, hogy konkrétan mélytorokkal (nem is igényeltem) és nem is csak a makkot kényeztetve, hanem egy 3/4-es technikával, szemkontakttal, élvezettel, nekem pedig kimondottan így esett jól, és csak egyszer-kétszer kértem lassítást, alapvetően hagytam, hogy elsodorjon. kézzel és kéz nélkül is remekül csinálja, én szeretem a kezezést, ezt jeleztem is előre, hogy ha azt akarja, hogy igazán jó legyen nekem, akkor komnbinálja a kettőt. így is lett, egy körkörös kézmozdulatokkal kombinált intenzív szopás végén élveztem a szájába kissé rogyadozó lábakkal és széles mosollyal. Az élvezést követően nagyon finoman a szájában tartotta még a szerszámot 10-15 másodpercig, még meg nem nyugodtam teljesen, én pont így szeretem.
  • Elszámolás:

    A randi elején letettem egy borítékban, ahogy szoktam. Kérdezte, kell-e visszaadnia, ebben is nagyon korrekt, mint mindenben.
  • Összkép:

    Blanka alapvetően igazi, hamisítatlan, szakszerű, precíz masszázslány (nő). Komolyan veszi, amit csinál, és ért is hozzá, ez legyen a legfontosabb a fejedben, mikor meglátogatod. A NFVSZ is élveztem, szerintem abban is tud változatos lenni, a kéréseidnek megfelelően. Örülök, hogy megismertem, biztosan visszatérek majd.
Happy Massage