• Gitta

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta szemeztem már a képeivel, de csak most jutottam el addig, hogy hívjam is. Kedves, búgó hangon tájékoztatott. Már a hangja nagyon megfogott. Alig vártam a találkozót.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Parkolás a ház előtt, kissé érdekes módon, mert csak az utca egyik oldalán van lehetőség. Fizetős, de volt hely. Busz is jár au utcában, de kicsit sétálni kell a megállótól.
  • Helyszín:

    Régi építésű bérházban rendel. Lift nincs, de nem is kell magasra menni. A bejutás teljesen diszkrét. Ahogy mentem fel a lépcsőn, gyerekkorom jutott eszembe, hasonló házban laktunk. A lakásban nem egyedül van, de nem találkoztam a barátnővel, csak a nyomokat láttam. :) A bútorzat valahogy illik ehhez a miliőhöz. A lakásban tisztaság és rend van.
  • Lány külseje:

    Bár a képek közt vannak régebbiek is, de maximálisan visszaadják Gittácska alakját. Amit nem mutatnak az a kedves, mosolygós arca, a búgó hangja és az a természetes kedvesség és báj, amit csak személyesen tapasztalhatunk meg.
  • Action:

    Pontosan érkeztem a megbeszélt időpontban. Megérkezésem után átadtam a neki szánt csemegét. Beinvitált a szobába, majd lassan elkezdtek fogyni rólam a ruhadarabok. Ezután kaptam egy puha törölközőt és irány a fürdő.Tusolás után egy alapos szájvíz használat következett addig ő bement a baszobába és lekerült róla az a ruha és ott állt előttem abban együttesben, ami nagyon jól állt neki. Ezek után hátat fordítva nekem egymáshoz simulva keltette életre a cerkámat majd közben lekerültek róla az utolsó ruhadarabok is. Átölelve a cicijeit markolásztam mire a bimbói igen csak keményedtek éreztetvén hogy szereti majd újra szembe fordultunk majd egyre lejjebb bátorkodott addig míg el nem érkezett a cerkámhoz és nagyon fincsi franciát adott majd az ágyra heveredtünk és most következtem én. Egy kis ideig a nyakát csókoltam, majd következtek a cicik majd a punci- Ez utóbbinál jó sokáig elidőztem, mert annyira finom volt és szerintem sikerült is a csúcsig is eljuttatni, amire a hangokból és a rezdüléseiből lehetett következtetni. Kértem a gumit, mert éreztem, hogy meleg helyre kell juttatnom, mert nagyon vágyott már oda. Mivel kiderült, hogy mindkettőnk kedvenc pozitúrája a kutyus, így hátulról hatoltam be a benedvesített punciba és így is lett végem hamarosan. Megvárta míg lenyugszom, majd gondosan megtörölgetett. Ezután visszafeküdtünk az ágyra és beszélgettünk egy kicsit majd irány újabb tusolás, felöltöztem és elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Előre adtam át, nincs ezzel semmi gond. Maximálisan megérte számomra. Korrekt az árképzése.
  • Összkép:

    Teljesen elégedett voltam, bátran merem ajánlani,. Remélhetőleg hamarosan sikerül oda eljutnom, hogy újra ellátogassak hozzá egy csodálatos órára.
Happy Massage