• Cintia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el Cintia-t. Egyszer hívtam és nagyon gyorsan felvette. Mindenre amire kíváncsi voltam Cintia készségesen választ adott, türelmes és barátságos volt.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyen megközelíthető. BKV-val mentem nem volt gond, autóval nem tudom. Nem kellett várni a ház előtt, de pontosan is érkeztem.
  • Helyszín:

    A ház maga régebbi típusú, nincs gond a lakás sem a tusoló higiéniájával. Bőven van miből válogatni a tusfürdők tekintetében! Aki nem talál magának megfelelő tusfürdőt az vessen magára. :) Tehát aki akar az biztosan tiszta lesz, nem ezen fog múlni! ;)
    A szoba és a környezet úgy gondolom a célnak teljesen megfelelő! Én jól éreztem magam kellemes volt a környezet, bár a vendéglátóm nagyban befolyásolta ezt az érzést!
    Az ágy francia és kényelmes.
  • Lány külseje:

    A fekete ruhában látható képek, teljesen jó kiinduló pontot adnak. Szerintem a fotó(k) sose tudja (tudják) visszaadni mindazt, amelyet az élő találkozás ad.
    Belépve egy mosolygós, szép és kedves Nőt láttam magam előtt! Tehát ebből következik, hogy aki a képek és a telefonbeszélgetést követően meglátogatja úgy vélem biztos nem fog csalódni!
  • Action:

    Előre leszögezem, nem fogok szaftos részletekbe belemenni, hogy mások fantáziáját kielégítsem ( bár gyanítom, hogy lehet nem csak a fantázia játszik itt szerepet egyes beszámolókat látva, de ezt hagyjuk is.... XD )
    A telefonban többek között megkérdeztem, hogy esetleg a 3 alkalom belefér az időben. Nem is tudatosult bennem, hogy milyen marhaságot kérdezek. Ő nem egy tárgy! Ezt a buta kérdést próbáltam egy milka kis csoki nyuszival ellensúlyozni, bár van amit nem lehet ellensúlyozni... Attól nem féltem, hogy nem menne, mert ismerem a testem és ne felejtsük el, hogy ez a történet egy kontextusból van kiragadva.... Nem is akarom részletezni, mert erre aztán senki nem kíváncsi. Csupán azért szerettem volna elmesélni, mert Ő ebben az esetben is türelmes volt hozzám a telefonban jelezve, hogy mit is kérek. illetve ennek a kis mondatnak lesz még szerepe... Majd észbe kaptam, hogy értelemszerűen ez sok tényezős dolog. (pl 1 óra ami össze van tömörítve és nem tudom ki hogy van vele, de hát parancsra nem mondhatom meg magamnak...)
    Még volt kb két óra a találkozásig, amikor iszonyatosan felbosszantottak a munkahelyemen. Erről azt hiszem elég is... Szóval betoppantam és ezt mondtam is a kedves vendéglátómnak. Majd jeleztem, hogy ezt magamban eltudom rendezni. Beinvitált a fürdőn keresztül a szobába, majd leültünk egy picit beszélgetni. (pár perc). Majd kaptam egy törölközőt és megmutatta, mit merre találok. A többit megoldottam hisz nagyfiú vagyok. :) Zuhany után vissza mentem és Cinita felajánlotta, hogy megmasszíroz, hogy lazítsak egy kicsit, majd ezt hallva rögvest az ágyra vetődtem.... Kaptam egy relax masszást, miközben kellemesen beszélgettünk. Könnyen szót értettünk egymással, viszonylag sok idő eltelt mindezt úgy, hogy én ezt igényeltem is. Teljes mértékben rá bíztam magam, amelyet egyáltalán nem bántam meg! :)
    A masszázs aztán egyre jobban erotikus irányt vett, majd jött aminek jönne kellett! Cintia kedvesen és Nőiesen irányított, ami jelen esetben nekem nagyon jól esett és hagytam magam sodródni az árral. Nagyon jó volt Őt átölelni miközben szeretkeztünk, imádtam a testét! Mindenben partner volt a bizonyos kereteket persze betartva. :) Nem kértem semmit, mert nem volt rá szükség pontosan tudja mi kell egy Férfinak és számomra pont elég is volt mint testileg mint lelkileg. Természetesen ha valamit szerettem volna mert szeretem, akkor szépen rávezettem, amelyben szintén partner volt. Mint ahogy mondta is azt szeretné, hogy feltöltsön a végére, ami sikerült is! :) Kaptam én mindent! Simogatásokat, puszikat a testemre és minden hová is ellátott minden földi jóval amit egy Nő adhat egy Férfinek. Odafigyelt rám! Kereste azt, hogy nekem mi a jó kiegészítve azzal, hogy közben kereste a saját örömét is (utóbbi tekintetében, legalább is én így éreztem).
    Sajnos a 3 alkalomból egy lett. Azaz a próbálkozás második esetben is megtörtént, de nem értem el a célt. Ennek az oka nem mi hanem ki. Az pedig ÉN és nem tudom miért. Hm ez van. Nem gondoltam volna magamról, szóval jól beégtem... Pedig még öreg sem vagyok XD. Szeretném leszögezni nem éreztem hiányt és ezt igyekeztem jelezni vendéglátóm felé is!
    Valóban elérte a célját, kiegyensúlyozottan és nyugodtan kerültem ki a kezei közül, amiért hálás vagyok Cintiának! Jót fogok aludni éjszaka az biztos, már amennyi időm lesz rá :D
    Nagyon örülök, hogy eltudtam menni hozzá és kiszakadtam a mindennapokból! Mindent megkaptam amiért mentem mind ezt úgy, hogy én nem igen nyújtottam számára semmit a simogatásokon kívül. Nem a cél, hanem az út az ami boldoggá tesz. Mit jelent most ez itt? Azt, hogy a teljes idő alatt amíg ott voltam az első perctől az utolsó percig mind élveztem mind ezt úgy, hogy csupán egyszer értem célt, mind ezt Cintiának köszönhettem! ;)
    Azért remélem nem túl unalmas mind az amit leírtam és át tudtam adni a hangulatot....
  • Elszámolás:

    Asztalon hagytam amit megbeszéltünk, mindvégig ott is maradt, amíg ott voltam. Még a nyúl is :D
    Az óra teljesen eltelt full, természetesen nem éltem vissza az idejével!
  • Összkép:

    Véleményem szerint minden lejött abból amit már korábban megfogalmaztam.
Happy Massage