• Zeynep

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés telefonon történt, könnyen ment, 1 óra múlva fogadott is.
  • Megközelítés:

    Autóval GPS -szel. Térkép alapján , vagy helyismerettel könnyű odatalálni.
  • Helyszín:

    A vendéget előkészített jó minőségű törölköző várja.
    A szoba viszonylag nagy, egy kellemes, jó minőségű franciaággyal, tiszta ágyneművel. A ruhák tárolására szobainas áll a vendég rendelkezésére. Mivel hálószobáról van szó túl sok bútorzatról nem lehet beszélni. Igazán figyeltem meg, de van a komód a szobában és egy kis éjjeliszekrény is.
    Összegezve: Rend , tisztaság, praktikusság.
  • Lány külseje:

    Kicsit elbizonytalanítja az ember, legalábbis engem, ha takart arccal hirdet valaki. Lehet, hogy az idő vasfoga durván elbánt vele? Lehet, hogy genetikailag durvák az arcvonásai? Bizony , ezek mind hervasztó hatásúak lehetnek, akár gyors sarkon fordulásra is késztethetik az embert. De nem így van!
    Kellemes arcvonások, tetovált szemöldök, bársonyos tekintet , kellemes hang. Tekintetének határozottan szexuális kisugárzása van
  • Action:

    Gyors zuhany után egy kis dumcsi matatás, szöszmötölés, csók, matatás a cerkámnál, amit gyorsan fel is állított kézzel.
    Majd azt mondta két napja nem élvezett el, nagyon érzékeny a csiklója. Ezzel tudatta velem , hogy kényeztessem egy kicsit. Nekiláttam : puszi , simi a frekventáltabb helyeken majd rátértem a puncijára. A kényeztetésre hangosan nyögdécseléssel reagált. Szívogattam a csiklóját, a kisajkait, jobbra-balra nyomkodtam tologattam a csikló szárát, közben a melleivel, mellbimbóival foglalkoztam. Jól vette a kényeztetést , egyre hevesebben és hevesebben reagált, fogta a fejem és irányította , közben össze-vissza kócolt. Talán , úgy 10 percig tarott a kényeztetést vagy egy kicsit tovább, mikor egy hiteles orgazmus következett be. Mikor elélvezett , gyorsan finom bedugtam az ujjam a hüvelyébe és éreztem a határozott, ritmikus összehúzódásokat. A kényeztetést kérésére tovább nem folytattam mert túl érzékeny lett a csiklója. Mondta egy kis szünetet kell tartanunk aztán folytathatom, az orális kényeztetést. Mivel fél órára mentem, úgy gondoltam ezt most hagyjuk, most én jövök.
    Pillanatok alatt jó keményre felszopott, szemkontaktussal, ami roppant izgató volt. Nem mélytorkozik, a technikája így is 5 csillagos. Többször benntartotta nyalogatta, nyelvével cirógatta, szinte folyamatos szemkontaktussal.
    Gyorsan ki is facsart volna, de gondoltam lássunk egy kis pornó feeling-et. Kértem verje a farkam, nyissa kis a száját és nyújtsa ki a nyelvét. Így is tett, mondanom sem kell szemkontaktussal!
    De ne így legyen végem! Ki kellett, hogy próbáljam a puncit is misszionáriusban. Úgy is lett , de ez sem tartott tovább 2 p -nél, az idő szűke miatt. Jó dugható a puncija, igen karakteres érzés, nem szorít nagyon, de a hüvelyizmainak érezhetően van tónusa. Dugás közben figyelte , ahogy a farkam ki-be mozgását. Mondta , nagyon szereti nézni.
    Misszionárius után, mivel időm fogytán volt kértem a franciás befejezést. Egy brutális orálban volt részem, majd amikor a vég közeledett , hol én hol Ő verte a farkamat a nyitott szájába. Végül egy nagy adag G anyagot vertem a szájába, egy kevés az arcára is jutott.
  • Elszámolás:

    Remek partner, korrekt, nincs TP, barátnő érzés. Az ajándék mértéke anyújtott élmény alapján teljesen reális....sőt...!
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Élvezés után szinte szédelegtem, még jó hogy a fal mellett álltam.
    Említésre méltó, hogy combfixben szexeltünk, imádom. A fekete combfix nagyon jól kihangsúlyozta az ölét és lábát. Elmondása szerint élvezi , amit csinál és szereti is.
Happy Massage