• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először telefonon hívtam, sikerült egyből elérnem. Már a telefonba feltűnt, hogy nagyon kedves a hangja és tetszett a beszédstílusa. Kis beszélgetés után kértem időpontot. Második, vagy harmadik időpont volt mindkettőnknek jó. Ezt megerősítettem VTR-en is.
  • Megközelítés:

    Személygépjárművel érkeztem, ingyenes parkolás szinte a ház előtt. Szerintem a BKV is jó a közelben.
  • Helyszín:

    A célnak tökéletes kis lakás. Szerintem Tia egyedül fogadott, ez növelte a komfortérzetemet. A fürdőben volt minden bőséggel a tisztasággal sem volt probléma. A tetthely egy kellemes méretű kis szoba, elég tágas, hogy a franciaágy körül még volt hely. A fényviszonyok kellemesre beállítva.
  • Lány külseje:

    Tia valódi képekkel hirdet. Van bőségesen a képekből amik után csalódás nem érhet senkit. Az arckitakarás miatt lehet ilyenkor izgulni, de Tiánál nincsen semmi félnivaló. Kértem tőle, hogy a randi elején én "csomagolhassam" ki őt a ruhájából, amit készségesen teljesített. Egy fekete egyberuha volt rajta, igazán csinos volt benne.
  • Action:

    Sajnos az odaút egy kicsit kalandos volt, ezért egy kicsit felpörögve érkeztem a randira, amit én magam nem szeretek, mert ilyenkor egy kicsit kapkadósnak érzem magam, viszont ezt a randit nem szerettem volna gyorsan letudni, hanem szántam rá időt. Belépés után egy kis csevej, majd elmentem zuhanyozni. A zuhanyból kilépve már kezdtem lecsendesedni és kezdtem élvezni vendéglátóm társaságát. A szobában állva kezdtünk ölelkezni. Nagy csókcsata nem volt, ezt egy kicsit hiányoltam, valszeg nem jöttem be neki. Kezdtem megszabadítani Tiát ruhájától, ami alatt bugyi nem volt csak melltartó. Miután sikerült ettől a ruhadarabtól is megszabadítani elém tárultak a nagyon szép telt keblei, amiket egyből csókokkal köszöntöttem. Úgy vettem észre tetszett nekik a köszöntésem. Ezután kerültünk az ágyra ahol megkértem Tiát egy kis masszírozás erejéig feküdjön hasra. A masszírozás talán túlzás inkább azt mondanám bekentem a hátát és a lábait testápolóval. Miután jól bekentem mindenhol kértem, hogy forduljon meg. Csókokkal üdvözöltem az ikreket ismét, majd elindultam délnek. Nyalakodásom meghozta gyümölcsét amikor sikerült Tiát eljuttatnom a csúcsra. Ami ezután jött az még ettől is kellemesebb volt. Tia franciája csodálatos, komolyan oda kellett figyelnem, nehogy hamar végezzek. Időhúzás végett kértem gumit. Szemből kezdtünk, ahol egy kicsit hiányzott a csók, de nem erőltettem a dolgot. Váltottunk pozíciót, kértem lovagoljon meg . Kis paci után szerettem volna hátulról is megcsodálni Tiát és kutyusra váltottunk. Nagyon kellemes érzés és látvány fogadott. Így lett végem. Kis romeltakarítás és zuhanyzás után kiderült milyen jól el lehet beszélgetni vendéglátómmal. Pihi után feltette a kérdést: jöhet-e a következő? Nem bírtam visszautasítani kellemes franciáját, így csak egy kérdésem maradt: mehet végig? Pozitív válasz után átadtam magam az élvezetnek és Tia igen ügyes franciája hamar kivégzett. A végén nem kapkodott, hagyott lenyugodni. Ekkor már eléggé az időm végén jártam és nem szerettem volna visszaélni a vendégszeretettel, gyors felöltözés, ajtóban búcsú, majd tipli.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsen az étlapon, így az előre megbeszélt összeget a végén rendeztem.
  • Összkép:

    Tia egy kedves lány, magas formás idomokkal. Kellemes beszélgetőpartner, jó társaság.
Happy Massage