• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Drága Yossarian😘

    Először is köszönöm hogy megismerhetelek és nem utolsó sorban azt hogy létre jött ez a mai randi 😉
    Most hogy elolvastam újra átélhetem a csodát 🤗🤭
    Bízom benne hogy lesz folytatás.. 😉 részemről nincs semmi akadálya!

    Ui:köszönöm az ajánlásod és azt a sok jót amit rólam írtál!
    Ölelésem 🤗💋😘
    Barbi

  • Egyeztetés:

    Barbi hirdetését már régebben is nézegettem, tetszett amit ott láttam, olvastam. Telefonon is beszéltünk, ez végleg megerősített látogatási szándékomban. Kb két hete kértem tőle Vtr-en időpontot, de az sajnos neki nem volt jó. Néhány nappal ezelőtt ismét küldtem egy időpontot, ami már neki is megfelelt.
  • Megközelítés:

    A randi helyszíne az V. kerületben, vagyis a belvárosban van a Duna part és a Váci u. közötti utcában. A Deák tér sincs messze, úgyhogy metró, busz, villamos, kéregvasút, stb. mind szóba jöhet. Budáról most az Erzsébet hídon át bármivel, majd tíz perc séta. Én így jöttem, a belső térkép tökéletesen odavezet. Autóval valszeg kalandosabb, de nem lehetetlen. A ház egy, a múlt század elején épült, hatalmas boltíves bejárat, a számozás a belső udvar falán található, ahol a bejárat is.
  • Helyszín:

    A belső udvar bejáratánál Barbitól megkaptam a szükséges kódokat, liftet nem kell használni. A megfelelő szinten csapóajtónál jobbra ki, folyosó végén utolsó ajtóig kell egy keveset menni. Egy szépen igényes lakásba érkezünk, annak is egy hatalmas nappalijába. A nappaliból nyílnak a többi helységek, fürdőszoba és vagy két szoba. Barbi az utolsó szobába invitált, ahol most foglalkozás zajlott. Kedves kis izlésesen berendezett helység középen egy nagy ággyal, körben a szükséges praktikus és kényelmet szolgáló szekrényekkel székkel. Szépen elkészített nászágy, hangulatvilágítás, halkan duruzsoló zene. A fürdőszoba zuhanykabinos, kellő számú tusfürdővel, mosdónál kétféle szájvíz, kis mű. poharakkal. Barbi most már leginkább egyedül rendel, most is csak ketten voltunk, pont ideális. Szóval a helyszín teljesen megfelelt elvárásaimnak, ami a higiéniát illeti.
  • Lány külseje:

    Barbi képei hűen tükrözik a valóságot. Nagyon csinos, formás, feszes, gyönyörű cicik, kemény gömbölyű popsi, selymes bőr, nagyon helyes kis végtagok,.... habzsolni való tinipunci. Nem tudom, hogy csinálja ez a lány, de a teste, mint egy huszonévesé, és minden igazi. Karcsú, sportos, most szolibarna, szőke hosszú haj, arca keskeny, szája inkább vékony, szemei kékeszöldek, csak úgy tündökölnek, mosolya elbűvölő. A fogadóruhával egy kicsit bajban vagyok, talán egy áttetsző rövid kis tunikaszerű, alatta piros melltartó-tanga kettős. Miután bemutatkoztunk egymásnak, talán már volt egy kis szimpátia, úgyhogy mindketten maradtunk.
  • Erotikus masszázs:

    Miután megszabadultam ruházatomtól, átöleltem Barbit, majd a fürdőbe távoztam. Visszatértemkor vendéglátóm még túl volt öltözve hozzám képest, ezért segítettem levenni azt a két apróságot. Szerintem Barbinak nem való a ruha, azt a testet vétek eltakarni. Miután a nyálat letöröltem az államról, lefeküdtem hasra, hogy Barbi egy kis ismerkedős masszban részesítsen. Egy órára mentem csak, úgyhogy megbeszéltük ezt csak éppen, az íze miatt. A lábfejemtől a nyakamig meglettem masszírozva, valóban erotikusan, finom kis kezei nagyon jól estek, bármerre is jártak. Visszafele már érintették az érzékenyebb részeket is. Hogy maradjon mindenre is idő, most egy kicsit Barbi feküdt hasra, hogy kicsit átsimogassam csodálatos hátsóját. A combja belső részénél kérte, hadd forduljon meg, ha én is úgy gondolom.
  • Levezetés:

    Egy malomban őröltünk, a fordulás után olyan látvány fogadott, hogy mindenféle hímsoviniszta, perverz gondolatok jutottak eszembe. Kezeim finoman simogatták Barbi szexy testét, ahogy haladtam lefelé nőiessége irányába. Minden centiméter élvezet volt, de egyszer csak megérkeztem szeméremdobjához, majd a teljesen csupasz puncihoz. Be kell vallanom én egy pinabubus vagyok és függő. Szeretek kényeztetni, újaim most talán Barbi örömét is meghozták, bizonyos szavak hosszantartó ismétlése okán. Persze Barbi sem tétlenkedett, ott fogott, ahol ért és csókolt, ha elért. Egy idő után, meg már érzékeny lett, hanyatt fektetett, csókolta a testem, a mellbimbóimnál egy kicsi elidőzött, szép lassan haladt lefelé, iszonyat jó érzés volt. MIkor elérte kicsiént bekapta, kezével a környékét simizte, kérdezte, hogy szeretem, mondtam mindegy csak ne fájjon. Nem nagyon szerettem volna még elmenni, ezért javasoltam Barbinak egy nyelv terápiát. Jó ötletnek tartotta, be is fordult 69-be, úgy toltuk egy kicsit, de nem akartuk így befejezni, főleg, hogy Barbinál nincs végén szájba.
    Szóval egy kicsit beköltöztem combjai közé, ami mindkettőnknek örömet okozott. Ennek Barbi részéről igen sok jele volt, meg hát a teremtő is többször említve volt. De a java még csak most következet. Néhány éve itt rontom a levegőt, de még engem is meglepett. Barbi felpattant az ágy végébe, háttal a falnak, ráhelyezkedett a számra és rámozgott a nyelvemre, megdugtam a nyelvemmel. Azért nem kis munka volt, jó pár percig tartott, de már mindene remegett. Hát nem vót semmi, pedig kenyerem javát már megettem. Azért vendéglátóm rólam sem feledkezett meg, kérdezte, hogyan szeretném. Kértem feküdjön hanyatt, egy kicsit felém oldalt.
    Odatérdeltem a fejéhez, hogy a szájával elérjen, miközben újaimmal elérjem én is punciját. Ez így jól működött, nagyon finoman szopizott, kértem főleg a makkom vegye kezelésbe. Csiklóját már nagyon finoman kényeztettem, ez engem is feldobott. Már nem kellett sok idő, jeleztem Barbinak, hogy jövök, ő meg a mellére irányította a boldogság madarait. Én jobban elértem a tisztasági csomagot, ezért segítettem mindkettőnk tisztába tételében. Már letelt az időm, Barbi nem sürgetett, bejött velem a fürdőbe, dumáltunk egy jót. Semmi TP, miután felöltöztem, még utána is volt egy kis ölelés és puszi.
  • Elszámolás:

    Az elején nem kérdeztem, Barbi sem említette, pedig előszőr voltam nála. A csokor mérete publikus, ott sem változott, utólag adtam. Az NFVSZ-en kívül minden elérhető, nekem mindenféleképpen.
  • Összkép:

    Szuper volt ez a randi Barbival. Odaadó, kedves, figyelmes csajszi, kiváló környezet, tapasztalatom alapján csak ajánlani tudom.
Happy Massage