• Bonni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettük, már hívogatom néhány napja, de ma reggel végre sikerült elérnem.Szerencsére volt szabad időpontja, így fél órán belül már tudtunk is találkozni.
  • Megközelítés:

    A telefonban elmondta a címet, bkv-val könnyű megközelíteni, westendhez közeli utcában rendel. Én autóval mentem, épp volt szabad hely a ház előtt. A lépcsőn fölfelé nem találkoztam senkivel, diszkréten bejutottam.
  • Helyszín:

    Körfolyosós házban egy pici, egy szobás lakás. Egyedül dolgozik a lakásban (nyilván:) )
    Nem egy marina parti kecó, de a célnak megfelel. Az íróasztalra és a mellette levő székre pakoltam a cuccaimat. A fürdő kicsi és lepukkant, de ez zavart a legkevésbé, hiszen nem zuhanyozni jöttem:)
    Egy légkondi viszont nem ártana, szakadt rólam a víz a program végére, meg közben is.
  • Lány külseje:

    A képekhez képest nekem sokkal jobban bejött élőben. Az arca szép, de ez elég szubjektív. Nekem bejött:) Alacsony, vékony lány feszes popsival. Ami miatt mentem hozzá, az a testalkatához képest hatalmas és formás mellei.
  • Action:

    Már az ajtóban állva éreztem, hogy jó helyre jöttem. Nagyon jófej csaj, pár perc alatt megtaláltuk a közös hangot.
    Zuhanyzás után fehérneműben várt az ágyon. Csókolózás, simogatás közben megszabadultunk a felesleges ruhadaraboktól. Nagyon jól csókol. Jól elidőztem a csodás kebleinél, nem bírtam betelni velük. Feszes, kemény, hatalmas, minden nő megirígyelheti:)
    Majd elkezdett franciázni, a jelzésem után kézzel kényeztette a golyókat, közben a kicsién a szájában volt. Elég monoton volt a technikája, de nekem jól esett így, közben a melleit markolásztam. Az első kör nfvsz volt.
    Majd gyors zuhany, elég meleg van a lakásban.Beszélgettünk egymás mellett fekve, majd elkezdett simogatni, és kézzel életet lehelt az ezredesbe. Gumi fel, és szemből beleült. Jól meglovagolt, majd az ágy szélén ülve, ő pedig szemből átölelve folytatódott a "randink". Közben popsimarkolás, csókok, és a melleit simogattam, nyaltam-faltam.
    Az időnk a vége felé járt, majd kutyusba fordult és így ért a vég.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélteket letettem az asztalra előre, a randink végéig ott is maradt. Pesti átlagnak megfelelő.
  • Összkép:

    Abszolút ajánlott, nagyon aranyos, kedves. Minden tökéletes volt. Tuti, hogy még visszamegyek hozzá, nem is egyszer.
Happy Massage