• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokadik hívásra értem el, szerencsére meg tudtunk beszélni egy időpontot, eléggé be volt a hölgy táblázva, a részleteket telefonban elmondta.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam , és a navigációra bíztam magam , de a forgalmi fennakadások elkerülése végett így kényelmesebb .
  • Helyszín:

    Nincs túl bonyolítva a lakás berendezése ,letisztult egyszerű de harmonikus . Fürdőszoba szintén jó és jól felszerelt , van jó pár tusfürdő amiből lehet válogatni .
  • Lány külseje:

    Meseszép Nő , a képek teljesen megfelelnek a valóságnak . Gyakorlatilag fotómodell is simán lehetne .
  • Action:

    Miután megbeszéltük a részleteket , elmentem fürdeni. Fürdés után visszatértem a szobába , ő kezdte elém tárni a csodás melleit és a bugyitól is megszabadult. Kis simogatás után az ágyra feküdve elkezdtem kényeztetni , ami úgy érzem tetszett neki. Puncija is nagyon tetszett , és pluszban, ahogy még közben felhúzta a combját .... alig tudtam betelni a látvánnyal.. Felajánlotta, hogy ő is kényeztet engem franciásan, természetesen nem mondtam nemet. Gyorsan életet lehelt a szerszámomba, tetszett, ahogy csinálta, és a látvány is.. szinte jobban koncentráltam arra, mint az érzésre, amit lent okozott nekem. Mikor elérkezettnek láttam az időt, kértem, hogy húzzunk gumit, mert már nagyon szerettem volna érezni a csodás kéjbarlangját. Lovaglással kezdtünk, már itt éreztem, hogy nekem ma sokáig nem osztanak lapot... közben melleit kényeztettem, amit ö készségesen oda is nyomott a számhoz, ezzel segítve, hogy könnyebben elérjem, és csak a saját élvezetemmel kelljen foglalkoznom.. köszönöm utólag is, ez is nagyon jól esett , és izgató volt számomra. Kértem hogy cseréljünk pozíciót , mert habár tudtam, hogy kevés az időm 1-2 öt ki szerettem volna még próbálni. Kutya póz következett, aminél úgy éreztem egy kis idő után, hogy itt a vég, de próbáltam még annyira türtőztetni magam, hogy előröl is láthassam ezt a csinos hölgyet, ahogy átadjuk magunkat az élvezeteknek, és testünk egybe fonódik. Mondanom sem kell nagyon szép látvány volt. Közben ahogy izegtem mozogtam, véletlen rátenyereltem a hajára, és "meghúztam" neki, utólag is elnézést kérek.. legközelebb figyelni fogok rá, hogy ne okozzak kellemetlenséget. Tudtam, hogy lassan itt a vég , és nem akartam kockáztatni, hogy ne tudjak időben kiszállni, így inkább hamarabb abbahagytam a csodás puncijába való ki be mozgást, és megállapodásunkhoz híven a szájában lett végem. Elmentem utána fürdeni , elbúcsúztunk és a nagyon jó érzéseket, emlékeket magam mögött hagyva távoztam
  • Elszámolás:

    Elején rendeztük, ahogy megállapodtunk így teljesen korrekt volt .
  • Összkép:

    Ez hiányzott nekem , hogy végre egy ilyen lány megjelenjen, akitől az ember kellemes érzésekkel távozik, és arra vár, hogy mikor tud vele újra találkozni. Bízok benne , hogy sokáig fog maradni, és láthatom még ezt a szép lányt, Bízok abban is, hogy csak kulturált, igényes emberek látogatják, így hosszú ideig örömet szerezhetünk egymásnak. Lényegében el sem hiszem, hogy ez most velem megtörtént, és nem kellett csalódnom, csak pozitívan, de nagyon pozitívan. Kölcsönös szimpátiát is éreztem, remélem nem csak én, hanem ő is..
Happy Massage