• Nikki Fox

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tulajdonkeppen mar ugy ereztem magam mint egy stalker... amikor a hirdetese aktiv volt vagy itt, vagy a sötet oldalon, hivtam. Jo par nap eltelt igy, de a probalkozasaimat tegnap koronazta siker. Hiaba, a nepszerüseg atka :)
    Annyira kellemes hangja volt a telefonban es olyan kedvesen tajekoztatott mindenröl, hogy mar tudtam, jol valasztottam. Nagyon rugalmasan tudtunk egyeztetni idöpontot aznapra.
    Az utca nevet megkaptam a beszelgetes soran, a hazszamot pedig fel oraval a randi elött, amikor megerösitettem pontos erkezesemet.
  • Megközelítés:

    A buvohely Budaörs központi helyen talalhato, Budapest hataratol 5 percre. Kek buszok is jarnak arra több vonalon, a megallo szinten csak par perc a haztol. A waze pontosan mutatja a cimet, a parkolas napközben közvetlen a haz elött volt lehetseges. Annak ellenere, hogy lakotelep, meglepöen jol es logikusan vannak szamozva az epületek.
  • Helyszín:

    A lakas egy felujitott lakotelepi toronyhazban talalhato, A lakas egy kicsit retro, de tiszta (!), rendezett es hangulatos. A fürdö fel van ujitva es egy drogeria is megirigyelhetne a tusfürdö es szajviz valasztekot. A szobaban kenyelmesen le tudsz pakolni, nagyobb meretü agy all a rendelkezesre az akciohoz. Kellemes fenyek, gyertyak es illatositok teszik tökeletesse a randi helyszinet. Egyedül dolgozik, igy a diszkrecio tökeletes.
  • Lány külseje:

    A kepek bö valaszteka sem tudja visszaadni azt a kedvesseget es szexualis bizsergest, amit araszt magabol. Egy vaditoan piros melltarto-bugyi komboban vart es egy nyaktörö magassarkuban, utobbitol hamar megszabadult. Szerintem egy ilyenhez mar fegyverviselesi engedely szükseges...
    Fiatal, gyönyörü es izgato teste van, a popsija tökeletes a mellei a testehez aranyosak, bimboi izgatoan szepek. Az arca a kepeken is latszik, elöben meg szebb, visszafogott sminkben, kibontott hajjal fogadott.
  • Action:

    Azt hiszem azon kevesek köze tartozom, akik felnött-filmes munkassagat nem ismeri, igy semmilyen tulzott elvaras nem volt bennem. A fürdes utan nagyon gyorsan egymasra hangolodtunk, a kemia mindkettönk reszeröl megvolt es amit ritkan erez az ember a szolgaltatoknal, hogy öt is akarjak, kivanjak.

    Gyenged csokolozassal kezdtük (extra, de a hosszabb idötartamban alap) miközben megszabitottam a fehernemüjetöl es elemtarult a vekony, sportos es izgato teste. Nem gyöztem habzsolni, csokolni, izgatni. A puncija gyönyörü es joizü, elvezesig nyaltam, de egy egesz orat el tudtam volna a combjai között tölteni. De nem hagyta. A farkamat akarta. Egy olyan franciaban volt reszem, hogy azt szinte le se lehet irni. Baratnös kezdet, szemkontaktus folyamatosan, lesi mi esik jol. Majd egy kicsit temposabb ütem, majd teljesen eltünök a torkaban... ez volt az a pont, amikor mar a kardiologusomat akartam hivni, de mar rajtam is volt a gumi Nikki pedig az ölemben. Egy örülten szenvedelyes es valtozatos vagta vette kezdetet, nagyon ügyes technikaja van. Amikor picit elfaradt, en pumpaltam ütemesen alulrol, amit egyre erösödö hanghatasokkal majd egy közös orgazmussal nyugtaztunk. Azt hiszem forgott a szoba is, nem tudom, hogy ez extra e?! :)

    Romeltakaritas, egy kis felfrissüles a fürdöben, majd vissza az agyra. Odabujt. Öszinten es jolesöen kereste a közelsegemet. Beszelgettünk az elet nagy dolgairol, miközben gyengeden simogattuk egymast.

    Hiaba a jo beszelgetes es a sok nevetes, egyre jobban akartuk egymast. Egy kölcsönös franciaora es ujjgyakorlat utan, kutyusban folytattuk, majd ennek a poznak a különbözö valtozataiban. Nincs meg minden reszlet... Szenvedelyes volt minden elemeben, elvezni akarta es azt akarta, hogy nekem is maximalisan jo legyen. Ez mondjuk nem volt nehez. Fantasztikus elvezes lett a vege, azt hittem az elsöt nem lehet überelni, de sikerült.

    Ujabb romok eltakaritasa, egy kis nevetgeles, gyors tus, csok es balra el.
  • Elszámolás:

    A hosszabb programra neveztem be, ezert a bövitett etlaprol kostolhattam a degusztacios menüt. Extrakrol nem tudok beszamolni. A telefonon elhangzott ar a helyszinen sem valtozott, elöre rendeztem. Az elszamolas ezek alapjan vegtelenül korrekt. Anyagilag a premium kategoriat kepviseli, de szamomra nem kerdes a fentiek alapjan, hogy megeri e?!
  • Összkép:

    Nikki különleges. A külsö az egy dolog, de az a szenvedely ami benne lakozik... az lenyügözött. En meg egy nagy mazlista voltam, hogy ezt ki tudtam belöle hozni. Egy csodalatos, minden tekintetben maximalisan kielegitö randin vehettem reszt. Az egyik legjobb elmeny volt ezert visszaterö leszek... ha elerem :o)
Happy Massage