• Carmen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    hétfő délelőtt telefonáltam neki. Hamar felvette és sikeresen megbeszéltük a kívánt programot és a díjazást is. Másfél órás programra neveztem be. Megkaptam a címet is, és délutánra az időpontot is.
  • Megközelítés:

    Zuglóban valahogyan nem tudok eltévedni. Most sem sikerült. Tömegközlekedés is adva van a környéken.
  • Leírás:

    Érkezésen előtt fél órával még telefonáltam, hogy elképzelhető pár perc csúszás a részemről, de biztosan érkezem. Megköszönte, hogy emiatt felhívtam, és biztosított róla, hogy szeretettel vár. Végül is nem késtem, és a megbeszélt időpont előtt pár perccel parkoltam a ház előtt. Viszont hiába hívtam, Carment sajnos nem értem el. Küldtem neki üzenetet is, aztán újra hívtam, de most sem jártam sikerrel. Mivel semmi visszajelzés nem jött, 15 perc múlva elindultam haza.
    Kb másfél óra múlva jött az üzenet Carmentől, hogy most hívhatom. Gondolkodtam, hogy hívjam-e, de aztán győzött a kíváncsiság. A telefonban elmondtam ki vagyok és miért kerestem. Sűrű elnézések közepette elmondta, hogy mivel azt mondtam késni fogok, nem bízott abban, hogy valóban elmegyek hozzá, és egy menet közben bejelentkező vendéget fogadott helyettem. Sajnálja, de volt hasonló esete, amikor a jelzés ellenére sem érkezett meg a vendége, most nem akart így járni.
    Felajánlott egy másik időpontot, de azzal én nem éltem.
Happy Massage