• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Kedvesem! Ez igazán up to date-re sikeredett.:-))
    Remélem akkor aznapra hoztam egy kis üde színt az életedbe!
    Csak azon csodàlkozom a beszèlgetès hogyan maradhatott el….
    Pedîg sokszor be nem àll a szàm. No, majd legközelebb. Puszik

  • Egyeztetés:

    Felhívtam, szerencsémre pont felvette és találtunk is időpontot másnapra. Pár szó erejéig kis beszélgetés is kialakult. Megkaptam a pontos címet, majd elköszöntem!
  • Megközelítés:

    Árpád híd pesti oldalától két percnyire , még sétálva is . Púpos utcában , ahol a fakabátok laknak .
  • Helyszín:

    A legújabb ház az utcában , mindem perfekt aranyos kutyúval kiegészítve .
  • Lány külseje:

    A képek közelében sincsenek a valóságnak , igazi bombanő , amikor kinyitotta az ajtót , alig bírtam megszólalni . Kisugárzását egy atom nagyhatalom is megirigyelné .
  • Action:

    Kis beszélgetés után húztam a zuhanyba . Amire visszaértem a szexi fekete köntösét ledobta, csak a piros melltartó, alsó, illetve a képeken is látható, esetleg ahhoz hasonló fekete combfix maradt fenn. Az ágy előtt állva csókolózásba kezdtünk, istenien csinálta, a szája puhán ölelte körbe az enyémet. Egy idő után a kezeink is útnak indultak, ki merre tévedt. Kikapcsoltam a melltartót és ciciket vettem kezelésbe, erre ő a farkamat stimulálta, a tapintás már csak hab volt a tortán, mert a vizuális látvány is bőven elég lett volna! Aztán a bugyit is lehúztam, majd felkapaszkodtunk az ágyra és ott folytatódott a műsor. Négykézláb helyezkedett előttem az ágyon, ebben a pózban kóstoltam be egy kicsit, de a jobb hozzáférés miatt a hátára feküdt és úgy kényeztettem a bimbószerű szirmokkal megáldott résecsékt. Majd ő tért rá a franciára! Igencsak jó technikával tette dolgát, nem volt semmire panaszom. Gumit húztunk aztán abban az izgató kutyus pózban kezdtünk szexelni. Kapaszkodtam a formás kis popójában és igazán hosszasan keféltünk. Aztán az ágy széléhez kértem és akkor jött elő a magas ágy előnye, mert szinte csípőmagasságba került velem szembe a fantasztikus látványt nyújtó, széttárt, harisnyás lábak között megbújó erotikus csúcskészülék! Csak változatos tempóban adagolni kellet, vagy simogattam a fekete harisnyás lábakat. Sajnos nem bírtam túl sokáig ezt a csodás hatást , és távoztam , majdnem a mennyekbe .
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt , egy ilyen kategóriájú Nő a dupláját is kérhetné .
  • Összkép:

    Nagyon profi szerető, igazán jól csókol és érzékien, odaadóan bánik a testével. Mindezek mellett kedves vendéglátó, jó partner lehet a társalgásban is, igaz ebből most pár percnyi jutott csak, ha még eljuthatok hozzá, akkor talán sikerül ezt is bepótolni!
Happy Massage