• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem is reménykedtem benne ,hogy összejön a randi , gondoltam hosszú hétvégét tart , de isten útjai kifürkészhetetlenek . Sikerült elérnem , és szinte indulhattam is hozzá .
  • Megközelítés:

    Nem volt vészes a forgalom , könnyen odajutottam , az új bevásárlóközpnttal majdnem szemben fogad . Parkolást majdnem a ház elött tudtam kivitelezni .
  • Helyszín:

    Lépcső a mennyekben , magyarul koppanásig a lifttel . Kéró helyesen felújított másfélszobás panel . Fürdő jópofa , csak a mosdónál az egyik csap fordítva működik ( majdnem eltörtem).
  • Lány külseje:

    Kimondottan formás darab , épp ott és annyira gömbölyödik ahol kell . Fotók magukért beszélnek . Kérem ,itt nincs zsákbamacska .
  • Action:

    Zuhany után a szobában fogadott, már egy szál bugyiban. Jeleztem, hogy kicsit zavarban vagyok, ami tetszett neki szerintem. Megölelt, magamhoz húztam és csókcsatába kezdtünk. Sokan írták, hogy istenien csókol. Szerintem sem rossz, de szerintem ennek kellene alapnak lennie. Érzékien és finoman, nem tolakodva csókol. Ez az alap szerintem, nem amikor valaki lenyomja a nyelvét a torkodon és fordítva is ez a normális szerintem. Levette rólam a törölközőt és az ágyra invitált. Hátra fektetett és szájjal kezdett kényeztetni. Ekkor már vigyáz állásban voltam, kis idő elteltével, nehogy hamar végem legyen, helyet cseréltünk. Nagyon finom és szűk puncija van, frissen borotvált vagy gyantázott, igazán kedvemre való volt. Hallhatóan tetszett neki, de itt még nem jutott el oda ahova szerettem volna eljuttatni. Kis idő elteltével gumit kértem, amit ő adott fel. Misszionárius pózban kezdtünk és itt már biztos vagyok benne, hogy eljutott a csúcsra. Nagyon figyeltem, hogy valós érzések vannak-e a hangjelek és a remegés mögött és szerintem igen. Már én is majdnem elmentem, amikor a szeretkezés hevében szólt, hogy még egy kicsit bírjam. Ekkor adtam egy utolsó löketet és jól érezhetően beleremegett. Utána kis ölelkezés, hagyott lenyugodni. II.fejezet . Ez lovagló pózban történt és miután ismét elment, levettük a gumit és NF befejezést kértem. .
    Szóval NF befejezést kértem és elégedetten távoztam, mert meg is kaptam. Sem szájba, sem arcra élvezést nem kértem, de ez nála nem is illik szerintem. Meg is lep, hogy az adatlapján ott vannak ezek is lehetőségként, de az elmondottak alapján nem hiszem, hogy ezekkel valóban lehet élni.
  • Elszámolás:

    A kapott élményt, odafigyelést és kapott törődést figyelembe véve az ajándék átlag alattinak mondható, bőven megérte.
  • Összkép:

    Sok beszámolóját elolvastam, ezért igen határozott elvárásaim és elképzeléseim voltak. Ő legkevésbé sem nevezhető lánynak, inkább egy finom hölgynek. Ennek megfelelő bánásmódot is igényel és ha megkapja, nem marad hálátlan.
Happy Massage