• Zsantill

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem meg , kedvesen tájékoztatott a program lehetőségekről .
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni , Stefánián fogad , stadionoktól egy perc sétára.
  • Helyszín:

    Régi társasház földszinjén lévő szerelem kuckó . nagyon hangulatos kis lakás ,tiszta üde .
  • Lány külseje:

    Nagyon kellemesen kinéző, mondhatom hogy dögös MILF. Nagyjából az oldalon lévő képek is visszaadják a valóságot. Kellemes fizikai adottságokkal rendelkezik. Ott kerek, ahol kell és nagyon kedves (bár ez nem a külsőhöz tartozik - mindegy). Szóval nagy kemény cicik, kerek és kemény popsi, olyan belekapaszkodós... :-)
  • Action:

    Megérkezés után, egy rövid ismerkedés, majd egy törölközővel a kézben meglátogattam a fürdőszobát.
    Visszatértemkor sikeresen lefejtette rólam a törölközőt és csókolózásba kezdtünk miközben a kezemmel feltérképeztem a testét és nagy igyekezettel megszabadítottam a feleslegesnek tűnő ruhadaraboktól. Majd enyhe erőszak hatására rádőltem az ágyra , fölém került, de ezt egy csöppet sem bántam. :-) Különösen azért, mert remek franciába kezdett. Kis idő után javasoltam egy 69-es felállást, hogy én is belenyalhassak a puncijába. Zöld lámpa. Jó ötlet volt. Ebben a felállásban el is töltöttünk némi időt, de aztán felbomlott a 69-es formátum és hanyatt döntve tovább nyaltam..., egészen addig, amíg el nem ment (legalábbis szeretem azt hinni, hogy ez így volt). Egy szusszanásnyi (kb. nyolc másodperc) szünet után kaptam egy helyes úszósapkát a hancúrlécre és már mehetett is tovább a délelőtti testgyakorlat. Váltottunk lovacskázásba, húúú...., aztán még húúbbb...és vége is lett az első felvonásnak. Nem szaladt el...
    Egy kis pihi következett egy gyors zuhannyal és egy nagyon kellemes beszélgetős masszázzsal fűszerezve. Igazán kellemes volt. Ajánlom neked is kipróbálni.
    A második felvonás elkezdését javasolta és egy hathatós franciával indított, itt lassan elfogytam én is és az idő is..., még egy zuhany aztán fájó búcsú és vége is lett a péntek délelőtti kalandnak.
    Ajánlom kipróbálni neked is. Jó péntek délelőtti közös program Zsantil -lal, vagy ha úgy tetszik egy jó kezdet egy jó hétvégéhez
  • Elszámolás:

    Minden az előzetes megbeszéléseknek megfelelően történt. Minden annyi volt amennyi a telefonban meg lett említve. Se több, se kevesebb. Olyan Pesti átlagnak mondanám.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes órát tölthettem el egy kellemes partnerrel, aki maximálisan odafigyelt arra, hogy nagyon jól érezzem magam. Kell ennél több?
Happy Massage