• Noemi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam a hirdetését és a fotók gyorsan meggyőztek arról, hogy hívnom kell. Második próbálkozásra el is értem, 10 percre rá pedig már tudta, hogy mikorra és hova kell jönnie.
  • Megközelítés:

    Ő látogatott meg engem, így e kérdés most irreleváns.
  • Helyszín:

    Ő látogatott meg engem, így e kérdés most irreleváns.
  • Lány külseje:

    Csodálatos teste van, de ez a képeken is látszik. Amit nem adnak át a képek, az a mosolya, a kedvessége, a figyelmessége.
  • Action:

    Kicsit hamarabb érkezett a megbeszélt időponthoz képest, de ez nem volt probléma, kértem, jöjjön fel. A lakásban puszikkal üdvözöltük egymást olyan barátnős puszik voltak. Váltottunk néhány szót. Mivel érkezése előtt én már megtisztálkodtam, felajánlottam számára a fürdőt. Bement, de csak 10 percre, mert ős is készült a randira, és odahaza már ő is túlesett a fürdés rituáléján. Miután megszabadultunk a ruháktól, leheveredett az ágyra. Mellé feküdtem és intenzív simogatással kezdtük egymást megismerni ezt többször megismételve pici szünetekkel, amíg a nyakát puszilgattam. Sajnos csók nincs nála, amit sajnáltam, de el kellett fogadnom. Miközben én a formás ikreit vettem kezelésbe kezeimmel, melyek simogatására jól reagáltak a bimbói keményedni kezdtek. Majd a nyelvemet is bevetettem a játékba. Finomak voltak a a mellei nagyon és az is tetszett, hogy érezhetően jó reagáltak ténykedésemre. Elindultam déli tájakra is kalandozni, amit abszolút nem bántam meg. A punciig jutottam, ott elidőztem egy kicsit tovább, de eredményt nem éreztem nála, de a barátom egyre keményebb lett azt éreztem. Mintha érezte volna halkan szólt, hogy szeretne ő is foglalkozni a velem egykorúval. Vettem a lapot és 69-be fordultunk, mert én sem akartam befejezni a kényeztetését. Hamarosan éreztem, hogy durr lesz, így kértem a gumi felhelyezését, amit ügyesen meg is tett. Missziben kezdtük a szexet és szégyen ide vagy oda, ebben is fejeztük be mintegy 4 perc múlva. Nagyon gyorsan elsültem. Egymás mellé feküdtünk beszélgettünk ismét egy keveset közben megkérdezte, hogy szoktam e masszázs lányokhoz járni, mondtam neki, hogy voltam már, de inkább maradok a szexpartnereknél. Azért felajánlotta a masszázst, amit elfogadtam, mert tudtam, hogy második menet nem fog most összejönni és biztos jól fog egy kis masszázs esni. Testápolóval csinálta és nagyon jól erősen gyúrta habtestemet bevallom férfiasan, hogy jól is esett. Megérte rábólintanom a masszázsra, monda, hogy jól beszívta bőröm a testápolót. Így még egy adagot rám szánt. Közben beszélgettünk erről arról. Jó beszélgető partnert ismertem meg személyében. Hamarosan viszont búcsúznom kellett tőle. Felöltözött, rendbe szedte magát, én pedig a kapuig kísértem.
  • Elszámolás:

    Érkezése után, az üdítő elfogyasztása közben került átadásra a tisztelet csokor. Megköszönte és a táskájába tette.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes, kedves Hölgy. Nagyon köszönöm neki a lehetőséget! Csak ajánlani tudom.
Happy Massage