• NINA

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon egyeztetünk,talán másodikra sikerült elérnem.Előző nap egyeztettem a randi időpontját.
 • Megközelítés:

  Autóval mentem ,könnyű megtalálni,a közelben van parkolóhely. Szerintem a tömeg is rendben.
 • Helyszín:

  Többen rendelnek a lakásban,de jó a logisztika.Csak egyéb jelekből látszik pl. cipők száma az előszobában,de nem találkoztam senki mással csak a vendéglátómmal.Lakás, fürdő rendben, rend ,tisztaság.
 • Lány külseje:

  A képeknek megfelelő vékony leányzó.Magasság, súly, életkor szerintem stimmel.Ami kisit furcsa volt a sminkje olyan túlvilágira sikeredett ,sötét rúzs a szájon körbe,a szemeken.A testéhez képest arányos ,de kicsi mellek.,az arcát átlagosnak mondanám.Az utcán simán el mész mellette,legfeljebb azért nézed meg milyen vékony leányzó.
 • Action:

  A bejutás a szokásos rend szerint.A baba szobába mentünk, ahol is megbeszéltük a részleteket, extrának a popsis kalandokat kértem.Irány fürdő,vissza a szobába ahol is Dominika várt a fekete comb fix,melltartó,tanga. Az ágyon feküdt és én mindjárt mellé telepedtem,meg ismerkedtem a fenekével, combokkal, melltartót, tangát levettem és már bele is csaptunk a közepébe.Simogattam, gyurmáztam a melleit, ő pedig az árbocrudat vette kezelésbe.A franciáját olyan átlagosnak mondanám semmi extra,de arra tökéletesen megfelel hogy a vitorlát kilehessen rá feszíteni.Néha szopogattam a melleit.közben pedig a kezemmel elkalandoztam a combokra, fenékre,majd vissza a szájába az árbocomat.A combok között megpróbáltam a puncusát kézzel kényeztetni,de úgy vettem észre ezt nem nagyon szereti,gondoltam váltok bejáratott. Kérem szépen itt megtaláltam mit szeret, a popót, azt viszont lehet ujjal kényeztetni,sőt nagyon szereti. Amíg a popóját kényezettem egy kicsit a francia is feljavult.Egy idő után gondoltam ideje pózt váltani,ezért gumit kértem.Az eddigiek alapján gondoltam lesz egy átlagos szex + popó .Itt nagyon kellemesen csalódtam ilyen popó szexben régen volt részem.Kérdezte milyen variáció legyen,gondoltam legyen kutyus.A fenekét szépen feltolta na itt igazi meglepetés ért ,betettem az árbocot és egyből a popóban voltam.Ez annyira így volt ,hogy le kellet ellenőriznem,mert nem akartam elhinni.Itt van az előnye a vékony lányoknak ,a kezemmel alá nyúltam és tényleg a hagyományos bejáratba be találtam az ujjammal.Azt a K......va.
  Az előzőek alapján gondoltam ez a popó jó hely lesz, nem csalódtam.Nem finomkodtam sokat, nyomtam rendesen, tövig .Fogtam a derekát és toltam ami belefér,ez ment egy ideig, aztán váltottam, rá feküdtem és toltam ,de ilyen hozzá állást régen tapasztaltam, a fenekét úgy tolta fel mint a büdös bogár, közben ,hogy az élvezet fokozzam a mellit markoltam, ez is ment egy jó ideig.Aztán az egyik kezemmel a puncusát meg kerestem és a csiklót elkezdtem izgatni. Itt már éreztem ezt ő is élvezi, mert úgy nyomta fel a fenekét, hogy már majdnem a levegőbe voltam, aztán egyszer csak a kezével megfogta a kezemet és remegve elélvezett,olyan hangokat hallatva hogy na.Mivel én még szeretem volna a helyzetet ki élvezni továbbra is a popóba maradtam,csináltam egy fekvőtámaszt és láss csodát Dominika a popóját nyomta az árboca ,szinte felnyársalta magát.Ez nagyon jó volt csak sajnos nem bírtam sokáig,ezért vissza húztam kutyusba,de itt is folytatta, én tulajdonképpen csak mögötte voltam,álló háború volt.Mikor kellőképpen kiélveztem ezt variációt is, vissza tértem a fekvő helyzethez és megint rá feküdtem, kezem a melleken aztán egy utolsó roham ,folyt a víz rólam rendesen , toltam ami csövön kifért és a gumiba élveztem.Amikor kilőttem a patront kb. még öt percet biztos a popóba jártam míg nem teljesen leengedtem a vitorlát.Ezek után tisztogatás, és eldőltem mint a lisztes zsák.Rá néztem az órára ,alig hittem a szememnek ,pontosan egészkor érkeztem kb. tíz perc volt a fürdés, és 40 mutatott az óra, ez egy kemény menet volt,és csak popó.Na jó számoljunk 10 perc bemelegítést.Akkor is,szerintem nagyon jól bírta.
 • Elszámolás:

  Korrekt, nem változott.Előre kérte.A popó extrába is megérte/+5/.Nagyon ,nagyon.
 • Összkép:

  Aki a vékony lányokat+popót szereti annak főnyeremény.A francia átlagos, de a popó fantasztikus.Szerintem az a kedvence, mindegy milyen formába.Élvezi az ujjazást a popóra kell érteni.
Happy Massage