• EMILI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hosszabb ideje szemeztem Emili hirdetésével és a soknapos hétvége utáni reggelen a tettek mezejére léptem. Tudtam, hogy telefonos kisasszony veszi majd fel, de nem vette. Viszont fél órával később kaptam egy sms-t, hogy hívjam vissza. Így tettem és szűk két órával későbbi időponttal a zsebemben tettem le a telefont.
  • Megközelítés:

    Autóval közlekedek, a buszokról nem tudok írni. Ismert szalon egy magasemeleti lakásban, nem volt gond megtalálni. A kapucsengőt is előre megkaptam.
  • Helyszín:

    Hibátlan. Masszázspad, szobainas, heverő. A fürdőben minden amire szükség van. A törülköző puha és illatos. És jó meleg volt, ami ezen a hideg és borongós márciusi napon kifejezetten jól esett.
  • Lány külseje:

    A mosolya és nyílt tekintete rögtön megragadott. Termete formás és a képeknek teljesen megfelel. Kedves és barátságos teremtés, az öltözéke talán egy köntös volt, alatta sexi kombi. A melltartó később lekerült róla, a bugyi nem. Nem tudok olyat felidézni, ami nem tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    Megkérdezte az elején, hogy kétszeri lingamot vagy inkább egy ESZO-t szeretnék. Mert másfél órára mentem. Az utóbbit választottam, amit helyeslően nyugtázott és a tatamira parancsolt. És elmondta, hogy nagyon jó kezekben vagyok, mert sok év tapasztalata van. Nos, tényleg nagyon jó kezekben voltam, mert eszméletlen jól masszíroz. Erős kezei vannak, nekem túl erős is volt, vissza kellett venni a newtonokból, és csendben élveztem a hát-derék-popsi- karok-nyak kombót, majd a comb-vádli következett. Nem keverte a masszázst vágykeltő benyúlásokkal, nem zavart a gondolkodásban kérdésekkel. Mindeközben szolidan nyögdécseltem. Egy keveset.
  • Levezetés:

    Emilinél a kölcsönösség abban merül ki, hogy hanyatt fekve a masszázságyról lelógó kezemmel feszes és formás popsiját markolásztam lekalandozva a combjára és a vádlijára is. Mindeközben, pontosabban ezt megelőzően megkért, hogy forduljak meg és bő olajjal a mellkasomat masszírozta majd egyre lejjebb haladt ezúttal már izgalmas benyúlásokat alkalmazva. És kezdetét vette az ESZO. Nem tudom meddig tartott, de sokáig. Egy idő után már vonaglottam a masszázspadon és csodálkozva láttam, hogy a melltartó lekerült róla. Fokozta a helyzetet, hogy a meredező farkamat érzékien a bimbóival is simogatta. Mesterien visszavett a tempóból, amikor már közel kerültem a véghez. Ezt többször is megtette. Aztán elért a vég, érzéki kezei közt. Kicsit pihentünk, beszélgettünk, aztán zuhany.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák, sőt az alapszolgáltatás is sokkal egyszerűbb, de nem nevezném szegényesebbnek az átlagnál. Sőt. Extrának nevezném, hogy ez nekem nagyon bejött, minden szempontból. A virágszálakat felkerekítettem és ennek szemmel láthatóan örült, jól esett neki.
  • Összkép:

    Melanie elmondta, hogy neki ennyi fér bele és ezt szívesen és örömmel végzi. Nos, ez maximálisan látszott rajta, és ahogy már mondtam, nekem nagyon bejött.
Happy Massage