• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel ismerjük már egymást ezért elegendő volt SMS-ben érdeklődnöm. Szerencsére az általam javasolt időpont Raminak is megfelelt.
  • Megközelítés:

    Béke tér környéke. Tömegközlekedés nem lehet gond. Én autóval érkeztem, parkoló hely mindig van a szemközti panelházak előtt. Fizetős övezet.
  • Helyszín:

    Modern lakás ahol Rami egyedül rendel. Minden rendben. Fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet, több tusfürdő is van. Nekem nagyon bejön amikor egy lány egyedül rendel. Nem kell várni senkire, tök természetesen lehet mozogni és meg van az a feeling mintha a csajoddal lennél a lakásán.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép magas vékony lány, tenyérbe illö cicikkel, fantasztikus popsival. Rami most magassarkú+combfix+egyrészes szettben várt, ezt kiegészítette egy fekete köntössel.
  • Action:

    Fürdőszoba köröm után Rami is beugrott a fürdőbe egy percre, de amikor vissszatért kezdődött kellemes időtöltésünk. Még a nappaliban állva kezdtünk csókolózni, közben simogattuk egymást, markoltam popsiját, ő megtalálta kukacot és simogatni kezdte. Bementünk baszobába és ott folytattuk a csókolózást, kiszabadítottuk melleit, ezután az ágyra döntöttem és már vízszintesben csókolóztunk, lehúztuk a body-t és elkezdtem kényeztetni, nyaltam mintha nem lenne másnap, jól esett neki de csúcsra nem tudtam vinni, ezt érezve ellent mondást nem tűrően kijelentette, hogy most ő következik. Én feküdtem hanyatt és ő volt felül, csókolóztunk kicsit, közben simogatta kukacot, kézzel, melleivel egyszercsak elkezdte hosszában nyalni majd a makkon pörgött a nyelve és bekapta. Ezeket a technikákat variálta, elkalandozva a golyókhoz is. Nagyon egyedi a franciája. Amikor már kezdett nagyon jó lenni, javasoltam a gumi húzást. Felvetette, hogy újítsunk kicsit és beleülne háttal. Így is tett, de valahogy ez a póz nem jött be, így szemből folytattuk. Fantasztikus lovaglást mutatott be, nagyon kellemes volt de valamiért mégse tudtam elmenni, neki sikerült.
    Hasra feküdtem és következett egy kis lazító masszázs. Közben folyamatosan beszélgettünk mindenről. Masszázs után belekezdtünk a második körbe. Én kezdtem kényeztetését, ezúttal sikerült csúcsra juttatni. Egy kis felvezető francia után javaslatára missziben kezdtünk úgy hogy a feneke alá párnát rakott. Ennek az újításnak magy sikere volt, sokáig dugtunk ebben a pózban. Fordultunk tükör felé és hátulról támadtam, markoltam popsiját és úgy dugtam lendületesen, miután elfáradtam lovaglásba kezdett. Volt, hogy alulról dugtam és ő is elkezdett gyorsan mozogni rajtam eszeveszett vágtát rendeztünk, majd visszalassítottunk. Élvezés határán voltam, de gumiba csak ritkán sikerül elmenni, így kézi segítséget kértem. Így Rami kezei közt lett végem, utódok mellein landoltak. Időnk végéhez járt így elmentem tusolni, követett ő is. Míg tusolt beszélgettünk. Miután végzett, rendeztem virágszálakat. Mondta, hogy búcsúzásképp markoljam meg popsiját. Így is tettem közben egy búcsú csók. Mentem utamra rendesen kifacsarva.
  • Elszámolás:

    Előre ismert virágszálakat, randi végén tettem az asztalra. Maximálisan jó ár-érték arány.
  • Összkép:

    Ramihoz 1,5 óránál rövidebb időre nem megyek, így mindenre van idő. A barátnő feelinges vonalat képviseli, közvetlen, szókimondó, de nagyon szexi a stílusa.
    Aki a szereti a vékonyabb lányokat és a barátnő feelinget keresi annak Rami tökéletes választás
Happy Massage