• Emily Hudson

  • Beküldte:
  • Emily Hudson reagálása

    Koszonom a csodas beszamolot, orulok, hogy ennyire jol erezted magad!:)
    Azonban kicsit ''csalodott'' vagyok a ''jo'' minositesre, de tudom, emlitetted, hogy pontszam kell a magasabb beszamolo irasahoz..de a lenyeg, a remek elmenyed, es a kedves szavaid!:)
    Remelem hamarosan ujra latlak.
    Emily
    x

  • Egyeztetés:

    Emily fotóit nézegetve, különösen egyiknél, bíztosan tudtam hogy megszeretném látogatni mert nagyon akartam személyesen is találkozni vele. Mikor péntek délután a lámpa villogó zöldre váltott már hívtam is, amit szinte azonnal felvett. Mivel készültem Emilyből, igy viszonylag gyorsan pontositottunk másnap reggelre időpontot és az általa felkinált lehetősegek közül azt, ami nekem mint később kiderült, nagy örömömre szolgált.
  • Megközelítés:

    A találkozásunk előtt viberen megerősítettem szándékomat, amire Emily elküldte a címet és a kódokat. Gyakorlatilag azonnal bejutottam ennek alapján és a líft a megfelelő emeletre felvitt. Az épület a 13. kerület Dunaparti részén van, ezért mind a bkv különböző eszközei valamint bármi más eszköz szinte csukott szemmel oda repiteni a magunkfajta ésdeklödőket.
  • Helyszín:

    A lakás, lévén egészen új építésű házban van, maga is remek állapotban van. Tisztaság, finom illat, kiváló fürdő egy nem túl nagyméretű káddal zuhany függöny nélkül, rengeteg túsfürdő, a kád előtt kilépő. Szerintem aki ezért megy, az is elégedet lesz. Igen, van törülköző is, kifejezetten szárazra törülközés céljára. A ruhát gyakorlatilag bárhol leteheted mert csak ketten vagyunk a lakásban. A szeánsz helyszínére egy közepes méretű szoba és benne egy francia ágy áll rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    Emily, nagyon jó alakú, nagyon szép arcú, mosolygós, fínom bőrű, gyönyőrű cicikkel es alakkal rendelkező, a képeinek teljesen megfelelő, barna hajú és nagyon kedvesen fogadó nő már első látásra is.Csinos ruhában fogadott, a szája piros rúzzsal kiemelve szemei ragyogóak. Én, már akkor örültem hogy találkozhatunk.
  • Erotikus masszázs:

    Tantra masszázsra jelentkeztem mert én ezt nagyon szeretem és bátran jelenthetem hogy ez valóban az, méghozzá kíváló hozzáértéssel elkészitve, engem mindenképpen kikészitve. A fürdöből kilépve a törülközöre már semmi szükség, Emily teljesen levetkőzve akárcsak én, bekisér a szobába és kedvesen az ágyra, hasra fekvésre kérve, mellém, pontosabban mögém ülve vagy térdelve ez a tükörből még nem látszik, terpeszbe helyezi a lábaimat és meleg olajat csöpögtetve finom ujbegyekkel hozzám ér. Idáig nagyjából magamnál voltam de ez az állapotom hamarosan köddé vált. Emily kezei finom érintésekkel haladtak a lábaimon fel a combomig, a fenekemig majd mind két kezével benyúlva először finoman érintve a zsacsikat majd apránként a farkamat is, majd ismét fenék, ismét lábfej és újra vissza a fenékig és igy tovább nem tudom mennyi ideig de elég hosszan. Az én szerepem ekkor még teljesen értékelhetetlen, mert csak feküdtem és kéjesen sóhajtoztam reménykedve hogy ez az izgalmi állapot áprilisig legalább fennmarad bennem
  • Levezetés:

    Ami eddig történt az tulajdonképpen nevezhetjük a masszázs részének és akkor egyszer csak Emily tovább lépett az alsó részemnél és két kezével végig símitott a hátamon egészen a fejem búbjáig, érintve gyönyörű melleivel a hátamat és megjelenve mindezen élménnyel immárom az oldalt elhelykedő tükörben. Ez a cicis csúszka ami később oldalról folytatodott látatni engedve az igen formás popsiját a tükörben, minden tudatos gondolatomtól megfosztott és csak próbáltam hozzáérni, kézzel simogatva, puszilgatva ahol elérhettem ill.mengengedte, mert szabályok vannak és azokat be kell tartani. A fordulásra is sor került de nem egy külön eseményként inkább a cicis csúszka folytatásaként, mostmár előlről élvezkedve és csodálva Emily nagyon kivánatos száját, testét bőrét játékát a testemmel és az agyammal. Többször felhúzott avval hogy azt hittem most rúgjuk fel a szabályokat de végül egyszer sem. Mondanám sajnos, de valójában igy volt izgató és bőrlázitó a másfél óra, igen magas szinten. Az izgalmi állapotot nem csak a fokozta hogy egyik keze mindig a farkammal foglalkozott még a hátsomon végzett cicis csúszka alatt is de fatasztikus a bámulatosan szép szemeibe nézni bármi közben. De a finom bőre érintése és a száj a szájhoz egy centire da nem össze érve csak fokozza az érintései által kiváltott magas szinten fenntartott izgalmi állapotomat eģészen az így elröppenő időt észre sem véve a végkifejletig.Itt lehetne még megemliteni hogy következett a zuhany, stb. de minek itt bármi másról beszélni!
  • Elszámolás:

    Csomagok vannak, extrák szerintem nincsenek. A csomagok szabályzata szentírás be kell tartani! Ha lenne nagyon nagy csomag az is érdekelne! Igy a választott csomag értéket helyeztem megérkezésemkor a vázába, a későbbi pohár vízem helyére.
  • Összkép:

    Emily kihozta belőlem azt amit még soha nem tettem, beszámolót írtam! Remélem sikerül az élményt Emilivel még néhányszor átélnem! Emily a finom érintések Angyala hál' istennek hús vér alakban. Finom nő! Finomságott kedvelőknek!
Happy Massage