• LINETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, bár ezúttal csak a barátnőjét értem el, vele fixáltuk az időpontot. Egyszer már voltam nála, így nem kellett kérdezősködnöm.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a környéken bőven van szabad parkolóhely. Sajnos a Puskás Stadion környékén belefutottam egy dugóba, amit a Google Maps se érzékelt, így késtem pontosan 5 percet, amit előre jeleztem is neki. Könnyen megtalálható, egyértelmű cím.
  • Helyszín:

    A szobában van masszázságy, tatami, kanapé, kisszék, kisasztal, minden ami kell. A fürdőszoba tiszta, van egy tucat tusfürdő és többfajta szájvíz is. A törölköző tiszta.
  • Lány külseje:

    Linett nagyon szép és nagyon jó alakú. Fekete fehérnemű szettben várt, fekete comfix-szel kombinálva, ami nekem nagyon bejön! Karcsú alakját és a kerek popsit szépen kiemelte a szexi bugyi. Gyönyörű arcát szép szőke haja foglalta keretbe. Nagyon tetszett!
  • Erotikus masszázs:

    A szobába érve megmutatta hogy hová tehetem a ruhámat, majd kiment fertőtleníteni a zuhanyzót. Én levetkőztem, majd nemsokára Linett is visszatért és átvezetett a fürdőszobába. Mikor a fürdésből visszatértem, kedvesen megkínált egy pohár vízzel. Utána átöleltük egymást, de rövid simogatás után felküldött a masszázságyra, hogy kezdődhessen a masszázs. Itt jelentősen eltértek a történtek az első alkalomtól, amikoris rögtön rátértünk az erotikus részre, és a végén már csak egy rövid masszázsra került sor. Most a hátammal kezdte a masszázst, krémmel masszírozott. Linett nagyon jól masszíroz. Egyszerre volt kellemes és hatékony is, mondhatnám perfekt. A karokat is megmasszírozta, majd a lábaim közé térdelt és úgy gyúrta át a hátamat. Eleinte próbáltam kicsit beszélgetni, de aztán ez elakadt, és csak relaxáltam. A fenék és a láb is sorra került, mindenre kitért. A masszázs nem volt erotikus, nem történtek nyúlkálások. Amikor végzett, mondta hogy kimegy kezet mosni, mert masszázs után úgy szokta. A kézmosás hosszúra nyúlt, majd mikor visszatért, közölte, hogy feküdjek vissza a masszázságyra, mert elölről is megmasszíroz. Meglepődtem rajta, mert arra számítottam, hogy most már az erotikus rész következik. Jeleztem is neki, hogy már eléggé elszaladt az idő, és nem szeretnék a végén időzavarba kerülni, de azt mondta, hogy ez nem lesz probléma. Így hát hanyatt feküdtem, és ő megmasszírozta a lábamat, majd a mellkasom és végül a hasam is sorra került. Mikor ezzel végzett, jelezte, hogy most jöhet az erotikus rész.
  • Levezetés:

    Szóval felkeltem a masszázspadról és átöleltem Linettet. Ő visszaölelt, majd megcsókolt. Hosszan csókolóztunk, ez fantasztikusan jó volt. Linett nagyon odaadóan csókol, és nagyon izgató ahogy csinálja, úgyhogy elkezdtem egyre jobban felizgulni. Kikapcsolta a melltartóját, majd a bugyit már én vettem le. Ölelkeztünk, ő kézbe vette a szerszámom is és így izgatott. Én a formás szép ciciket kényeztettem, csókolgattam. Majd javasolta, hogy feküdjek hanyatt a masszázságyon, és mikor így tettem, felpattant ő is, 69-es pozícióban. Lábaival szorosan fogta a fejem, én meg nyelvemmel kényeztettem. Izgató volt a helyzet, de nehezen tudok két dologra is figyelni egyszerre, márpedig most kellett, mert aggódtam az idő rövidsége miatt. Egy rövid idő után leszállt a masszázspadról Linett, ekkor javasoltam hogy menjünk át a kanapéra, de erre nem reagált, hanem rögtön a szájába vett. Fantasztikus látvány volt, ahogy egy ilyen szépség kényeztet. Célratörően haladt, és rövid idő alatt meg is lett az eredménye. Rögtön ki is szaladt a mosdóba. Szóval teljesen igaza lett és nem kerültünk időzavarba, bár én nem bántam volna egy kicsivel hosszabb kényeztetést sem.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról. Az elszámolás utólag történt, minden korrekt volt.
  • Összkép:

    Linett egy nagyon szép és jó alakú lány, fantasztikusan csókol, kellemes társaság. A masszázsa kiemelkedően jó és az erotikus rész is élvezetes volt. Szeret irányítani. Jól éreztem magam, szívesen visszamennék, hogy legközelebb még a mostani randit is megpróbáljuk felülmúlni.
Happy Massage