• Szófia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már régen szemeztem a hirdetésével, elérkezettnek láttam az időt, hogy időpontot egyeztessetek Szofival. Először a barátnőjével beszéltem, majd a időpont pontosítás végett Szofi volt olyan aranyos és visszacsörgött. Minden rendkívül gördülékenyen és rugalmasan ment.
  • Megközelítés:

    Nagyon kedvesen tájékoztatott arról, hogy jelenleg hol rendel odatalálni pedig a waze segítségével pofon egyszerű volt. A parkolás az utcában hibátlan, mindig rengeteg hely áll rendelkezésre. Viszont arra érdemes odafigyelni, hogy ez magán út emiatt fizetős! Közel van egy főútvonalhoz ezért villamossal és busszal is egyszerű megközelíteni a tetthelyet.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű épülettömben helyezkedik el, talán egy-két évvel ezelőtt adhatták át. Igényesen és praktikusan van berendezve, a lányok nagy hangsúlyt fektetnek a rendre és a tisztaságra. Mivel hárman is rendelnek a helyszínen ezért ennek megfelelő a fürdő állapota de én ennek ellenére mindent rendben találtam. A szobában egy nagy ágy helyezkedik el, kényelmes nem recseg és tökéletesen alkalmas mindenféle akcióra. A ruháknak egy szekrény tetején lehet helyet találni. Hangulatfény és telefonról szóló zene teszi tökéletessé a hangulatot.
  • Lány külseje:

    Szofi egy gyönyörű, vékony, bájos és szép arccal megáldott teremtés. Sugárzik belőled a kedvesség és a szexualitás. A gyönyörű szemeidben teljesen el lehet veszni. Az ajkai egy kicsit fel vannak töltve És pár apró tetoválás is díszíti az egyébként tökéletes testét. A mellei testéhez arányosak és eredetiek. egy vadító piros szettben fogadott amit alig vártam, hogy lehámozzak róla.
  • Action:

    Amikor a tusolás után visszatértem a szobába hozzám-simult én pedig apró csókokkal halmoztam el a testét miközben meg szabadítottam a fehérneműjétől. Igazán csodálatos, tini-lányos teste van. Aki szereti az ilyet annak Szofi biztosan benne lesz a TOP 5-ben. És az a gyönyörű arc és igéző szemek…nagyon nehéz volt megállni, hogy ne csókoljam meg. De hát a szabály az szabály Úraim.
    Miután az ágyra kerültünk én keztem el a nyelvemmel kényeztetni, élveztem a vékony és izmos combjai szoritását és egyre hevesebb nyögdécselését.
    Majd miután én kerültem sorra egy nagyon kellemes, minden pornó feelingtől mentes franciát kaptam. Miután ellátott védőfelszereléssel egy fantasztikus lovaglásba kezdett, miközben én gyönyörködhettem a feszes testében. Nem szerettem volna, hogy a vendéglátom idő előtt elfáradjon ezért kutyusban folytattuk ami egy nagyon veszélyes döntésnek bizonyult. Veszélyes mert az a tökéletes popsi és ahogyan mozog szinte másodpercek alatt megpecsételi a férfiember sorsát…
    A romeltakarítás után kaptam egy krémes hátsimogatást és egy nagyon jó kis beszélgetést. A második körben végig vettük az alap pózokat - mindegyikben ügyes és jól irányítható - majd egy fordított lovagló pózban ért a vég.
  • Elszámolás:

    Sajnos nagyon sok beszámolóban már elcsépelt az a mondás, hogy maga a szolgáltató az extra. Szofira viszont ez kivételesen igaz is. Az alapszolgáltatás ára anyagilag is a felsőbb kategóriát képviseli.
    Extrák nem kerültek szóba és nekem nem is hiányoztak. A telefonban elmondott árak nem változtak a helyszínen sem, az elszámolás teljesen korrekt volt és én az elején rendeztem.
  • Összkép:

    Szofi egy rendkívül bájos, fiatal, gyönyörű és kedves teremtés. Mindenképpen az ajánlott kategória. Aki pornó feelingre vágyik azt csalódás fogja érni. Mindenki más pedig egy tartalmas órát tölthet el egy fantasztikus lánnyal.
Happy Massage