• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Forradalmunk és szabadságharcunk ünnepnapján, kerékpározás közben gondoltam egyet és körbenéztem, hogy kedvenceim közül ki elérhető esetleg, mert miért is ne lehetne zárni egy kellemes bringázást egy jóleső szex-szel.
    Így akadt meg a szemem Kriszta hírdetésén és így kipróbálhattam ki elsőalkalommal a VTR-es egyeztetést. Ami szerintem végülis simán ment.
  • Megközelítés:

    A tetthely a Nagykörút - Mester u. viszonylatban található, itt a weboldalon majdnem pontosan jelezve. A parkolás ebből adódóan gondolom fizetős meg rettenet lehet, de mivel én kerékpárral érkeztem, így nem volt különösebb gond. BKV-val érkezők a 4/6-os villamosokkal érkezhetnek, a Boráros téren megálló összes busz is ide vehető és a M3-as metró Corvin-negyed megállója sincs irgalmatlan messze. A találkozónk pontos időpontja: 2022-03-15, 14:20.
  • Helyszín:

    A társasház újépítésű, van lift is, a lakás a legfelső emeleten található, tiszta, rendbentartott, a fürdőben zuhanykabin + tusfürdők + szájvizek (kispohárral)+deospray. Záraz, tiszta törölközőkből választhattam.
    Baszoba szűkös, mert ordas nagy ágy van bent ezért ruhatartó állványt/széket ne keressetek, nem férne be (a szintén ordas nagy TV-t tartó polcra tehettem a ruháimat. De az ágy kényelmes, a szoba csilli-villi tiszta.
  • Lány külseje:

    Amatőr fotósként azt mondom, a képek retusáltak, de inkább csak a szaturációjuk és a színvibráció lett állítgatva és minimális retus a mellek tájékán, de bárki megy Krisztához, az nem fog csalódni. Szépséges arc, gyönyörű test, puha bőr, nagy mellek, kerek popsi, kemény combok és végtelen kedvesség.
    Egy biztos, Krisztánál a vendég az első.
    Harisnyában és valami kétrészes, csipkés szettben fogadott (de ez gyorsan lekerült róla, szóval 0 a fontossága)
  • Action:

    Röviden: Pfhúúúú, ez jó volt.......
    De ez Admin szerint tuti rövid lenne, így megpróbálom részletezni.
    Címre érkezéskor, a megbeszélt időpontban telefon Krisztának, majd a kapun történt bebocsátás után irány a lift és ahogy felértem már nyílt is a kéjlak ajtaja, ami mögött ott találtam Krisztit.
    Illedelmes bemutatkozás után irány a baszoba, ahol kedélyes beszélgetés közben levetkőztem, ami után a zuhanyba lettem irányítva. (Kriszti kérdezte, hogy szeretnék-e zuhanyozni, én természetesen igent mondtam, hiszen bringával érkeztem).
    Gyors zuhany, szájvíz+deospray és irány vissza Krisztihez.
    Így az ágy mellett állva kezdtük el egymás testét felfedezni, ölelős, simogatós, csókolózós összebújással. Ekkor "mégcsak" a melltartóból szabadítottam ki kebleit és kezdtem bele azok szájjal történő cirógatásukba, amitől bimbói kb üvegvágó keménységüre izgultak fel.
    Közben KicsiÉn is jelezte, hogy Ő bizony lassan bevetésre kész állapotba keveredik - amit észlelt vendéglátóm is és azzal a lendülettel leült az ágyra és kezdett bele egy olyan bőnyálas natúrfranciába, hogy szemem összeakadt, kéz nélkül - csak golyókat izgatta a kezével - néha jó mélyen bekapva (már amennyire az én átlagos farkamat mélyre lehet venni) szenvedélyesen szopott.
    Hagytam így ténykedni Krisztit, de azért én is viszonozni szerettem volna kedvességét, így a hátára fektettem, én meg kinyaltam, mint Micimackó a mézescsuprot. (Itt kezdett gyanús lenni a sok óbazdmeg)
    De azért még 69-be is beforogtunk, hogy jó legyen.
    Aminek meg is lett az eredménye, Kriszti többször is csúcsra jutott.
    (Ha ezt hallod tőle egyre többször és gyorsabban: "Ó, bazdmeg, ó, bazdmeg" - jó irányba ténykedsz)
    Majd védőfelszerelést kértem és lovacskázásba kezdtünk, Kriszti meglovagolt rendesen míg melleit izgattam és csókolóztunk is, ekkor is többször elélvezett (mondta is, hogy ebben a pózban ájulásig tudna élvezkedni)
    Ekkor átfordultunk papás-mamásba, lábait a nyakamba véve én diktáltam az ütemet, közben melleit markoltam, bimbóit izgattam felváltva és ekkor is jött az "Ó, bazdmeg......"
    Szusszanva 2 pillanatot kértem, hogy forduljon doggy-ba és már támadtam is meg punciját - mondván eddig sok "óbazdmeg"-et sikerült elővarázsolni, nehogy már így ne sikerüljön, úgyhogy nem túlvadulva, de diktáltam a tempót, markoltam derekát, csípőjét, fenekét, húztam rá a farkamra, de Krisztit se kellett félteni, ő is tolta magát rá és bizony-bizony, jött az aminek jönnie kellett: Ó, bazdmeg!......Ó, bazdmeg.......
    (Itt már tartottunk egy 4:0-nál, szerény becsléseim szerint)
    Itt a nagyobb vágtázás után elkezdtem cirógatni az ujjammal Kriszti popóját, amire jelezte, hogy szabad a pálya, ha úgy gondolom - igen, úgygondoltam.
    Így doggy-ban maradva bőséges síkosítóval bekentem farkamat és Kriszti popóját is, amit finoman meg is ujjaztam, csak a jobb kenés miatt, majd finoman betoltam farkamat is és picit várva, óvatosan el kezdtem dugni a popsiját, ahogy Kriszti is ráérzett a dologra úgy kezdte el egyre jobban rá tolni magát és egyre ütemesebben mozogni, végül ekkor is gazdagodtam pár "Ó, Bazdmeg"-gel.
    Miután maximálisan kiélveztem Kriszti testét már csak az én lövésem volt hátra, ami NFVSZ lett, az elején már részletezett kéznélküli, bőnyálas, szürcsögős francia volt, akkorát élveztem, hogy azt hittem kettétörök, az utódik 95%-a Kriszti pocakjában végezte, a maradék meg rajtam.
    Gyors papírtörlős és babatörlős tisztogatás, kis pihegés egymás mellett, majd mégegy gyors zuhany, öltözés és indulás.
    A végeredmény óvatos becslésem szerint 6:1 lett.
    14:20-kor érkeztem, 15:20 körül lent voltam a bicómnál, de nem volt hiányérzetem, maximálisan kielégülve és elégedetten - szószerint remegő lábakkal - távoztam.
  • Elszámolás:

    Nincs titok, bővebb infóba minden benne van, előre letettem a tv mellé.
    Abszolút megérte, 100%-ig, ilyen jó élményben már rég volt részem.
  • Összkép:

    A "Húúú, ez qrvajó volt, ezt meg kell ismételni" gondolattal távoztam és erősen törtem a kobakom, hogy a még mindig remegő lábaimmal ugyan hogy fogok hazat tekerni Csepelre.
    Kriszta egy kedves, aranyos, bájos teremtés.
    Az MT-knek üzenem, hogy tessék rá vigyázni, tisztelettel viselkedni vele.
    Legszívesebben Istennő rangot adnék Krisztának, de a rangom nem engedi csak a "jó"-t.
Happy Massage