• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután hívtam, elsőre nem vette fel de kb fél óra múlva visszacsörgetett. Másnap délutánra egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval közelítettem meg a helyszínt. A ház előtt volt is hely szóval sima ügy volt... Bkv-val kicsit macerásabb lehet .
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szépen berendezett, konyha, nappali, két szoba, két fürdőszoba. A fürdőből technikai okok miatt most csak az egyik üzemelt de minden patika volt. Tusfürdő hegyek, original fogkefe, fogkrém, szájvìz. A baszobában franciaágy .
  • Lány külseje:

    Mikor beléptem már ekkor tudtam, hogy jó kezekben leszek nála. Kortalan , eszméletlen dögös milf.
  • Action:

    Lévén, hogy először jártam nála egy kb negyed órás beszélgetéssel kezdtünk. Vagyis inkább csak ő beszélt én pedig az Istenért nem akartam félbeszakítani mert annyira szexi hangja van, hogy már mikor telefonon beszéltünk is felállt a cerka így élőben meg mégjobb. Azért néha félbeszakítottam 1-2 kérdéssel csak azért, nehogy azt higgye nem merek megszólalni :) olyan volt mintha már régóta ismernénk egymást. A végén megkérdzte, hogy mik a vágyaim és miért is jöttem. Elmondtam neki aztán irány pancsizni. Mikor a szobába léptem láttam, hogy lekerült a melltartó, simogatja magát és kis vibrátorral izgatja a punciját. Rögtön befeküdtem mellé és hosszas csókcsatába bonyolódtunk. Én eszméltem előbb, a vibrátor szerepét átvettem és elkezdtem nyalakodni. Apró rezdüléseiböl éreztem jó úton haladok amiben később meg is erősìtett. Ahogy nedvesedett bedugtam ujjamat is és immáron két fronton izgattam. A végén azért csak visszakerült a vibri és hatalmasat élvezett miközben ujjam ki-be járt... aztán én következtem. Olyan köpködős, öklendezős franciát kaptam amiben ezidáig nem volt részem. Néha igen komoly volt az öklendezés. Így ment ez egy darbig élveztem ahogy föl-le jár a feje a farkamon majd az ágy mellé álltam és telelőttem a száját. Az utolsó cseppet is kiszívta a drága, nem hagyta, hogy akár egy kicsi is maradjon bennem.
    Két menet között ugyanolyan beszélgetés zajlott köztünk mint azt feljebb már említettem (még 1x mondom nem volt baj mert istenien dögös hangja van). Aztán gyorsan mindketten kimentünk a mosdóba elintézni amit el kell majd vissza az ágyba és kérte, hogy basszam meg. Nekem több se kellett ha már ilyen szépen kérte... ismét kis csók váltás, majd mellé térdeltem és mikor harcra kész volt a kishaver , felvértezte gumipáncéllal és kezdődhetett a menet. Mindenhogy csináltuk, elölről, hátulról, oldalról.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor magamtól letettem egy jól látható helyre, nem is esett szó róla.
  • Összkép:

    Hozzáállása, kezdeményezőssége mindenképpen kiemelkedő eddigi tapasztalataim alapján. Mindenkinek csak ajánlani tudom valószínű, hogy még visszatérek hozzá. Feljebb már leírtam minden lényeges tudnivalót szóval nincs más dolgotok mint tárcsázni..
Happy Massage