• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia. Kedves Laller! Köszönöm szépen a beszámolót ismét. Nagyon örülök hogy újra találkoztunk. Mindig jó érzés olvasni a kis beszidet, remek írás. Remélem hogy még sok ilyen szép órát fogunk eltölteni egymással. Minden köszönök. Puszi Amanda

  • Egyeztetés:

    Amandával már elég régi az ismeretségünk,először itt az oldalon találkoztam a hirdetésével, azóta már nagyon sok alkalommal volt szerencsém élvezni a csodálatos vendégszeretetét .
    Telefonon könnyen elérhető,üzenetekre aránylag gyorsan válaszol.
    Miután lett némi szabadidőm ,nem kellett sokat gondolkoznom,hogy kivel is szeretném ezt kellemesen eltölteni .
    Először belső üzenetben,majd telefonon kerestem meg kedvesemet,és rákérdeztem a táncrendje foglaltságára. Mivel épp ráért,gyorsan találtunk egy megfelelő időpontot.Küldtem is a vtr-t,megerősítve szándékaim komolyságát, és tisztességtelenségét, amire gyorsan jött is az e-naplóban a jóváhagyás.
    Amanda az egyeztetés során végig nagyon rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Amanda búvóhelyét stílszerűen az angyalokról elnevezett városrészünk egy, számomra igen szimpatikus utcájában találjuk, ide a gps gond nélkül elnavigál,BKK néhány perc sétát kíván a kiéhezett látogatótól,mivel kék és sárga csodák nem érintik közvetlenül célpontunkat.
    A ház előtt a parkolás fizetős,cserébe viszont elég könnyen találhatunk helyet a gépsárkánynak.
  • Helyszín:

    Kedvesünk rejtekhelyét egy nem túl régi építésű társasház emeletén találjuk. Lift hiányában némi lépcsőzésre van szüksége az ide látogató kalandornak,de nem kell félni,nincs szükség alpinista előéletre.

    A célobjektum egy nagyon barátságos,szépen berendezett kis lakás,melyet szemmel láthatóan életvitelszerűen használ csinos gazdája,négylábú lakótársaival,két jólnevelt kutyussal együtt.
    Mindenhol rend,makulátlan tisztaság uralkodik,a fürdőben kádban tusolhatunk, bőséges a tusfürdő választék,tisza,száraz kilépőn állva, nagyméretű, puha törülközővel szárítkozhatunk. Mosdónál szájvizek előkészítve a kis pohárkákkal várják a betérő vendéget,egyszóval minden feltétel adott egy sikeres higiéniai protokollhoz.

    Babaszobában falon elhelyezett tévé biztosítja a diszkrét alapzajt,szobainas várja a leszórt göncöket,komód az elkövetkező órácska kellékeivel. A randi érdemi részére a kényelmes,nem nyikorgó nagy méretü ágy szolgál, és természetesen itt várja a ház csinos úrnője a kalandort.
    Összeségében az egész lakást elfogadnám sajátomnak,persze,csak ha Amanda is az adásvételi szerződés tárgyát képezi,és nem kellene ezért otthon kínos kérdésekre válaszolnom...
  • Lány külseje:

    Bájos vendéglátóm a harmincas éveiben járó csodálatos Hölgy,a számomra oly kedves Junior-Milf kategória csinos képviselője. Mivel utcai(??) ruhában fogad, így karcsú,formás alakján egy olyan "most mindent jól megmutatok" testre simuló fehér felső, és fekete selyemnadrág feszült.
    Bár az inkognitó miatt nem arcos fotókkal hirdet, nem kell megijedni,mert érkezéskor egy bájos, kedvesen mosolygó arcocskával találkozunk.Ajkai csókra állnak,igéző,zöld szemeiben könnyű elveszni.Hosszú, csokoládébarna haja szépséges keretbe foglalja arcát,formás,ruganyos keblei ,kemény bimbói már a legkisebb törődést is meghálálják.
    Lejjebb tükörsimára borotvált,illatos ,kellemes ízű kelyhe igyekszik a gyarló férfiember maradék józan eszét is elvenni, teljes sikerrel !
    Ehhez társul még Amanda ösztönös kedvessége, intelligenciája,kimondottan jó humorérzéke.
    Összességében Kedvesünk egy olyan ízig-vérig belevaló NŐ,akiért gondolkodás nélkül odaadnám bárki fél veséjét.
  • Action:

    Érkezéskor a már megszokott , telefonos beléptetés működik,majd a néhány lépcsőfok sikeres leküzdése után máris ott álltam Amanda ajtaja előtt.
    Lakásba lépve Kedvesem szokása szerint forró csókkal üdvözölt.
    A babaszobába lépve, eddigi szokásaimhoz híven átadtam vendéglátómnak a hozott kedvenc virágát,egy kis ajándékkal kísérve,melynek csomagolásába diszkréten elrejtettem csekély méretű rezsi hozzájárulásomat,hogy ne kelljen később ezzel megtörni a pillanat varázsát.
    Kedvesem frissítővel kínált,majd a hatalmas ágyon leülve picit beszélgettünk.
    Majd gyorsan felöltöztettem ruháimmal a szobainast,és egy törcsivel a kezemben elrobogtam a fürdőbe ,hogy lecsapassam az út porát.

    Foglalkoztató szobába visszatérve láttam,hogy kedvesem is megvált fogadószettjétől, mindössze egy leheletnyi tanga próbálta kincsét óvni,persze kevés sikerrel.

    Lassan finom érzéki csókolózásba kezdtünk,ami nem csak egyszerű szájra puszi,hanem igazi,barátnős nyelves csók . Átöleltem Amandát,lassan elhagytam érzéki,csókos ajkait,és tenyerembe vettem asszonyos, rugalmas kebleit,miközben éreztem,hogy a már türelmetlenül ficánkoló Kispajti bökdösni kezdte vendéglátóm combjait.
    Miközben lelkesen csókolgattam Kedvesem kőkemény bimbóit,észrevettem,hogy Amanda is felfedező útra indult,és próbálja megnevelni izgága bűntársamat.Előbb csak mintegy nyugtatóan végigsimított a szárán,amitől persze csak még virgoncabb lett,majd ujjbegyével elkezdte a kupolát símogatni.

    Gyorsan otthagytam a kellemes cici-játszóteret,és elkezdtem a déli tájon talált selymes tapintású és illatos kelyhet felderíteni.Először csak lágy csókokkal illettem,aztán köszönésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,majd érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet a már nedvesedő nyílásba süllyesztettem.
    Hamarosan kedvesem hangja is megjött,egyre hevesebben kezdte cickóit simogatni,persze azonnal segítségére siettem egyik kezemmel.Kitartó nyelvelésem hatására éreztem,hogy Tündérkém teste hullámzani kezd,sűrű gyönyörnedvek lepték el kutakodó nyelvemet,majd combjaival satuba fogva a kobakomat elröppent Csodaországba.

    Némi pihenést követően jelezte,hogy most Ő következik . Gyorsan vv-t adott a mit sem sejtő Kispajtira,majd fordított lovaglóülésben nyeregbe pattant.
    Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

    Jóleső lovacskázás után rákérdezett,hogy volna-e kedvem kicsit matekozni ?
    Természetesen nemmel válaszoltam,és már vidáman lefetyeltem is számhoz illesztett kincsét ,mint kismacska az elcsent tejfölt .
    Amanda közben falánk ajkai fogságába ejtette bűntársamat,melyet a kis gazfickó meglehetősen élvezett.
    Lágy , barátnősen kellemes kényeztetést kaptam,egyszer Kispajti fejebúbján,egyszer a rúdon érezve a finoman kutakodó nyelvét,a csatolt részeket sem kihagyva a jóból.
    Igyekeztem a kapott kedveskedést viszonozni,ezért nyelvemet a nedves barlang mélyére fúrtam,időnként kihúzva ,mintegy véletlenül, a hátsó bejárat szirmainál is tiszteletemet téve ,melyet kedvesem hatalmas sóhajokkal,és még intenzívebb franciázással nyugtázott,majd egy csodaszép pillanatban megremegett,és újra elröppent,bőséges örömnedvvel jutalmazva ténykedésemet.

    Visszatérte után közölte,hogy most csúnyán kicsinállak ! :)
    Belekezdett egy igazi,kivégzős akcióba , szorosan tartva szájában bűntársamat,majd kérésemre kézzel is besegítve végül formás kebleire érkezett a kitörés,én pedig úgy éreztem,hogy ki lettem lőve a kozmoszba :) Lenyugvás,és tisztogatás után barátnősen mellémbújt,és egymást cirógatva még pihentünk picit,majd kivonszoltam magam a fürdőbe,aztán érzékeny búcsút követően egy kellemes élménnyel a tarsolyomban a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Amanda matekja nem túl bonyolult. Csokor mérete megtudható telefonon,vagy bővebb infóból is, nagysága nagyon korrekten a helyszínen sem változik. Szokásomhoz híven érkezéskor adtam át csekély rezsi támogatásomat bájos vendéglátómnak.
  • Összkép:

    Amanda immár sokadjára is teljesen elvarázsolt. Csodás személyiségével, természetes kedvességével kiragadott a mindennapok zsongásából,és elrepített Meseországba.
    Számomra élmény volt a randi minden egyes pillanata. Amanda természetesen erősen ajánlott, full barátnős kategória.Nem véletlen,hogy igyekszem Őt minél gyakrabban látogatni,még ha nem is születik mindig írásos emlék :)
    Kedves Amanda !
    Örülök,hogy tudtunk ismét találkozni.Bár már volt néhány igazán kitűnő randink,Te mindig tudsz meglepetésekkel kedveskedni.Veled mindig nagyon jó hangulatban telnek randijaink,legyen szó akár lepedő akrobatikáról,akár egy kellemes társalgásról.
    Igyekszek mielőbb ismét jönni Hozzád,hiszen tudod,a jóból sosem lehet elég !!
    KÖSZÖNÖK MINDENT !!!
Happy Massage