• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dél előtt egy kicsivel hívtam, pár óra múlva már mehettem is. A telefonban nagyon határozott a hangja, így idősebbnek hat, mint élőben. Azt mondta, hogy a telefonban engem is idősebbnek gondolt, amit kedvesen a hangom mélységére fogott.
  • Megközelítés:

    Szerintem lehet parkolni, talán fizetős. Közel a Béke tér, így jó a tömegközlekedés is. A házszám ki van írva, amikor a ház elől hívtam Ramóna nagyon pontosan elirányított a telefonon. Lifttel kell menni.
  • Helyszín:

    Egyedül van, amerikai konyhás nappali, belőle nyílik a fürdő és a szoba. A nappaliban a kanapéra tettem a ruháimat, a konyhapulton talán egy tabletről halk zene szólt. A fürdőben WC, mosógép, függönyös kád zuhannyal, kb. hatféle tusfürdő és egyféle szájvíz papírpoharakkal. A kilépő száraz volt, a törölköző nagy, jól működik, nem tudom, hogy újat kaptam-e vagy Ramóna a fűtőtestre rakta a régit és azt adta vissza. A szobában egy ágy (vagy ágyalakba rendezett kanapéelemek) néhány párnával, középen törölközővel. Mellette egy éjjeliszekrény néhány hasznos kellékkel. Nem volt teljesen lehúzva a redőny így világos volt, amit én szeretek.
  • Lány külseje:

    A teste mint a képeken, fehérebb a bőre, mint azokon, ami nekem jobban is tetszik. Néhány kis tetoválása van. Az arca is nagyon szép, ha nem lenne ilyen kedves és nem oldaná ilyen jól és gyorsan a hangulatot, akkor lehetne zavarbaejtően szépnek is nevezni. A puncija fazonra igazított, de a lényeges rész sima. Én szeretem, ha van egy lányon valami, amit próbál egy kicsit rejtegetni, itt nem éreztem ilyet (és úgy láttam nincs is mit). Egy egyrészes fekete body-ban, fekete harisnyában és magassarkúban fogadott, az utóbbi miatt nekem egy kicsit magas volt, azt le is vette mikor kérdésére azt mondtam, hogy nekem nem fontos, hogy viselje. Mondta, hogy szóljak ha túl sokat beszél vagy túl hangos, szerintem nem és én különben is örülök, ha nem nekem kell a beszélgetést kezdeményezni.
  • Action:

    Mivel az adatlapja szerint inkább a gyümölcsöket szereti, mint a csokit és ilyesmiben nincs nagy tapasztalatom, így sokáig nézelődtem ajándék után a boltban, végül a legmegfelelőbbnek egy smoothie-t találtam. Nem fűztem hozzá sok reményt, de mikor kabátlevétel után odaadtam akkora sikerem volt, hogy egy Siónak ennyire örülni még senkit nem láttam. Zuhanyzás után a szobában találkoztunk, Ramóna érdeklődött, hogy lehet-e csók (különben a randi során párszor máskor is megkérdezte, hogy mit csinálhat, jó-e amit éppen csinál stb.). Szimpatikusnak találtam, így igent mondtam. Nem vagyok csókszakértő, úgyhogy próbáltam őt másolni a nyelves részek közben. Mivel én nem voltam olyan gyors nyelvjárású, mint ő, nem biztos hogy sok sikerem volt, de nekem nagyon tetszett. Eldőlve is folytattuk, Ramóna volt felül, megkérdezte hogy nem túl nehéz-e. Nemet mondtam, de a biztonság kedvéért két oldalról kézzel is támaszkodott. Egy szünetben levette a body-ját, majd szájjal a nyakát és a ciciket érintve átfordultam felülre.

    Adtam puszikat lejjebb is, majd megkérdezte, hogy kezdheti-e a franciát. Előbb én akartam, sok szóbeli dicséret (amik szerintem főleg a biztatásomat szolgálták) és nyögés után eredményesek lettünk. Elnézést kért, hogy ilyen sokáig tartott. Nem mértem az időt, de szerintem viszonylag gyors volt. Kaptam egy párnát a fejem alá, megkérdezte, hogy a golyókat is szabad-e érinteni (igen) és elkezdte a saját franciáját. Meglepően kevés kezet használt, néha a ciciket is bevetette, nekem tetszett. Pár perc múlva elvett egy gumit a szekrényről, szájjal felrakta és lovaglópózba helyezkedett rajtam. Nagy örömömre nem vesztettem el a keménységet a gumiban sem (legalábbis lélekben biztos nem). Ő is mozgott rajtam, én is mozgattam a fenekét, közben volt pár csók is, így sikerült megtölteni a védelmet. Hagyott megnyugodni, majd leszállt és kiment kidobni a gumit és egy kicsit rendbe tenni magát. Visszajött, még beszélgettünk valamennyit, ő már nem feküdt vissza mellém, majd elmehettem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    A végén tettem le a szekrényre, ******. Azt hiszem, ha két aktus lett volna az egy kicsivel több (virágszálban is).
  • Összkép:

    Első alkalmas szokásomhoz híven nem biztosítottam Ramónának sok támpontot vagy segítséget ahhoz, hogy gördülékenyebb legyen a randi. Egyszer meg is jegyezte, hogy olyan arcot vágok, mint aki nem nagyon élvezi (talán a "mint akit kínoznak" kifejezést használta), ennek ellenére mindent nagyon jól csinált és én igazából nagyon élveztem. A barátnő feeling jobban ki van dolgozva, mint akárhol ahol eddig voltam, bár talán pont emiatt olyan érzésem volt, mintha nem nekem hanem általában a randi-helyzetnek szólna.
Happy Massage