• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Drága Ván-dor!!! Te igazi Úri ember!!! Napokig gondolkodtam , hogyan tudnám ezt a beszámolót megköszönni , de azóta sem sikerült a tökéletes szavakat megtalálnom… Tudod , leginkább egy mondatban fogalmaznám meg: “ Minden hópehely a megfelelő helyre esik le!” Azt hiszem, ha más nem is, de Te és Én ezt értjük … 😉!! Ne feledd, hogy sok-sok minden maradt még bennünk , sok-sok valódi érték, ami “ a megfelelő helyre kell kerüljön” 🙃!
    Köszönöm az őszinte szavaid, az emberséges hozzáállást, a Nő tiszteletét személyemben, es mindenek előtt, hogy megismerhettelek! Nagyon, nagyon , nagyon köszönök mindent! Millió csók, vissza varlak!
    Ölellek, Tekla ❤️

  • Egyeztetés:

    Hirdetését nézegetve egyre jobban érdekelt egy találkozás lehetősége, de a vendégre vonatkozó paraméterek ügyében egy pontositó beszélgetést kezdeményeztem. Azonnal felvette, hangja mélyebb, búgó, úgy éreztem szivesen hallgatnám élőben is. Aggályomat elháritva, részleteket tisztázva, megállapodtunk a randi időpontjában. VTR-ben is lehet jelentkezni - ezt ha lehet - mindig használom, de ez most csak féloldalasan sikerült, technikai hiba miatt nem tudta visszaigazolni.
  • Megközelítés:

    Megközelités ideális 4-es, 6.os, 17-es villamosok szinte a cim előtt állnak meg , parkolók (magán, ill. Mammut) 10 perc séta. Cim pontos azonnal megtalálható.
  • Helyszín:

    A lakás akár egy jó kategóriájú szálloda érzetét keltette, impozáns rendezett, elegáns az egész miliő. Több szoba van (többen is vannak, de ezt csak az elmondásából tudom) engem egy nagyobb szobába vezetett, ahol egy hatalmas baldachinos ágy uralta a teret. A szoba gazdag izléses berendezése csak tovább növelte a barátságos hangulatot.
  • Lány külseje:

    Tekla megpillantása egyszerre több érzelmi reakciót váltott ki belőlem. Magas, karcsú - de nem vékony - gyönyörű hosszú lábai, még diszkréten fedett keblei, csipője, és mindezt megkoronázza mosolya, hosszú fekete haja és izgalmasan szép arca. Mindaz amit most leirtam külön - külön megérne egy látogatást. Ilyenek lehettek a legendákból ismert AMAZONOK.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után kedvesen hasra kér a szuper hangulatos baldachin alatt, - a masszázs segédanyagot rábizom - már érzem, hogy a kezei lesznek a főszereplök. Sajnos tükör csak a fejnél van, igy kimaradok a közvetett vizuális élményből pedig minden pillanatot szeretnék a retinámon rögziteni. Kérem is a mielőbbi fordulást, ami meg is történik. Apró közjáték: feláll, néhány percre csak a lábát nyújtja simogatásra. Újabb meglepetés, hihetetlenül izmos, kemény, tökéletes formájú, és a karcsú bokák . . ! Aztán megkér, segitenék-e bekenni a kebleit -természetesen - de ez a segitségem valahogy hosszabbra nyúlik, még figyelmeztet, hogy ketten vannak és könnyen megsértődnek ha nem igazságosan kenegetem őket. Keblei izgalmasak, tömören lágyak és ahogy végigsimogat velük a nyakamtól a térdemig és vissza, hát fergeteges érzés. Bárcsak megállithatnám az időt !Szemeimet nem tudom levenni az arcáról , mosolygó szemeiről, ezért segit és még egy párnát tesz a fejem alá. Már csak egy bugyi van rajta, megkérdezem bemutatna-e eddig még nem látott ékszerének. Kedvesen igent mond és már úgy is helyezkedik. Én meg újra meglepődöm, valóban ékszer kis diszkrét gyöngyök diszitik az "aranyháromszög " csúcsát. Széttárt izmos combjai között nagyon szép formájú, alig nyitott párnás ajkak alól diszkréten, inkább csak sejtelmesen kandikálnak ki a rózsaszin redők.Nem lehet megállni, muszáj megkóstolni, és egy ujjamat is segitségül hiva kényeztetni kezdem ezt az élet csodáját, hosszan lágyan, remélve, hogy neki is jó érzés. Jelekből itélve igen, mozdulatai. hangjai fokozzák az én élményemet. Hogy meddig jutott nem tudom, de nekem jót akart és tett. Csak ott eltöltöttem volna az idő nagyobbik részét.
  • Levezetés:

    Helyet cserélünk, lábaim közé hasal és lassan mosolyogva játszani kezd velem. Láthatóan élvezi egyre növekvő "kinjaimat", szemembe néz majd lejét lehajtva ajkai közé vesz. Kérdezem, hogy fogja befejezni, visszakérdez, hogyan szeretném(?) - erre az adott helyzetben csak egy válasz lehetséges, de az nem volt opció (VSZ) Igy a kezeit kértem egészen a legutolsó utáni percekig. Igy történt, igy haltam meg egy kis időre, majd lassan de boldogan támadtam fel, még mindig egy csodás angyal mellett. Barátnős megnyugtató, simogatások közben kis beszélgetés során hagyta, hogy az élmények elmélyülhessenek
  • Elszámolás:

    Extra nem szerepelt a kiirásban /utólag a megjavult VTR- bővebb infó-ban mintha lenne/(?) Korrekt volt a kiirás szerint mindent kaptam. Az ajándékot mindig előre leteszem, nem szeretek vele foglalkozni, bár itt kicsit korrigálni kellett, mert a régebbi "bővebb info" már kissé elavult volt, az újabb pedig a fent emlitett technikai hiba miatt az aktuális pillanatban nem működött.
  • Összkép:

    Még hagyott időt egy kis összebújásra, barátnős beszélgetésre, egymás bővebb megismerésére, kinek hogy alakul az életútja. Számomra olyan értékei vannak, annyi meglepetés ért, hogy rendkivül rövidnek tűnt az idő pedig a VTR hiba miatt elveszettnek hitt bónuszt megkaptam. Tovább megismerése, felfedezése még sok érzést, élményt rejtegethet. Kultúrált, izgalmas AMAZON.
Happy Massage