• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt.Mivel nem értem el ,így később vissza hívott mivel már többször voltam nála így tudja vissza jelezhet.Vele egyeztettem mindent.És már itt jeleztem ma segget is basznák! Imádom hogy imádja a szó kimondást.
  • Megközelítés:

    Valami kék busz jár arra de passz ,hogy melyik. Kocsival egyszerű mivel a kerület egy ismert utcája. Parkolni akár a cím előtt is lehet de én inkább messzebb szoktam le parkolni amely ingyenes.
  • Helyszín:

    Régi kádár kocka.Elég retro filinges belcsinel .A bal oldali szobában van a tetthely amiben 2 tükör fogja közre az ágyat ami elég nagy méretű egy jó kis kufircoláshoz.Van hely a ruhák lepakolásához és a hangulat felcsigázásához kemény pornó megy egy laptopon.Kérésre lehet választani mi menjen de én mindig rá bízom így legutóbb egy legalporno kemény jelenete ment ahol a főszereplő lányt többen kurták vadul partiba.Fürdőben kád az út porának leveretéséhez.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken vékony lányka olyan 30 as nak tippelném de amúgy kit érdekel. Mellek formásak bár kicsit gravitálnak de azért játékra jól reagálnak.Popsi pici de formás jól megy a vékonyka derekához.Arcra átlagos mostani randinkon nem volt kisminkelve. Érkezésemkor magassarkú, combfix, apró tanga valami mini szoknya szerű anyag és egy melltartó volt rajta.
  • Action:

    Tisztálkodós kör letudása után szobába vissza Berry cipőtől megszabadul kis smár miközben már kezeivel az álló farkamon szorgoskodik néha a golyókat is erősebben meg markolva.Le guggol itt már tudom szopni fog be is kapja rendesen néhány bólintás után már megy tövig majd jön egy adag krém a farkamra azt mondja így jobban csúszik. Majd tempóssahban szopik tovább tövig benyelve.Itt már megvan az igazi mély torok innen tovább lépve kicsit kezembe veszem az irányítást és néha kényszeresen rá húzom tövig kicsit lent tartva csak ,hogy érezze milyen ha totál telli a szája.Mielőtt elmennék le állítom és a melltartótól meg szabadítom kis cicizés majd a tanga is lekerül és rá cuppanok piciny puncijára amit élvezettel nyalok falok újazok. Majd újra a szopásárra vágyok így egy adag krém megint a farkamra most már egy pár hétig biztos nem fog kiszáradni :)És vad cumizásba kezd amibe megint be segítek neki egy kis szájba dugással melynek a végén a szájában cicijén lesz végem de szerencsére nem áll le egyből így mindent kiszopva belőle folytatja még egy jó darabig.Kis tisztálkodás után melyet Berry a fürdőben ejt meg ,vissza térvén meg fenyeget,hogy 5 percem van ,hogy felálljon a farkam mert most már baszni szeretne! Addig meg masszíroza a hátam derekam amelyet igen csak jól csinál.Kis idő elteltével a fenekemnél kezdet el matatni így kissé feltérdeltem és már nyalta is vadul a seggemet miközben a már álló farkamat verte.Egy idő után gumiért kiáltottam melyet csak egy kiadós szopás után kaptam meg.Punci bekrémez és szemből kerültem puncin belülre melyet először lágyan had táguljon hisz igen csak szűk majd egyre nagyobb tempót diktálva dugtam.Póz csere majd bele guggolt és ütemesen mozgott fel le kapaszkodás nélkül! Igazi kis pornós elem ,majd miután elfáradt hátulról dugtam itt már klassz ,hogy jó helyen van a tükör így ott is lehet mozizni miközben a laptopon főhős nőnket éppen dupla anális behatolásban részesítette két lapátnyél hosszúságú fasszal megáldott néger srác miközben a puncijában és szájában is volt egy egy fasz :) Na hát kérem élni tudni kell. De vissza Berry kis puncijához amiben lehetett gyönyörködni mert miközben ki be rakosgattam a farkam benne nem zárult vissza hanem szép kis tátongó lyuk ként csalogatta a farkam vissza magába.Popóra vágyva ott is kemény krémezés síkosítás gyanánt majd szép lassan elkezdtem be tolni neki de csak lassan haladtam mert igen csak szűkös és szorító volt a legelején így időbe telt mire teljesen betolhattam.Kicsit még finomkodtam majd lehetett egyre nagyobb tempóban dugni így a derekánál megfogva tartottam miközben hátulról keféltem kicsiny seggét ,mikor kivettem nem zárult vissza szűkössége ellenére így ide is mélyen be lehetett tekinteni nem csak a punciba. Végül térdelő pózból hason fekvő pózba lett végem a seggében. Nem kellet egyből kivenni így még benne maradtam kis pihenés gyanánt.
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztük az ismert tarifa szerint popó ugyan nincs ki írva de mikor múltkor rá kérdeztem azt mondta lehet csak szóljak előtte.Ez extra de így is átlag alatti az árképzése.
  • Összkép:

    Őrülök hogy nem adtam fel mikor először kerestem így igazi baszós szopatós élményekkel lettem gazdagabb ismét.
Happy Massage