• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap reggel történt telefon, hirtelen felindulásból, hagyományos masszőzt kerestem volna, valami ideg becsípődés miatt, de rájöttem, hogy minek ha ilyen lehetőség is van.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem egy szép női nevű utcába parkoltam, fizetős övezet, teljesen új építésű negyed, szemben még folynak az építkezési munkálatok, de ez a rész már kész. Teljesen kulturált sőt kimondottan megnyerő környék, hangulatos kávézóval nem messze.
  • Helyszín:

    Minden új, ennek megfelelően minden ízlésesen berendezve, nincs semmi sem félkészen. Minden olyan amilyennek lennie kell, a szobában egy dupla méretű ágy állt rendelkezésre, sőt még szobainas is. Fürdő tiszta, kád és zuhanyfüggöny segít az út porától való megtisztulásban.
  • Lány külseje:

    Belépve az ajtón a képeknek megfelelő mosolygós szép arcú, szőkeség fogad. Nem a nádszál királykisasszony, ennek minden előnyével, azaz méretes szép cicik és popsiban is komoly benyomást tesz az érkezőkre. A nappaliban még várt egy másik lány is, ő dekoráció de egyben használati értékkel is bír. Natasha kért hogy ne ijedjek meg tőle, mondtam nem vagyok az az ijedős fajta. Köszönni nem köszönt, de én azért úriember módra bólintottam a latex szépség felé 😊
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után belépve a szobába, helyet foglaltam a kétszemélyes ágyon és elkezdődött a profi masszázs. Ezért mentem, teljes terjedelemben a kislábamújától a tarkómig minden porcikámra rászánta Natasha az időt, tény, hogy ebben most én is partner voltam, hülyén hangzik, de teljesen megadtam magam a masszázsnak. Nem ficánkoltam, nem akartam leénekelni a bugyit, hanem lazultam és beszélgettünk. Voltak közös ismerősök, lányok akit én szívesen látnánk újra a pályán. Teljesen nyílt közvetlen kommunikáció zajlott, ez néha meglepte Natashát, honnan ez a tapasztalat, de ügyesen terelte a szót és eközben keze egy pillanatra sem állt le, kellő erővel és szakmaisággal gyúrt.
  • Levezetés:

    Masszázs végén az Natasha megszabadult a melltartótól és ciciei közé vett és olajos karjaiba is, de azért nem volt egyszerű dolga. Végül is a közös erő és kitartás meghozta gyümölcsét, cicijét kentem most én be egy másik fajta életet hozó „olajjal”. Nem kerülgetve a témát, bugyi fennmaradt, csók nem volt, de nem is próbálkoztam, de ha próbálkoztam volna akkor sem lett volna. Teljesen azt vállal, ami ki van írva. Igaz felhívta a figyelmemet a latex hölgy szolgálataira és hús vér kolléganő vállalására is egy 4 kezes erejéig. PR -ból is remek, szerintem sokan elcsábulnak, olyan beleéléssel ajánlja „kolléganőit”. Kinek a pap, kinek a paplan, kinek latex baby, én ehhez még nem értem meg és van egy olyan halvány gyanúm, hogy nem is fogok😁
  • Elszámolás:

    A szolgáltatás minősége és az ára paritásban van, nincs extra. Az van ami az étlapon erotikus masszázs, hangsúly a masszázson.
  • Összkép:

    Jellemzően nem az én műfajom ez a szolid akció, szerencsére otthon a reggeli kávé mellet mást is kaptam és ezért most teljes odafigyeléssel tudtam adózni a masszázs oltárán. Ebben a műfajban, amit Natasha nyújt tudása, hozzáállása, rugalmassága kiemelkedő. A teljes időt maximálisan kitöltötte, rugalmasan fogadott mert hamarabb értem oda, szerencsére volt lehetősége fogadni, nem én kértem hanem ő ajánlotta fel hogy menjek most nyugodtan. A masszázsról: nem limi lomi, himi humi ez valódi masszázs és valljuk be csak kellemesebb élmény így regenerálódni mint „gyúrós Géza karjai között.” Határozottan ajánlom annak aki szereti az egész testet átmozgató profi szintű masszázst. És igen én is megyek majd négykezesre ha egyszer végre visszajön a magasan kvalifikált ex kollegina akinek nem a kezében van a szakma csínja bínja hanem az ajkai között 😊
Happy Massage