• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lindát hívtam napokkal korábban egy páros taliért. Őt már ismertem januárból. A másik lány Natasa volt, még ismeretlen. Ők együtt is fogadnak. Most nem találom a páros adatlapjukat. Mivel napokkal korábban telefonáltam, így nekem az akkori rózsákat hagyták meg, amit Linda mondott a telefonban.
  • Megközelítés:

    Szokásos villamos vitt oda, utána séta. Ugyanott vannak, a Lewis Carroll főhőséről elnevezett utcában.
  • Helyszín:

    Ugyanaz az épület, emelet, lakás és belül a szoba is mint a múltkor. A létszám bővült csak Natasával. Lifttel mentem fel. A szoba és a lakás rendben tartva. Ággyal szemben tükör a falon. Több különböző törülközőt is kaptam a 2 tusoláshoz, szépen feltekertek voltak. Igényes hely, igényes lányok. Fürdőszoba többfajta tusfürdő. A farokmasszázshoz olajat használnak. Relax zene, masszázshangulatú.
  • Lány külseje:

    A bejárati ajtónál fogadtak mind a ketten. Ruházatuk lenge volt, mindketten mosolyogtak. Natasát odabent még egy napszemüveggel felöltöztettem. Natasa szőke bombázó,nőies idomok amelyet minden férfi kíván. Linda címlaptestű modell lány. Linda arca tinilányosnak hat, kislányosan bájos. Natasa arca gyönyörű, pont így képzeltem a képek után. A mellei fantasztikusak, szép nagyok. Megcsodálhattam kiengedett hajjal is, szavam eláll. Az ajtóban még felkötött hajjal fogadtak. Odabent Linda meztelenre vetkőzött, ő szexpartner. Natasán a bugyi fennmaradt, nem kértem tőle hogy levegye ő masszőz. Mellei és arca kárpótolt, nem is tudtam volna máshová figyelni rajta annyira vonzotta tekintetem. Csábosan,kedvesen mosolygott egész idő alatt.
  • Erotikus masszázs:

    Aktus Lindával lehetséges, Natasa kézzel elégít ki. Adatlapjukról ezt tudtam hogy így lesz. Kezdésnek Natasát egy napszemüveg felvételére kértem, első körig rajta maradt. Utána az ágyon a lányok nekem estek. Linda kézizett olajosan, Natasa is majd megindultam Natasa mellei felé. Szívesen adta a számba, büszke a melleire. Míg Natasa melleivel foglalkoztam, addig Linda velem. A kézi izgatást idővel gumihúzás követte és kaptam egy óvszeres franciát. Tükörből néztem a franciát, Natasa csodás melleit simogattam. Kent Linda a farkamra és szemből beleült, meglovagolt. Natasa simogatott. Váltottunk pózt Lindával, lefeküdt és szemből dugtam. Natasa fenekét simogattam, nyakát puszilgattam. Szépen kedvesen mosolygott, közel voltunk egymáshoz de nem csókolóztunk. Végül kutyapóz következett, itt Natasa a fenekemnél tolva ütemesen tolt Lindába. Élvezet volt látni Linda testét így hátulról. Itt volt eldurranás. Kis beszélgetés, Natasa kiengedte a haját. Majd kérésemre Natasa kézzel izgatott, hamarosan hozzátette a maga kezét Linda is. Kétkezes farokmasszázs a javából. Két különböző kéz, dupla inger a szemnek is. A második robbanás Natasa kezei között ért, a saját testemre ment az anyag. Törlés után beszélgetés jó hangulatban, tökéletesen kielégülve. Úgy érzem megérte jönnöm. Meg még kéne újra, másfél órára ugyanígy.
  • Levezetés:

    Aktus Lindával lehetséges, Natasa kézzel elégít ki. Adatlapjukról ezt tudtam hogy így lesz. Kezdésnek Natasát egy napszemüveg felvételére kértem, első körig rajta maradt. Utána az ágyon a lányok nekem estek. Linda kézizett olajosan,ő kezdte. Natasa is így tett. Már itt megkaptam hogy két kézzel simogatják a hímtagomat. Megindultam Natasa mellei felé. Szívesen adta a számba, büszke a melleire. Míg Natasa melleivel foglalkoztam, addig Linda velem. A kézi izgatást idővel gumihúzás követte és kaptam egy óvszeres franciát. Tükörből néztem a franciát, Natasa csodás melleit simogattam. Érzésre is jól esett Linda gumis franciája, látványra is. Kent Linda a farkamra és szemből beleült, meglovagolt!!!! Natasa simogatott. Váltottunk pózt Lindával, lefeküdt és szemből dugtam. Natasa fenekét simogattam, nyakát puszilgattam. Szépen kedvesen mosolygott, közel voltunk egymáshoz de nem csókolóztunk. Végül kutyapóz következett, itt Natasa a fenekemnél tolva ütemesen tolt Lindába. Élvezet volt látni Linda testét így hátulról. A biológia összes törvényét felülíró formás teste van. Itt volt az eldurranás. Kis beszélgetés, Natasa kiengedte a haját. Mindketten először a combomat masszírozták. Majd kérésemre Natasa kézzel izgatott, hamarosan hozzátette a maga kezét Linda is. Kétkezes farokmasszázs a javából. Két különböző kéz, dupla inger a szemnek is. A második robbanás Natasa kezei között ért, a saját testemre ment az anyag. Törlés után beszélgetés jó hangulatban, tökéletesen kielégülve. Úgy érzem megérte jönnöm. Meg még kéne újra, másfél órára legközelebb. Ez egy óra volt.
  • Elszámolás:

    Már nagyobb az ajándék, tőlem még a régit kérték. Fentebb írtam az okát: még emelés előtt hívtam őket pár nappal és foglaltam előre. Szóval az infóm már nem aktuális, de nekem még így volt. Semmilyen extrát nem kértem. Előre adtam oda kérések nélkül.
  • Összkép:

    Ritka szép, egymást jól kiegészítő páros. Olyan példa nélkül korrektek amit még nem tapasztaltam. Remélem egy visszalátogatással még meghálálhatom. Na az már 1,5 óra lesz. Ez most 1 órás tali volt.
Happy Massage