• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kicsit gondban voltam, mert szerettem volna egy jó szexrandival rákészülni a hosszú hétvégére, de a kedvenceim elérése nem ment könnyen: volt akit nem értem el, volt akinek nem volt szabad időpontja. Ramóna volt a nagy kivétel! Sikerült felhívnom őt még a hét közepén, egy amolyan szokásos "tájékozódó" telefonnal, amikor elmondta, hogy a VTR-t nem használja, de üzenetben azért el tudom érni, ha úgy alakul. Írtam is, de végül mégis a telefon maradt, egy második hívással egyeztettük le a látogatásom időpontját. A telefonban kedves, mégis határozott hangja volt, ami később beleillett a randi során róla alkotott képnek.
  • Megközelítés:

    A randi helyszíne Angyalföld szívében volt, a Róbert Károly körúton kívül eső városnegyedben. A cím, amit a második híváskor adott meg, pontos és egyértelmű volt. A környéket jól ismerem: a parkolás fizetős, de rengeteg üres hely volt a helyszín közvetlen közelében, válogatni lehetett, főleg, ha a közeli panelházak előtti parkolóhelyeket is ideszámítom. A tömegközlekedéses megközelítés sem lehetetlen, mert a közelben buszmegálló is van, de a metróállomás sincs messzebb egy kb. 10 perces erős sétánál.
  • Helyszín:

    Ramóna egy modern, jó állapotú társasházban fogadja vendégeit, amilyenből elég sok van errefelé. A bejárat elől telefonálva megkaptam a belépési kódot, majd vonalban maradva Rami elnavigált az épületen belül, így a bejutás rendkívül olajozottan ment. A lakás amerikai konyhás elrendezésű, nagy terekkel, amiből a fürdő is és a ba.szoba is nyílik. Tisztaság mindenütt. A nagy nappali bejárattal szembeni végében kanapét is láttam, át is futott az agyamon, mikre lehetne használni, de végül ez nem kapott szerepet. A ruháimat a nappali egyik székére tettem le, a Ramitól kapott törülköző puha és száraz volt. A nagy légterű fürdőben egy viszonylag keskeny kádat találtam és bár nem volt tusfürdő-özön, de megtaláltam a saját tusfürdő márkámat, ennél jobban ez nem is jöhetett volna ki. Természetesen volt szájvíz és mellette találtam kis papírpoharakat is. Az akció céljára fenntartott szobában nagy franciaágy fogadott és mellette egy óriási ruhásszekrény, aminek padlótól tetőig érő, mozizáshoz kiválóan használható türkei voltak.
  • Lány külseje:

    Ramóna egy bombázó, ez vitán felül áll, amit a képei is megmutatnak. Nem kérdés, hogy ő van rajtuk, márcsak az extrém módon hosszú haja is egyértelművé teszi ezt. Szép alak, szép arc, magas termet, nem nagy de fantasztikusan szép formájú mellek. A képek (majdnem) mindent elárulnak az alakjáról, de hozzáteszem, nem adják vissza a pontos megjelenését, és főleg nem a személyiségét, ami csak élőben ragadja magával a látogatót. Én a képek alapján egy fitness-cicára (bocs!) készültem, ehhez képest egy kicsit más típusú, másképpen erotikus bombázó fogadott.

    Egy szexi fekete szett volt rajta, fekete neccharisnyával és harisnyatartóval (!) -- azt hiszem, ez volt az első alkalom, hogy harisnyatartós lánnyal találkoztam --, és az egész fölött egy áttetsző fekete köntöst / köpenyt viselt, aminek aztán szerepe is lett az incselkedésben, amit Rami olyan jól csinál. Talán csak a magassarkú cipő hiányzott az összképből, de talán nem is baj abból a szempontból, hogy Rami magas lány, és magas sarok nélkül még pont jól passzolt hozzám. Láttam, hogy van rajta tetoválás imitt amott, ám ezek mindvégig a harisnya takarásában maradtak, alig voltak észrevehetők. És nagyon tetszett a köldökpiercing-je, ami a fekete színével jól illett a szetthez, amit viselt.
  • Action:

    Könnyen és gyorsan megtaláltam a gyönyörök és gyönyörűségek termének bejáratát, vagyis a lakásajtót. Mögötte ott rejtőzött maga a Gyönyörűség, azaz Rami, őt csak belépés után pillanthattam meg, és mindjárt kaptam két barátnős puszit üdvözlésként. Azonnal átjött a személyiségének dinamikája, ez még a szexi megjelenésnél is erősebb volt. Pedig nagyon szexi volt ahogy és amiben (lásd fentebb) fogadott. Le is fagyott nálam (de legalább is belassult) a rendszer, mert olyan sokféle benyomás áradt felém és olyan régen szemeztem már Vele a kedvencek között. Rami praktikus tanácsokkal látott el, mit hova, merre pakoljak, közben csevegett, én pedig letettem egy szekrénykére a neki szánt (és a rózsaszálakat is rejtő) dobozka csokit, aminek nagyon örült a csoki kávétartalma miatt. Én pedig annak örültem, hogy sikerült örömet okozni neki, legalább ezzel ;-)

    Ruhák le, közben csevegés, irány a fürdő, gyors de azért alapos higiéniai felkészülés. Kilépve a nappaliban várt rám Rami, még minden rajta volt ami eddig, de a köntösét elöl szétnyitotta, így láthatóvá tette a szép vonalú felsőtestét, a gyönyörűséges formájú cicikkel, aminek márványba foglalásához egy itáliai reneszánsz szobrászmester lenne csak méltó. Vonzotta is a tekintetemet: ez is egy sok apró szexi trükk közül, amivel Rami felhúzza a férfinépet - szeret is incselkedni, mondta ő, addig van szerencsénk, mondtam én magamban. Egy pillanatra ő is eltűnt a fürdőben, de tényleg csak egy pillanatra, mert szinte azonnal jött utánam a ba.szobába. Ekkor már nem volt más rajta, csak a fekete neccjellegű harisnya a fekete harisnyatartóval. Eljött hát a pillanat, hozzáláthattam végre csodás alkalmi szeretőm birtokba vételéhez.

    Magamhoz öleltem és élveztem az ölelését, a simogatását, hogy kéjenc módjára legálisan simogathattam, sőt taperálhattam az én gyönyörű meztelen nőmet, ahol csak akartam. És persze érezhettem a már sokszor megénekelt igazi, nyitottszájas, nyelvhasználós csókját is. Nehéz volt abbahagyni. De Rami a magasmatracos ágyra telepedett, én az ágy mellett állva maradtam (én is meg a kiskomám is), és egyeztettük egymás francianyelv-tudásáról. Nekem az eredeti értelemben ment jobban, neki meg a farokszopogatós értelmezésben (szerencsére). Jött a másik szexi trükk, a kérdés, foglalkozhat-e a golyókkal (vajon volt már, aki erre nemmel felelt?), és nekilátott a farkinca kényeztetésének előttem négykézláb helyezkedve. Itt volt a harmadik szexi trükk: úgy helyezkedett, hogy a tükör felé pucsítson, így buja perspektívát engedett az intim zegzugaira. Nem is bírtam sokáig, úgy voltam vele, most azonnal meg kell kapnom ezeket a "zegzugokat". Rami szájjal görgette fel a gumit és elém farolt, én pedig végig csókolgattam az intim célterületet mielőtt behatoltam volna. A kutyapóz -- bár nem számoltam -- nem tartott sokáig, átadtam magam az élménynek, és eleresztettem az első patront.

    Lenyugvás után (Rami helyeslésével) kiszaladtam a mosdóba, hogy alkalmassá tegyem a hancúrlécet a következő szexműveletekhez, visszatérve pedig hanyatt feküdtem az ágyra. Rami fölém kerekedett, és rám ült lovagló pózban (negyedik szexi trükk), így beszélgettünk. Előttem magasodott a szép arca, a híres mosolya, csinos felsőteste: őrjítően szexi volt. Többek között elmondta, hogy egy telefonhívás néhány mondata alapján jobban fel tudja mérni a leendő vendége kilétét, mint a mindenféle digitális lábnyomból. Örültem, hogy megfeleltem :-)

    Aztán kis idő múlva lehúztam őt magam mellé az ágyra, és belekezdtem a második felvonásba. A szájától lefelé haladva végigcsókoltam mindenét, a ciciket, a csodaszép köldökpiercing-et (nagyon szép kis ékszer, jól illik Ramihoz!), és természetesen a végállomás a puncinál volt. Rami ismertette a szabályokat, de szerencsére ahhoz hozzájárult, hogy lágyan körbeharapdáljam az intimzóna minden centiméterét. De úgy voltam, vele önző leszek, és hamar visszaadtam az irányítást, vagyis hanyatt vágtam magam, Rami pedig a lábam közé telepedett. Nagyon nagyon jó döntést hoztam: a nap (a randi) csúcspontjához értünk, pedig eddig sem volt gyenge: Rami nekilátott a farkinca nyalakodós leápolásához teli nyelvvel, a zacskó lealjától a makk tetejéig, föl és le, sokszor. Érzésre és látványra is fergeteges volt, naphosszig bírtam volna élvezni, de így sincs hiányérzetem, mert jó sokáig hagytam, hogy csinálja és ő jó sokáig csinálta is. A 69-es javaslatomra Rami nemet mondott, mondván hogy nem szereti, de cserébe közelebb helyezkedett hozzám úgy, hogy a kezemmel tudjak turkálni a combjai között. Mondanom sem kell, az intim finomságok tapogatása még keményebbé tette a cerkát, ami amúgy is állt már a hosszas nyelves ápolás eredményeként, úgyhogy ismét gumit kértem. Ő nyeregbe pattant, megint rám ült, lovagló pózban, de ezúttal már a hancúrlécet is magába fogadta. Nem tudom visszaidézni, mennyit lovagolt, de finom volt és élveztem. Imádtam, hogy Ramóna a két kezével a mellkasomon megtámaszkodott, van benne számomra valami egyszerre erotikus és nőiesen gyengéd. Miután eldurrantottam a második patront is, Rami érdeklődött, megfelelőnek találatam-e az ismerkedésünket, amire csak annyit válaszoltam, hogy némán magamhoz húztam és adta az arcára egy puszit.

    Igyekeztem gyorsan magamhoz térni, majd megmosakodni és öltözni. Öltözés közben az incselkedésekről (is) csevegtünk, és Rami még be is mutatott egyet: az asztalra ráhajolva állított be valamit a zenét játszó laptopon, miközben természetesen továbbra sem volt rajta semmi a harisnyán kívül. Ilyen szexi trükkökből a magam részéről bármennyit el tudok viselni, bár kétségtelen, hogy a második patron után már kevésbé hatásosak. Rami egyébként azt mondta amikor kérdeztem, jól állunk az idővel, pedig szerintem simán túlcsúsztunk vagy 20 percet, szóval nagyvonalúan bánt velem és az idővel. Kedves búcsúzkodás után jókedvűen távoztam, azzal a jól eső érzéssel, hogy nem maradtam szex nélkül a hosszú hétvége előtt.
  • Elszámolás:

    Ramónával szuper a szex, nagyon csinos az alakja, zseniálisan jó a csókja és a nyalakodós franciája -- de ezek mind benne vannak az alapszolgáltatásban. Nekem egyedül az ujjazási opció hiányzott, mert enélkül nem tudott teljes lenni a munkálkodásom :-) -- de ezzel együtt is teljes volt az élmény. Érdekes és nagyon korrekt megoldásnak tartom, hogy az alapóra csak egy patrondurrantást tartalmaz, a második feláras, gyakorlatilag úgy viselkedik, mint egy extra. Erre Rami korrektül többször és előre felhívta a figyelmemet. Ezzel a kvázi extrával együtt pont ugyanannyi virágszál marad nála, amennyi (tapasztalatom szerint) más, magas színvonalú vendéglátóknál.

    Én eredetileg egy egypatronos csokrot helyeztem el a csokoládés csomagban, amit a kisszekrényre tettem, de miután igénybevettem a duplázási opciót, távozás előtt öltözködéskor ügyeltem rá, hogy a különbözet is a dobozba kerüljön. Rami egyébként, ahogy én is, igyekezett a lehető legdiszkrétebben kezelni a témát.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy sikerült eljutnom Ramónához, mert már egy ideje ott volt nálam a top hirdetések között, még ha a találkozónk létrejöttében kis szerepe a véletlen szerencsének is volt. A sugárzóan energikus személyisége és a tőle kapott bő egy óra vendéglátás, az erotika és annak elemei pontosan azok, amikre vágyni szoktam, és bátran ajánlom másnak is a látogatást. Ramóna megerősítette pozícióját a toplistámon. És ha legközelebb megyek biztatom arra és remélem, hogy még többet fog velem incselkedni ;-)
Happy Massage