• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A már kissé unalomba fúló napom végén itt az oldalon kezdetem el keresgélni. Több hölgyet is megnéztem, végül mellette döntöttem. Átnéztem az adatlapját, majd bepötyögtem a számát a mobilomba és hívtam is. Kedves hangja van, részletesen elmagyarázta a dolgokat. Rákérdeztem hogy tudna-e még fogadni engem, mondta hogy igen, de csak fél órára. Rábólintottam, megadta a címet, elköszöntünk és már indultam is a helyszínre.
  • Megközelítés:

    Ahogy korábban most is tömegközlekedéssel és lábbusszal jutottam el a megadott címre. Nagyon hamar odaértem, emiatt kicsit várnom is kellett, amíg beengedett. Nem volt nehéz megtalálni.
  • Helyszín:

    A kapukód megadása után könnyen eljutottam a lakásba. Nagyon szép, jól kinéző. A szoba ahol az eset megtörtént szintén remek. Tágas, nagyméretű és kényelmes francia ágy, mellé hangulat világítás. Apróság, hogy ő maga nyitott nekem ajtót, de az előszobából a szoba felé haladva a barátnőivel is összefutottam, igaz csak röpke pillanatokra. Nem negatívum, mert nem zavartuk egymást, de gondoltam megjegyzem. Fürdőszobára sincs panaszom, tökéletes. Tusfürdő, szájvíz és tiszta törölköző rendelkezésemre állt.
  • Lány külseje:

    A képeken valóban ő van, a leírás teljesen megfelel. Nagyon szép teste van, hosszú, egyenes haj, kis mellek, arca is rendben van, nem kell tartani a kitakarástól. A találkánk folyamán egy lingerit (nem biztos hogy jól írom) viselt magán, egyedül az aranykapunál nyitotta szét action közben, de nem igazán zavart. Az egész kinézete tetszett nekem.
  • Action:

    Vetkőzés majd zuhanyzás után hamar rátértünk a lényegre, már előkészült síkosítóval és óvszerrel mire visszatértem a szobába. Az ágyra fekvés után azonnal elkezdett natúr franciázni. Jó volt, habár nem teljesedett ki teljesen, mert rövid idő után kértem, hogy én is kényeztessem őt egy kicsit. Kicsit túlzásba is estem, mivel jelezte amikor túl erősen beleéltem magam. Nemsokára már az óvszer után nyúlt, és kérdezte belekezdünk-e. Mondtam hogy persze, az aktuális pozícióból kiindulva misziben. Szép lassan kezdtem el mozogni, folyamatosan növelve a tempót. Néhány perc után kérte hogy forduljunk doggyba, kérdeztem hogy az-e a kedvence, mondta hogy igen, tehát nem tiltakoztam. Hátulról nagyon kellemes látványt nyújtott, hol a vékony derekát, hol a fenekét markolva, ugyan úgy először lassan, fokozatosan gyorsítva a tempón, ennek biztató jelét is adta. Végül így mentem el, nem kapkodott, hagyta hogy lenyugodjak egy kicsit, mielőtt kijövök belőle. Tisztálkodás után kértem tőle egy masszázst. Miközben masszírozott beszélgettünk, elmeséltem neki a napomat, valamint más egyébről. Lassan időnk végére értünk, így elmentem zuhanyozni. Felöltöztem, közben tovább dumcsiztunk. Kedves szavakkal és puszikkal búcsúztunk el egymástól. A találka alatt folyamatosan kedves volt. Igaz, szereti saját maga irányítani a dolgokat egy kicsit, de figyelt rám, amikor kérdeztem/kértem valamit, és meg is csinálta.
  • Elszámolás:

    A rövid idő miatt nem kértem tőle extrákat, csak alapokat. Az elszámolás rendben lezajlott, nem volt semmi gond.
  • Összkép:

    Elégett vagyok. Ez a rövid fél óra jó levezetése volt a napnak. A jövőben lehet visszamegyek hozzá, de már hosszabb randevúra.
Happy Massage