• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nőnap alkalmával rá írtam az én szőke kék szemű hercegnőmre.Ami után még aznap kicsit elbeszélgettünk,majd pénteken újra írtunk egymásnak és még telefonon is beszéltünk egy kicsit hosszabban aminek a végén megbeszéltük a ma délelőtti időpontot.
    Általában vtr-t küldök,de mivel Niki jelezte hogy megszűnik az itteni hirdetése hétvégén és már csak a konkurens oldalon lesz jelent így ezt most kihagytam.
  • Megközelítés:

    Villányi úthoz közeli ingatlan lakás.Megközelithető villamossal és autóval is, a GPS pontos.
    Parkolót most könnyen találtam, szinte a kapu előtt tudtam megállni,ilyenre se volt példa mióta ide költözött. Parkolásért nem kell fizetni.
  • Helyszín:

    Ez egy régebbi épitésű ingatlan lakása.Nagyon modern stílusú ,látszik rajta hogy nem rég lett felújítva.
    Külön van a wc és a tussoló. Be lépve nappali konyha egyben kanapé és francia ágy.
    Fürdőszoba teljesen új és modern, a zuhanykabin elég nagy hogy 2 ember elférjen benne. Ki is szoktuk használni.
  • Lány külseje:

    Niki arccal hirdet így nála nincs zsákbamacska, aki megnézi a képeit tuti nem fog csalódni, élőben sokkal de sokkal szebb.
    Nikinek csodálatos, gyönyörű kék szeme van amivel egyből levesz a lábamról ha meglátom. Kedves mosolyú arca van, nagyon vonzó lány, aki után simán megfordulnék az utcán.
    Hatalmas eredeti mellei vannak amik jól reagálnak a kényeztetésre és Niki is szereti ha törődnek velük.Nevük is van persze:Inci és Finci. Egész nap tudnám kényeztetni őket.
    Gyönyörű formás,kerek popsival rendelkezik. Ha tehetném egész nap simogatnám és markolnám.
    Puncija teljesen csupasz, illatos és a neve pedig Fincsi. És valóban nagyon fincsi.
    Mivel rég jártam nála ,lelki szemeim előtt már láttam hogy büntiből a rózsaszín szettett kapom,de mint utóbb kiderült pont mosásban volt :D így szerencsére megúsztam most :D
    Most egy fekete bodyban és alatta volt egy fekete tangais amiben fogadott,ami Incit és Fincit nagyon kiemelte. Nehezen tudtam Niki gyönyörű kék szemeibe nézni,de azért igyekeztem.
    .
  • Action:

    A megbeszélt időben hívtam és már mondani is akarta a kódot,de én még azért emlékeztem rá,így könnyen bejutottam a házba.Résnyire nyitva hagyta az ajtót azon beléptem,ő pedig az ajtó mögöt volt megbújva a fentebb leírt fekete ruhában. Gyönyörű volt. Kaptam egy csókot rögtön,majd átadtam a neki szánt kis disznóságot amit igértem neki.
    Örült neki,majd randi után írt hogy nagyon finom volt.
    Közben ő is átadta a nekem szánt kis ajándékot(innen is köszönöm Drágám)

    Ezután Niki az ágyra feküdt,lözben beszélgettünk,míg én a ruhámtól kezdtem el megszabadulni.
    Majd fürdő felé vettem az irányt,ahol lemostam az út porát.
    Miután végeztem Niki az ágyon várt én mellé térdeltem és pár csók után az ágynak döntött,közben az ikreket kiszabadította a ruha fogságából.
    A velem egykorút elkezdte a cicikkel izgatni,miközben mi még beszéltünk,majd mikor látta hogy a velem egykorú kezd életre kellni,akkor Niki abbahagyta a mondókáját és szépen,lassan érzékien elkezdte bekapni a kis barátomat. Nikinek nagyon finom franciája van.A kis barátom hol a szájában hol pedig az ikrek között találta magát,igaz nagyon jól érezte magát mindkét helyen. Mikor kezdtem érezni ha így folytatódik a dolog akkor hamar fel fogja adni a harcot a velem egykorú. Így kértem Nikit hogy forduljon és most én szeretném őt kényeztetni.
    Gyorsan meg is fordult majd a bugyitól is megszabadult. Adtam egy csókot neki majd elindultam elsőnek Incit majd Fincit kényeztetni,mikor eléggé ki ciciztem magam elindultam Fincsit is megkóstolni.
    Hát igen fincsit nem véletlenül hívja így,tényleg nagyon fincsi. szépen lassan kezdtem el kényeztetni a nyelvemmel,majd egyre jobban kezdett a gyönyörű puncija megnyílni és így még jobban tudtam őt nyalni. Aminek hatására Niki hangja egyre jobban megjött,néha már a szájára tette a kezét,nehogy a szomszédok felkeljenek. Majd egyre jobban kezdte venni a levegőt és egyre hangosabb lett és végül a lábait összeszorította,majd miután elélvezett akkor eltolta a fejemet,mert ilyenkor érzékeny a puncija.
    Mikor kipihente magát akkor rögtön vissza kérte a kis barátját.Négykézláb állt míg én térdeltem és így kezdett újra franciázni,miközben én hol a fenekét simogattam vagy épp a punciját simogattam.
    Közben elővett egy gumit és kibontotta majd gyors felhelyezte, és mivel ha már négykézláb volt akkor abba maradtunk hogy ne mozduljon,mögé mentem és így helyeztem be a velem egykorút a forró punciba.
    Eleinte lassan kezdtem a tempót,majd ahogy Niki hangja is megjött úgy fokoztam az iramot,de Niki gyönyörű popsijának látványa hamar kapitulálásra késztetett. Gyors tisztogatás és mivel igértem neki egy masszázst pénteken,így hasra feküdt én pedig a fenekére ültem.Adott egy krémet és elkezdtem a hátát átmaszírozni,közben pedig nagyon jól elbeszélgettünk.
    Majd a végén már kezdtem érezni hogy a kis barátom kezd életre kelni,így javasoltam Nikinek hogy mit szólna ha fordulnánk.Gyorsan meg is fordultunk és már rögtön a szájába is találtam magam.
    hamar hadrendbe állította a kis gazfickót,habár ilyen szuper francia és ciciszex kombó után nem is csodálom.
    Gyorsan gumit kaptam és most lovacskával kezdtünk. Gyorsan beleült,majd elkezdett eleinte lassan majd egyre gyorsabban mozogni,én hol a ciciket markoltam vagy épp a számba vettem be ,hol pedig a fenekét markoltam. Folyamatosan váltotta a helyzeteket,hol guggolt hol pedig térdelve lovagolt. Majd mondtam mi lenne ha megfordulna és most háttal lovagolni meg. Így is tett,lassan beleült és elkezdett le fel mozogni,közben én moziztam ahogy a farkam mozog benne.
    Itt is hol guggolt hol térdelt vagy épp hátra nyúlt a kezemért és így folytatta. Egyszerűen egy szuper lovacskázásban volt részem.
    Majd javasoltam hogy akkor most én dolgoznék kicsit,aminek megörült ,így felvettük a misszionárius pózt. Óvatosan behatoltam,majd rá hajoltam, ő közben a lábaival átkarolta a derekamat és így húzott magába.
    eleinte lassan kezdtük,majd ahogy gyorsítottunk úgy csattogtunk egyre jobban és közben Niki egyre jobban húzott magába,majd mikor éreztem hogy mostmár nagyon közel a vég ,akkor egy utolsó iramat indítottam és egy hatalmasat élveztem a gumiba.
    Majd hagyott magában lenyugodni,adtunk egymásnak egy csókot és miután eltakarítottuk a romokat még egy kicsit beszélgettünk. Majd felöltöztem és az ajtóban egy búcsúcsókkal és egy mihamarabbi kövi randi fényében engedett az utamra.
  • Elszámolás:

    Szokás szerint a végén rendeztem. Köztünk ez már nem kerül szóba.
    A bővebb infójába minden korrektül levan írva,így érdemes elolvasni.
    A csokor mérete kicsit van az átlag felett, de amit kapsz érte az bőven átlag feletti élmény.
  • Összkép:

    Már lassan három éve ismerem Nikit Ez idő alatt elég jól megismertük már egymást és tudjuk kinek mi a jó.
    A szünetekben nagyon jókat beszélgetünk, mindkettőnknek mindenről megvan a véleménye, így soha nincs kínos csend a randik alatt. Csak úgy repül az idő ha nála vagyok.
    Nekem Niki egy biztos pont, ha őt választom, tudom hogy nem érhet csalódás. Eddig mindegyik randink tökéletesre sikerült akarcsak ez a mai is.
    Aki barátnő feelinget keress őt mindenképpen ajánlom.
    Nekem ez a hét csodásan indult, Niki bearanyozta a hetemet,ha tehetném minden hétfőt így kezdenék.
Happy Massage