• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ad-hoc módon döntöttem egy masszázslány meglátogatása mellett, mégpedig azért, mert hirtelen felszabadult egy kis időm a szabadnapomon végzett munkáim között. Emiatt az általam kívánt látogatási időpont is közeli volt a telefonhívásomhoz, amit Natasa lényegében anélkül tudott teljesíteni, hogy kértem volna, mivel neki is dolga akadt aznap délután, de tájékoztatott, hogy még egy 60 perces program biztosan belefér, ha hamar odaérek. A telefonbeszélgetésünk közben hallottam, hogy barátnőjével egyeztetett, gondolom nem számított vendégre ilyen hamar, de megoldódott. Nem értettük meg egymást elsőre, de nem volt gond, végül mindent tisztáztunk. Könnyű volt elérni és rugalmasan kezelte a helyzetet.
  • Megközelítés:

    Natasa Újbuda egyik népszerű és forgalmas helyén látogatható meg egy új építésű lakóparkban. Autóval érkeztem és az biztos, hogy a parkolás jelenleg egyáltalán nem gond, de a közvetlen közelben fizetős, kicsit odébb már nem, de nem biztos, hogy találsz helyet azonnal, szóval érdemes időben érkezni. BKV-val is lehetséges a megközelítés, viszont a ház előtti leszállásra ne számíts, legalább néhány száz métert sétálni kell (nem árt a bemelegítés a programhoz), van a közelben busz és villamos. A földrajzi instrukciók világosak és érthetők, ha odaértél, már csak a lépcsőházat kell megtalálnod, amiből van pár. Ha a helyes épületnél, de véletlenül egy másik lépcsőháznál ejted meg a telefonhívást, ne ess kétségbe, mert az épület körbejárható, egyik vagy másik irányban kb. 2 perc alatt biztosan megvan. Telefonon kapod a kapukód, emelet, ajtószám infót.
  • Helyszín:

    A lakás a szép és rendezett, modern lakóparki épület egyik felsőbb emeletén található, tisztaság van az épületben, lépcsőházban, azon az egy folyosón amin jártam és a liftben is. A lakásba lépve kellemes illat és félhomály fogad, cipőt az ajtó mögött le kell venni (nagyon helyes, higiénia). A lakás modern, tiszta és láthatóan két beállású, de ügyesen meg van oldva két külön fürdőszobával és masszázsszobával. Natasa a szobába invitál, ahol szintén félhomály, jó klíma, intenzív illatok és nyugtató, halk zene hat szinte minden érzékszervedre. A berendezés egyszerű és rendkívül praktikus: nagy franciaágy, kisszekrény, fotel és egy szobainas, továbbá egy praktikus tükör a franciaággyal szemben. A fürdő külön bejáratú, szépen kialakított, nagy tisztaság van benne, az látszik, továbbá megtalálható legalább 6 féle tusfürdő, 3 féle dezodor és a szájvíz kis papírpoharakkal. A kilépő száraz és tiszta, mint az a szépen felcsavart törülköző is, amit kaptam. Utóbbiból a távozásom előtti higiéniai utamhoz is kaptam egy teljesen újat. Összességében azt gondolom, hogy a lakás, fürdő és a szoba, higiénia minden szempont szerint dícséretes.
  • Lány külseje:

    Natasáról az összkép egyértelműen nagyon pozitív és szexi, ami a kisugárzásából, kinézetéből és kedvességéből tevődik össze, nem fogsz csalódni. A kicsit teltebb kategóriát képviseli, de szuperül áll neki és formás, nagyon jól tartja magát. Érkezésemkor egy szexi összeállításban fogadott, ami alaposan hangsúlyozza dús kebleit és szép alakját. Nagyon kedves a mosolya, ami a találkozónk hangulatához érzésem szerint sokat hozzáadott, talán emiatt még néhány évet le is tagadhatna az adatlapján feltüntetett értékhez képest is. Képeknek megfelelőek az élőben látottak.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázst tanulta, ami érezető is volt, tehát erre egyáltalán nem lehet egy szavam sem. Jól sett, ahogy átmozgatta az izmaimat az utóbbi mozgásszegény idők után. Mozdulatait erősnek nem éreztem, de erről nem szóltam neki, mivel így is nagyon kellemes volt és frissítő, nem maradt bennem hiányérzet. Hasrafekvéssel kezdtünk a franciaágyon, ahol először az egyik vádlimat és combomat masszírozta át alaposan, majd a másikat, ezek után áttért a hátamra és a vállamra, mindenhez egy illatos olajat használva. A mozdulatain tényleg érezhető, hogy rutinos, tudja mit csinál. A kezdeti zavart sikerült egy kis beszélgetéssel oldani, aminek során néhány dolgot megtudtunk egymásról. Natasa egy kellemes és nagyon kedves beszélgetőpartner, akivel (a személyisége miatt) szívesen megismerkedne az ember például egy véletlen találkozás során is.
  • Levezetés:

    A masszázs folytonosan váltott kényeztetésbe, amikor már azt éreztem, hogy inkább simogat, mint masszíroz, így az átmenet igazán jól megoldott. Még hason feküdtem, miközben az izgalom tovább fokozódott részemről, főleg amikor Natasa lábaim között masszírozta a velem egykorút, így aztán a hason fekvés kezdett kisebb mértékben teher lenni. Főleg akkor kezdtem ezt érezni, amikor a kedves vendéglátóm igencsak látványos cicijeit beolajozta és azzal folytatta a hátam ingerlését melyet a tükörből is láthattam. Megkért, hogy forduljak meg, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy már nagyon kérni nem kellett. A továbbiakban egy nagyon kellemes kézi levezetést kaptam, hol lassan, hol kicsit gyorsabban masszírozta a legkedvesebb testrésze(i)met a megfelelő olajozással. Mindeközben Natasát is simogathattam, a kebleinek alapos szemrevételezésével, úgy érzem, hogy nem léptem túl bizonyos határokat, de nem is láttam rajta, hogy élvezte volna érintésemet, ezért nem is erőltettem. A levezetés teljes egészében kézzel történt, nagyon élvezetes és kellemes volt. Az utódok mindenhol landoltak, melyet a lenyugvásom után néhány perccel Natasa által adott papírtörlővel tüntettünk el. A távozásom előtt egy zuhanyra még volt idő, melyet igénybe is vettem, amihez a korábban már említett teljesen friss és tiszta, második törülközőt is megkaptam.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, de Natasa esetében nem is szükséges. A tiszteletdíjat korrektnek tartom, érkezésemkor kérdeztem, hogy előre rendezzük-e, de annyit mondott, hogy mindegy. A tiszteletdíjat így inkább letettem a tetthelyen található kisasztalra, ami a távozásomig a helyén maradt (az asztal és a tiszteletdíj is).
  • Összkép:

    Abszolút kellemes az összbenyomás, ami Natasáról maradt bennem, főleg úgy tudnám összefoglalni, hogy "szerintem még meglátogatom" érzéssel távoztam. Türelmes és figyelmes volt vendéglátóm végig, megfelelően oldotta a feszültséget, miközben a nyújtott élménnyel jobbá tette a napomat. Ajánlom bárkinek, aki kedves és figyelmes vele.
Happy Massage