• Diana03

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma reggel fél tíz felé hívtam, kihasználva, hogy nincs munkanap. (általában hét közben rendel késő délutánig, illetve néha szombaton) Egyből felvette, egy óra múlva ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Zugló, az Erzsébet királyné a Róna sarkától nem messze. Könnyű megtalálni. Egyértelműen ad címet már az elején. BKV van (bár sosem használom), illetve autóval könnyű megközelíteni. Jelenleg az Uzsoki kórház előtti csatorna cső csere miatt kevesebb a parkolóhely, továbbá napközben fizetős. Parkolni mégis a Rónán, mivel az Erzsébet kir-né megállni tilosos ezen a részen.
  • Helyszín:

    A lakás régi típusú körfolyosós bérház nagyon igényesen felújított középső emeleti lakása. Lift nincs, azt a pár emeletet gyalog kell megtenni. (megéri) A lakás kb 5-8 éve eshetett át teljes körű felújításon (ezt a csempék, kiegészítők szín összetételéből gondolom, akkor volt divat. 3 szobás, két fürdőszobás, irodának is alkalmas (előtte talán az is volt) csendes. A fürdőben íves sarokkabin, megfelelő padlófűtés (jó h nem hidegen állok a csupasz talpammal. Többen rendelnek, de az intimitás adott, egy másik lány hangját hallottam egy pár pillanatig a másik szobából épp telefonált. Torlódás nem volt. Bejáratnál cipő le, úgy haladtam beljebb, kanyargós folyosó. Diana szobája a legvégén volt. A szoba kényelmesen nagy, kb 20 m2, van benne tatami is és masszázságy is. laminált padló, egy szék a ruháknak, kis asztal, és egy polcos szekrény, rengeteg kikészített tiszta törölközővel stb, illetve egyéb higiéniai dolgokkal.
  • Lány külseje:

    A képek megfelelnek mind a valóságnak, mind a várakozásomnak. Magas lány (nálam magasabb), kiírt életkora magassága, súlya hihető. Hosszú egyenes szálú középbarna haja van, és óriási, csodálkozó barna szemei. Hangja kedves, beszéde visszafogott, mintha kicsit ijedt lenne. Viselkedése nagyon kedves, nem tolakodó. Úgy dicsérte a parfümöm, a higiéniám, hogy szinte elpirultam. (vagy nagyon negatívak a tapasztalatai. Természetesen volt, hogy reggel felébredtem, zuhany, borotválkozás stb, és utána hívtam) Csók nincs a repertoáron, de miután visszajöttem a zuhanyból, átölelt, majd megkérdezte h leveheti-e a ruhát, amiben fogadott. Pár csókot adtam a melleire (nem nagy mellei vannak, de szépen meredező nagy udvaros bimbók láthatóak) Ja: egy fekete body volt rajta, amikor megérkeztem.
  • Erotikus masszázs:

    Rövid ölelkezés után (simogattam a fenekét, jó kemény húsa van) megkért, hogy feküdjek hasra (mit választok? - persze, hogy a masszázs ágyat) Fejemet az ágy kialakított helyébe helyezve tudom legjobban ellazítani a nyakam. Nem illatosított krémet használt a masszázshoz. Nem kérdeztem, hogy van-e más, én jobban szeretem a krémet az olajnál. Az illatosítás azoknak lehet infó, akiket várnak otthon. Gyógymasszőrnek írja magát (más oldalon is), ezt el is hiszem. Szakszerűen a hátamnál kezdte, alulról, a farokcsont haladt felfelé a csigolyák mentén körkörös, kemény, hüvelykujjas gyúrással. foglalkozott a laposkák alatt letapadt izomcsomókkal is. a hát teljes felületét részben kézéllel, részben tenyérrel / ujjal rendesen megdolgozta. A nyak / váll izmaival hasonlóan bánt, a nyakamnál több ujjal, markoló mozdulatokkal. Rendes, csillagos ötös hátmasszázst kaptam. Utána haladt lefelé,a combok hátsó részén már inkább lazább svéd-masszázst éreztem. A vádlikat is kigyúrta , ott mondjuk lehetett volna picit erősebb, de elfelejtettem szólni. Közben végig halk zene szólt - valami rádió adás reggeli / délelőtti zenei műsor. Csendesen beszélgettünk, nem erőlteti, ha valaki nem válaszol az sem baj. Beszéltünk magánéleti dolgokról is, illedelmesen rákérdezett, hogy ezt kérdezheti-e ? Magáról is megosztott pár info morzsát, ebből elég sokat leszűrtem. Nagyon odafigyelő, szinte alárendeli magát a vendég akaratának, vágyának. (szinte távol keleti buddhista női hozzáállást tapasztaltam) Véleményem, hogy félénk, a magánéletében kedvességre vágyó, és emiatt mindent megtevő partner lehet. Nagyon gyorsan elrepült kb 45 perc, utána a befejezés következett, ami már az alábbi rovat. Bár meztelenül masszíroz, de masszázs közben nem a testet bámulom, benn a fejem, lefelé nézek.
  • Levezetés:

    A masszázs végén megkért, hogy forduljak meg., illetve, hogy a massz-ágyon, vagy a tatamin szeretném a kényeztetést. Visszakérdeztem, hogy lehet-e kölcsönösen, amikor igent mondott, akkor egyértelműen tatami. A kölcsönösség: hogy szeretném? Nem, mond meg, hogy te hogy szeretnéd? - féle szójáték után, megkértem, h feküdjön hanyatt, hagy kezdjem én. Simára borotvált punci, szépen kiálló nagyajkak. Tiszta volt, semmi halszag,. Jó volt az íze. Óvatosan csókolgattam, nyalogattam a csiklóját, a nagy és kisajkakat. Előbb halk, majd lassan hangosabb sóhajtások következtek. Ujjazni nem mertem, csak a hüvely bejáratánál simogattam, rendesen nedvesedett. Élvezte, de el nem élvezett, ennek valószínű lelki gátja lehetett. Kb öt perc után megkért, hogy forduljunk 69-be. Még így folytattuk egy ideig. Natúr franciát kaptam, végig, szájba élvezéssel. Forró a lehelete, és lassan, mintha csókolózna, úgy kezelte a farkam. Volt kis golyó simi és nyali is, de ahhoz én nem ragaszkodom. Utána leszállt rólam, oldalról közelített meg, és folytatta a franciázást. Kezet alig használt, inkább csak fogta vele (támaszként) a farkam tövét, és a golyókat érintve. Itt már gyorsított. Semmi fogazás, semmi erőltetett kezezés, nagyon tökéletes orális kényeztetést kaptam, aminek a végén robbantam a szájában. Még ekkor se hagyta abba, bent tartott a szájában, lassuló tempóval tisztogatta le a szerszámot. Utána szilviával letisztogatott, és csak ezután rakta félre fordulva papírzsepibe az utódokat. Végül még visszafeküdt mellém, kicsit átölelt. Talán erre mondjátok a barátnő filinget. Időkeretem kissé túlléptem, de nem sürgetett. Magamtól öltöztem (újabb zuhanyzást felkínálta, nem éltem vele, 10 percre lakom) és séta le a lépcsőn.
  • Elszámolás:

    Egy órára mentem,. Ár-érték arányban több, mint ideális. Magamtól, még a zuhany előtt leraktam a szekrényre, ott is maradt a végig. Extrákat nem kérdeztem.
  • Összkép:

    Nagyon elégedett vagyok, semmi negatívumot nem tudok felhozni. Megkapóak a szemei, a halvány barátságos mosolya. A fogai csak picit látszanak ki mosoly közben. Úgy éreztem ebben az órában, hogy csak értem van.
Happy Massage