• Reni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reni hirdetését itt láttam, látom jó ideje. Most lett szexpartner masszőzből, számomra ez korábban elképzelhetetlen volt és azt hittem csak viccnek szánta. Csevegéséből kiderült komolyan gondolta. Azonnal VTR-eztem vasárnapra a 18:00-19:30 idősávot. Mint kiderült szintén a csevegéséből szerencsém volt, megütöttem a főnyereményt.
    A VTR-t kevésnek éreztem még a sikerhez, felhívtam ezért még pénteken a biztonság kedvéért hogy lássa komolyan gondolom, jó ötlet volt hallani a hangját, azt mondta be is írt a naptárába. Vasárnap már nem kellett megerősítenem semmit, csak odamentem és kész. Nekem könnyű volt telefonon elérnem.
    Induláskor felvettem hozzá a kabala pólómat hogy jó tali legyen, valamint írta cseviben általánosságban viccből "Nem is tudom, hogy egy programra egyszerűbb-e eljutni hozzám vagy az ember fiának nagyobb szerencséje van egy bárban leszólítani engem. Egy biztos, hogy ital legyen." Biztosra mentem és vittem neki egy kabala italt, ami egyszer már szerencsét hozott és jó talit biztosított.
  • Megközelítés:

    BKV. Ez jó választás volt mint kiderült, mert így együtt ittunk pezsgőt a tali végén. Helyileg közel a Feneketlen tóhoz, villamos is (49-es) jár arra fele, utána még séta. A VTR-ben látszott a pontos cím. Gyakorlatilag eltéveszthetetlen, megtalálni könnyű. Felérve az ajtó már résnyire nyitva.
  • Helyszín:

    Teljesen rendben találtam a helyszínt, a tetthelyet tágas helyiségnek találtam, a fürdőszobában volt minden ami kell. Tusfürdő, több törülköző a mosógépen, szájvíz, üvegpohár, spray. Az előszobában cipő le, kabát le. A kabala italt itt adtam át és már ez megalapozta újra a jó hangulatot. Masszőzként is ezt vittem neki régen és jól sikerült a tali. Tetthely szobába lépve egy asztal és egy szék közel a falhoz, ide tettem a székre a ruhákat, az asztalra pedig az ajándékot. Tusolásom után egyből az ágyra mentünk mind a ketten, az ágy kényelmes és jól elfértünk rajta. Volt párna is az ágyon, minden olyan volt mintha én lettem volna e napon az egyetlen. Tökéletes illuzió. Az adatlapon megadott Mária rádió helyett egy kellemesebb zene fogadott.
  • Lány külseje:

    Külső-Belső, Reninél szót kell ejteni mindenről, mert nagyon ott van nála minden. A test tornázással és jó génekkel formált izgató test, szuper alak, semmi felesleg, egyedül annyi Reni bánata hogy a kockák nem látszanak (még) de egyébként lapos has. Fiatal bőr, kellemes illat, hibátlanra borotvált punci te jó ég mennyit készülhet egy talira? Formás lábak és jó feneke van. A jelenleg 2-es képe hatására munkahelyen is merevedésem lett, elképzeltem ahogy szexelek vele ebben a pózban. Szép arc, melyet a fotókon is kész megmutatni. A nyitókép adja vissza a haj hosszúságot, kb olyan hosszú volt és a kifestett köröm is ilyen színű. Fogadóruhájából csak a nadrág maradt meg emlékemben, az a 12. képhez volt hasonló. A felső ruha kiesett, de alatta nem volt melltartó.
    Belső: óriási egyéniség, stílusa űberelhetetlen, melyből csevegésben megvillant ezt-azt, leginkább a humorát. Vele talán így a legkönnyebb egy hullámhosszra kerülni. Jól el lehet vele viccelődni, elképesztően jó sztorijai vannak és csak úgy zajlik körülötte az élet. Mikor nem szexeltünk jókat beszélgettünk. Nagyon igényes lány, az életet imádja habzsolni, jókat enni, inni. -mellette nem lehet unatkozni, pörög ezerrel.
    "vegyesen retusált és retusálatlan képek" abszolút hasonlít saját magára, vannak tényleg retusmentes képei is, de megjelölöm a retusáltat mert van kép retusáltból is, de kb mindegyiken szép az arca. Van tartása, mondta meztelen képet nem fog feltölteni.
  • Action:

    Elég vakon voltam, nem tudtam mi lesz, mire számíthatok, lesz-e két lehetőség, csók, tényleg lesz aktus, mit szabad, milyen pózt, még senki se írt előttem. De Renit masszőzként ismertem, jól éreztem magam akkor nála és úgy voltam vele most is jól fogom magam érezni, bármi legyen is. Spontánul, rögtönözve, árral sodródva aztán valahol csak kilyukadunk. A tali az ágyon kezdődött, rajtam már nem volt ruha, még volt rajta ruha, de nagyon jól kihangsúlyozta a formáit, a hasa kilátszott. Pici beszélgetés és már kezeimmel simogattam a lábát, fenekét. Ő a hátára feküdt, elkezdtem a nyakát puszilni, farkam ruhán keresztül hozzáért, fel is állt. Fokozta lelkesedésem egy váratlan szájracsókolózással, ő kezdeményezte, azonnal viszonoztam, lehetett csókolózni, Reninél is a jó szex része és igazi nyelves. Kellemes meglepetés volt, ahogy az is milyen jól átvezetődött az egész aktusba. Nem siettettem semmit, élveztem a csókot az ő simogatásait olyan volt mint egy filmben a szerelmesek, ezt barátnő feelingnek hívnák a tanultabbak. Levette a felsőt, mely alatt nem volt melltartó és a nadrágot is, ott meg már bugyi nem volt, elém tárult csodálatos teste és gyönyörű volt a meztelen valóság. Ő szólt hogy az asztalon a gumi, egyből értettem elnyúltam érte kibontottam és felhúztam a farkamra.
    Kezdődhetett az aktion, Reni nem használt sikosítót, tettem nyálat a farkamra magamtól és behatoltam, az eddigi érintéseink, puszi, csók befogadóvá tette, misszionáriusban szemből kezdtük. Volt hogy csókolóztunk, volt hogy a kezeivel húzott magába, nagyon jól együtt élt a mozgásommal. A nagy álom is megvalósult amikor a hasára feküdt felidézve a 2-es képet, és tényleg ott voltam rajta, benne és aközben a nyakát pusziltam vagy a mellét simogattam. Eddig irányítottam én majd újabb kellemes meglepetés, szétváltunk, egymással szemben térdeltünk az ágyon és Reni csókolózásba kezdett, közben kezével a farkamat is megfogta, majd átvéve az irányítást mondta hogy feküdjek a hátamra. Több se kellett és már meg is lovagolt, szemből járathattam így kezeimet a formás mellén. Így ért a vég, Reni pedig rajtam maradt, nem szállt le azonnal, óriási pluszt adva az élményhez.Később igen, gumi nedves törlőkendőbe, én el letusolni a farkam, majd vissza. Az ágyon hason fekve várt, ismét puszilgattam a nyakát, farkam fenekéhez ért, fantasztikus volt teste-feneke látványa, hát felállt. Simán lehetett átmenni kölcsönösségbe így megismerkedhettem közelebbről is a tökéletes puncival, és éreztem ahogy Reni a szájával izgat, nem kérdeztem rá szabad-e szájba így ezt nem tudom, jól esett a pillanat 69-ben majd egy újabb gumizás és az ágyról leszálltam, Reni ott maradt és formás hátsóját kitolta, én pedig újra a puncijába kerültem, kezeimmel formás testét simogattam amíg el nem élveztem. Szuper volt és nagyon gördülékenyen ment az egész, elején túlaggódtam a dolgot. Reni a kategória váltása után képes volt egy fantasztikus programot felépíteni, összehozni, igaz én erre a barátnősebb, normál keretek közti, meghittebb pillanatára nagyon vevő voltam meg előzetesen ilyet is képzeltem el. A csókolózás volt az egyetlen amiről nem mertem álmodozni, szájvizezni csak azért szájvizeztem hogy lássa igényes vagyok. Még szerencse hogy kezdeményező volt, így Reni felülmúlta az előzetes várakozásaimat is. A szimpátia sokat számít, én korábbról hozhattam valamennyit, ennyi pici előnyöm volt.
    Az adatlapon szereplő kedvenc pózát, a szuper magzat pózt mondanom se kell hogy: kihagytuk. Talán majd egy következő életben. :)
    Még megkérdezte kocsival vagyok-e, nemleges válasz után pohárba magának is, nekem is töltött egy kis pezsgőt, koccintottunk és amíg megittuk még egy jót beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Kérés nem volt benne, de előre adtam oda az ajándékát. Kérés inkább az volt ne neki adjam, egy kevésbé látható helyre tegyem, hogy ne is jusson eszünkbe erre gondolni. Így tettem az asztalra. Öt államalapítással ért fel Reni. Egyébként hülye voltam, egy fél órát rá kellett volna hosszabbítanom, a 2 óra nagyon megéri. De ilyen gyorsan nem tudok visszamenni.
  • Összkép:

    A legnagyobb egyéniséghez jutottam el és várakozásaimat is felülmúló 1,5 órát töltöttem el Renivel. Tök őszinte lány, megmondta hogy a nicknevem gáz, lehet nem ezekkel a szavakkal, de ez a lényeg, kérdezte az eredetéről. Remélem ebben a kategóriában marad és még átélhető az ami most máskor is, nem csak testileg de úgy hogy ugyanezzel a laza humorral is. Reni az külső-belső, és nagyon értékes. Szerintem a legjobbkor mentem hozzá, a bátraké a szerencse most nagyon jól működött. Én az az emberfia voltam aki egy programra jutott el egyszerűbben Renihez. Bárban szerintem kicsi lenne az esély amúgy is hogy összefussunk.
    Talink hangulata pedig úgy érzem ezen a vonalon tart, egy darabig ilyen élményekre vágyom, így várhatóan hasonló stílusú beszijeim lesznek. Egy darabig. Pornósabb, hardcore-osabb műfajt Reni varázsa kiszorította.
Happy Massage