• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment, amint az oldalon jött a jelzés, már hívtam is telefonon, aznap estére meg is beszéltük a randi idejét.
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedést választottam, a villamostól alig 10 perc séta alatt oda lehet találni. A térkép nálam nem találta a pontos címet, de elég jól ki van táblázva a lakópark, így nem jelentett gondot az odajutás.
  • Helyszín:

    Amikor az ajtó kinyílt, rögtön láttam hogy jó helyen járok, az egész lakást átjáró hangulatvilágítás megteremtette a megfelelő atmoszférát, a tetthelyen gyertyák, párásítok és egyéb apróságok segítettek a kikapcsolódásban. A fürdő jól felszerelt, egy kád várja a vendégeket, különböző tusfürdők kikészítve. A csapnál szájvíz és pohár, valamint különböző dezodorok várták a használatot. Szépen összehajtott, tiszta törülközőt kaptam. Az egész lakásra elmondható, hogy tiszta, rendezett. A tetthelyen egy franciaágy várt, a falon pedig egy hatalmas tükör várt arra hogy csodát lássak.
  • Lány külseje:

    Natasa képei önmagukért beszélnek, elsősorban ezért is esett rá a választásom, mert volt bennük valami, ami teljesen megfogott engem. Gyönyörű mosolyt, pozitív kisugárzást éreztem, meg úgy összességében egy álomszép nőt képzeltem el, és mondanom se kell, de egyáltalán nem csalódtam! Bevallom, más arcot képzeltem el, de nem kell aggódni, Natasa tényleg egy gyönyörű fiatal lány, szépséges arcához pedig egy bomba jó test is párosul, egy igazi álomnő számomra. Ha jól emlékszem fekete fehérneműben fogadott, legalább is a melltartón és bugyin kívül másra nem is emlékszem. Méretes keblei le tudják kötni az ember figyelmét...
  • Erotikus masszázs:

    A szeánsz kezdetén megbeszéltük a részleteket, az extrákat, majd megkért hogy feküdjek hassal az ágyra. Kezeit bekenve elkezdte masszírozni a lábaimat, közben pedig beszélgettünk, hogy oldjuk a hangulatot. Számomra érdekes volt, hogy Natasa közelében még az átlagosnál is jobban izgultam, szerencsére nagyon kedves és figyelmes, a fentebb említett pozitív kisugárzás nagyon is igaz rá. Noha komoly világnézetbeli különbségek vannak köztünk (pl. ki melyik üdítőt vagy gyorséttermet kedveli), a beszélgetéseink sokat segítettek abban, hogy mindketten jól érezzük magunkat. A lábaim végeztével Natasa kezei is feljebb csúsztak, de előtte ő is megszabadult a kebleit rabul ejtő ruhadarabtól, amit a tükörből a legnagyobb örömmel néztem végig. Egy kis derék- , hát- és nyakmasszázs következett. A nyakamnál különösen jó érzés volt amit az ujjaival csinált, teljesen belebizseregtem. Végül teljes mellbedobással a masszázs végére értünk.
  • Levezetés:

    A masszázs végére érve megkért hogy forduljak meg, nem mertem nemet mondani. Még a randink elején rákérdeztem az extrákra, melyek közül a láberotikát választottam, úgy gondoltam bűn lenne ha egy ilyen gyönyörű nő lábait nem csodálhatnám meg közelebbről. Míg én a talpát kényeztettem, ő kezelésbe vette a férfiasságom, lassú mozdulatokkal próbálta fokozni a gyönyört. Sajnos az elmúlt napokban a velem egy korú nem volt megfelelően kezelve, ezért hamar feladta a küzdelmet és megadta magát. Nem tudtam visszatartani, ezért az utolsó pillanatokban megkértem Natasát hogy fokozza a tempót. Hamar előkerültek a törlőpapírok, és Natasa megtisztított. Még beszélgettünk egy kicsit, majd kaptam egy új törülközőt és irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    Az elején megbeszéltük a dolgokat, extrákból pedig egy kis láberotikát kértem. A bizalom az elején megvolt, hiszen csak a végén került sor a virágcsokor átadására.
  • Összkép:

    Natasa egy igazán csodálatos hölgy, akivel nagyon hamar elröppen az idő. Úgy gondolom mindketten jól éreztük magunkat, ő végig kedves és mosolygós volt, a társaságában igazán fel lehet töltődni. Úgy vettem ki a szavaiból, hogy még szívesen látna viszont, az érzés kölcsönös, mert ez az egy óra nagyon kevés egy ilyen nőhöz. Tetőtől talpig hibátlan külső, szép arc, hatalmas keblek, csinos fenék, finom lábak. Élveztem vele a beszélgetéseket, annyi mindent tudnék neki még mondani, de ezt majd egy másik alkalommal.
Happy Massage