• Amina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta szemezgettem a hölgy hirdetésével, tekintve egzotikus származását és temérdek magasztos beszámolóját. Végül a tervezett randi előtt kicsivel több mint egy nappal ragadtam telefont. Pontosan nem tudom, vele beszéltem-e elsőre, de megfelelő tájékoztatást kaptam, mely során másnap délutánra sikerült időpontot foglalnom, amely foglalást a tervezett nap délelőttjén SMS-ben erősítettem meg.
  • Megközelítés:

    A Blaháig villamossal, majd onnan gyalogszerrel közelítettem meg a tetthelyet, ez amolyan 12 perces sétát takar. A környék szerintem rendben van. Több évet éltem még diákkoromban az érintett utcát metsző Népszínház utcában, szóval még ismerős is. Kissé korai voltam szokásomhoz híven, ezért sétálgattam, felfedeztem a környező utcákat. Parkolás okozhat némi komplikációt, ahogy megfigyeltem.
    Amint elérkezett az idő hívtam, és a telefonon kapott instrukciókkal könnyűszerrel bejutottam. A megfelelő emeletre liftezvén megtaláltam az említett ajtót, ha nekem sikerül, akkor bárkinek, legendásan nagy eltévedő vagyok a házakon belül :D Annyi említendő talán, hogy a számozás nem az ajtóra van közvetlen ráírva, hanem a mellette lévő kis panel tartja az emelet/ajtó számot.
  • Helyszín:

    A klasszikus "célnak megfelelő"-vel operálnék. Tisztaság, hangulatfények, száraz törcsi, elegendő tusfürdő választék, de ha egy lenne az sem zavarna. A szobában még szobainas is van az erre igényt formálóknak.
  • Lány külseje:

    Bizonyosan a képeken lévő lány fogadott, egy laza köntösben. Arca szép, karakteres, lágy vonásokkal. Való igaz, nem nádszál vékony, de ez semmit nem von le érdemeiből, s el is mondta, hogy újra edzésbe áll, s hamarosan újra bombaformában lesz. Igényes, magára nagyon odafigyelő lányról beszélünk.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsa egyértelműen szakszerű, kérésekre odafigyel, nagyon kellemes, de kellő erő is van benne. Ha kellett keményen szétcsapta a vállamban, hátamon letapadt izmokat. Eközben beszélgettünk, s itt egyértelműen kiderült számomra, hogy Amina legvonzóbb tulajdonsága, hogy mennyire intelligens. Az ilyen típusú randikon ez párját ritkítja, a való életben sem megszokott, hogy egy ilyen okos, sokrétű és szépen beszélő lánnyal beszélgethet az ember. Kis túlzással már csak ezért megéri a kaland. A randi igazi értékmérője nálam a kialakult hangulat és erre csakis jelest tudok adni. A végén egy kis csúszkamasszázs, ami erotikától túlfűtött, nagyon beindító.
  • Levezetés:

    Csúszka után fordulás, finom csókok, a testek egymásnak érése, roppant izgató felvezetés. Szépen fokozatosan tér rá a franciára, technikája roppant változatos, számos elemet ötvöz, nagyon kellemes és a közben lévő hangok is fokozzák az élményt. Az eredmény természetesen nem is oly sokat váratott magára. Utána én puszilgattam a testét, és ujjaztam őt, miközben ő magát kényeztette. Ebben a részben nem vagyok oly bőbeszédű, de higgyétek el: kifogástalan, sokáig emlékezetes erotikus élmény volt. Majd vízzel és gyümölccsel kínált. Ezután zuhanyzás, a fürdőbe elkísért, miközben folytattuk a kellemes csevejt, kifejezetten hosszasan.
  • Elszámolás:

    Az elején történő elszámolás van a szalon szabályzata szerint. A rózsák a randi végéig ugyanott maradtak, ahova az elején kerültek.
  • Összkép:

    Külön említendő, hogy mivel néhány percet a lakásban megváratott, így nagyon kedvesen felajánlott érte némi kompenzációt, amivel természetesen éltem is. Úgy vélem, megvolt közöttünk a kölcsönös szimpátia, ez az egész randi hangulatán látszott, rengeteg apró kedvesség volt tetten érhető. Óriási pozitivitással távoztam.
Happy Massage