• Linda

  • Beküldte:
  • Linda reagálása

    Kedves "Emeletes Ház"!

    Akkor kivételesen én is reagálnék erre a nem mindennapi beszámolóra. Ha már ilyen részletes vagy, akkor szeretném mindenki számára tisztába tenni a tényeket!
    Sajnos a beszámolód több sebből vérzik! Az első és egyik legfontosabb, hogy SOHA nem sminkelem magam!! Ebből kiindulva több irreális dolgot is írtál. De akkor nézzük most az én szemszögemből a történteket!
    Azon felül, hogy hoztál egy csokit, nem hogy egy kedves szavad nem volt, de még egy mosoly sem volt az arcodon a részemre! Mindvégig egy semmitmondó hangulat volt rajtad. Azzal a hozzáállással amit irányomba mutattál, minden voltam akkor, csak a "kedvesed" nem!! Természetesen jó "szolgáltató" révén igyekeztem a helyzetből a legjobbat kihozni.
    Mivel elég gyakorlott vagy a témában, így gondolom mielőtt megérkeztél hozzám utánaolvastál, valamint telefonon is érdeklődtél a lehetőségekről. Ezek után tisztába kellett lenned azzal, hogy mit tartalmaz a programom, amennyiben ez számodra kevésnek bizonyult, mert olyan szükségleteid vannak, amiket nálam nem kaphatsz meg, ne csodálkozz, ha nem tudod élvezni!! Továbbá megkérnélek arra, hogy csak abban az esetben idézz egy párbeszédet, amennyiben azt alá tudod támasztani, mert sajnos az általad idézett mondatoknak a fele nemhogy nem igaz, de a másik fele még csak el sem hangzott! Valamint ne kritizáljon egy olyan személy, akinek az arcán még csak az unalom sem mutatkozott meg, annyira hűvös volt és olyan stílusban viselkedett, hogy "na itt vagyok, dolgozz meg a pénzedért"! Végül, de nem utolsó sorban a talpad szélén közlekedtél lakásban és úgy nyúltál mindenhez, mintha ez valami lepra hely lenne, holott Budapest egyik, ha nem a legigényesebb helyére jöttél, miközben te közel 10 perc fürdőszobai tartózkodás után (ahol számtalan tusfürdő, dezodor, szájvíz, épp csak fogselyem nem található!!) olyan illatosan jöttél vissza, mint aki most futott le egy maratont, a hímtagod felől áradó egyéb "finomságokról" pedig már nem is szólva.
    Ennek tükrében mindenki olyan helyet válasszon, ami számára megfelelő! Mert ennyi fénykép, beszámoló, továbbá telefonos információ alapján el lehet dönteni, hogy valakinek ez megfelel vagy nem!
    A későbbiekben is szeretettel várom azon úriembereket, akik egy kellemes masszázst követő finom levezetéssel szeretnének kikapcsolódni egy IGÉNYES környezetben!

  • Egyeztetés:

    Itt láttam először a hirdetését. Aznap kicsivel dél után hívtam, kedves hangja van. Kérdeztem a lehetőségekről mivel az adatlap elég ritkás, telefonban sem lett sokkal bővebb. Lehet, hogy itt is említette, hogy francia csak gumival van, ott már nem emlékeztem rá, de nem lepett meg (most megnézve, a másik oldalról megtudhattam volna). Kaptam a címet és a virágszálak számát.
  • Megközelítés:

    Közel az 1-es villamos, szerintem parkoló is van, de fizetős. A cím lépcsőházra pontos, ki van táblázva. Újépítésű az egész utca és hosszabb, mint gondoltam, így késtem pár percet. A ház elől hívtam, elsőre nem vette fel, két perc múlva már igen, kaptam kódot, emeletet és ajtót. Érdemesebb lifttel menni, legalábbis én még a legjobb formámban sem lépcsőznék ennyi emeletet.
  • Helyszín:

    A lakás a házhoz hasonlóan új, tiszta. Többen vannak itt, volt másik férfi cipő az előszobában. A nappaliban a kanapéra volt ültetve egy előretolt puncis fekete bőrű szőke baba. Itt félhomály van, innen nyílnak a szobák és a fürdő. A szobában sötét van, pirosas világítással a földön. Pont elfér benne egy tatami, rajta lepedővel és párnával, a végében lábemelővel, a sarokban mindkét irányba tükrökkel, egy szobainas, egy karfás ülőpad egy kis szekrény és egy életnagyságú Buddha-szobor. A szekrényen nagy kijelzőjű digitális óra, pont látja az ember, ha háton fekszik. A fürdő tiszta, egyféle szájvizet láttam műanyagpoharakkal, a zuhanyba volt készítve egy családi Baba (a tusfürdő). Én összesen három törölközőt kaptam, de erről majd később.
  • Lány külseje:

    A képek retusálatlanok, a teste olyan, mint azokon, szép és feszes. Az arca okos, komoly, a szeme környéke erősen ki volt festve feketével. A puncit nem láttam. Azt hiszem egy fekete body-ban fogadott, lehet hogy ekkor még ki volt engedve a haja, masszázsra már biztosan fel volt kötve.
  • Action:

    Vetkőzéskor odaadtam neki a csokit, amit hoztam. Zuhanyzás után találkoztunk a szobában, ő még kiment egy percre, én addig a tatamira terített lepedő tetejére raktam törölközőmet és rajta ülve vártam a kedvesemet. Miután visszaért kérte, hogy feküdjek le. A lábtartóra tette a lábaimat és erősen, ruhában, krémmel, szerintem szakszerűen átgyúrt bokától fenékig. Közben azon gondolkoztam, hogy hogy lesz ebből szeretkezés. Nem jöttem rá, de kértem, hogy hagyjuk ki a hátamat. Linda, kitalálva célomat, szólt hogy megfordulhatok. Levette a body-t és elölről, szemből kezdte masszírozni a combjaim belsejét és a némi érdeklődést mutató farkamat. Közben néha kedvesen szólt, hogy ne feszítsek, a combomra értve. Amikor jónak látta az időt, mellém térdelt fenekével felém, felhúzta a gumit és elkezdte a franciát. A védelmen keresztül sok mindent nem éreztem, de legalább tudtam simogatni a fenekét.

    Pár perc múlva felültem. Kérdezte, hogy mit szeretnék. "Próbáljuk ki a szeretkezést." Miközben kezdtem áthelyezkedni az általa javasolt misszionárius pózhoz, éreztem hogy semmilyen romantikus érzést nem tudok ébreszteni magamban (így Lindában sem), az viszont nem hozott lázba, hogy egy darab testként használjam, így meggondoltam magam és kértem inkább a lovaglást. Nem sokáig élvezhette Linda a keménységem, amikor kicsúszott belőle a farkam felültem újra. "Puszit lehet adni?" "Hova?". Csókra gondoltam, de azt mondtam, hogy az arcára. "Nem, a nyakamtól felfelé tabu, de annál lejjebb nyugodtan." "Mennyivel lejjebb?" "Mire gondolsz?". Két ujjamat a puncija tetejéhez érintettem, mintha a pulzusát mérném. "Kényeztetni szeretnél? Az extra". Némi gondolkodás után nem szerettem volna. "Akkor mit szeretnél?" "Mit lehet?" "Lehet megint szeretkezni, kérhetsz franciát, kézi levezetést... te alakítod az órádat". Franciát kértem. Új gumit húzott, hátradőlve élveztem a szájmunkáját, bár a gumin keresztül nem éreztem belőle semmit. "Szerintem jobb, ha kézzel csinálom". Így is tett. Gumi le, és egy gyors, mélypontokon a zacsit is ütögető kézimunka meghozta az eredményt, főleg a hasamra.

    Kis törölgetés. "Elmész zuhanyozni?" Az órán még nem volt negyed (félre volt időpontom). "Máris?" "Miért mit szeretnél még?" "Csak pihenni." "Jó, akkor pihenj, addig én lemosom magam". Kiment. Pár perc kellemes pihegés után visszajött, én is fölkeltem addigra, adta volna a fűtőtestről a törölközőmet, újat kértem. Megjegyezte, hogy csak én használtam és száraz, de adott egy másikat. A mosógépre raktam, ami zuhanyzás közben levetette magáról. Egy kis felületes törlés és visszamentem a szobába, hogy mégis elfogadnám a régi törölközőt, mert bár tisztaság volt, a lényegi részeket nem akartam egy leesettbe törölni. Azt Linda azóta kidobta a szennyesbe. Megkaptam a harmadikat. Miközben a golyóimat töröltem, mondta hogy "Egyébként ez nem egy lepra hely, tehát látod itt tisztaság van, nem?". Láttam. Öltözés, majd az ajtóban búcsúzás.
  • Elszámolás:

    A végén tettem le a szekrényre, a régi és az új átlag közötti, annyi amennyit a telefonban mondott.
  • Összkép:

    Nem adok Lehetne jobbat, mert megcsinált mindent, ami az adatlapján van és mert nagyon türelmes és kedves: lelkesedésem alábbhagyásának jeleit látva nem rosszallását vagy csalódottságát fejezte ki (mint az néhány helyen tapasztalható) hanem próbált lehetőségek felajánlásával(-sorolásával) a kedvemben járni.
Happy Massage