• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon köszönöm a beszámolót! Jó volt újra olvasni a randit 🤗
    Nagyon jól éreztem magam veled, remélem nem is sokára megismételjük!
    Várlak vissza alkalom adtán! 😘

  • Egyeztetés:

    Üzenetben kerestem. Kedvesen, gyorsan válaszol. Azután telefonon beszéltük meg a randit. Mindenben rugalmas. Vtr.- el pecsételtük meg az időpontot.
  • Megközelítés:

    Szombati napon volt a randi. Reggel láttam kevés parkolóhelyet az objektum közelében. A Nyugati pu.-tól kb. 8 percet kell sétálni. A ház jól számozott, a cím pontos.
  • Helyszín:

    Szépen rendben lévő kis lakás. Rend és tisztaság mindenütt. A fürdőben kádban függöny és üvegfal mögött tusolhatunk. Tusfürdő van bőven. Szájvíz+műa. pohár kikészítve. Törölköző, friss, száraz, ropogós. A baszobában nagy és kényelmes franciaágy. Egy ülőalkalmatosság a ruháknak. Kellemes zene.
  • Lány külseje:

    A képeknek és a kiírt adatoknak megfelelő, vékony magas lány fogadott szemüvegben. Kis ruhácskája alól kisejlettek a kézbeillő cicik. Nagy mosollyal, formás lábakkal és popsival várt.
  • Action:

    Érkezés után a baszobába invitált a Drága. Beszelgettünk míg levetkőztem. Tusolás, majd öblítés következett. A szobába érve finom barátnős csókot kaptam. Simogattam selymes bőrét. Hanyatt fektettem éa újra csók. Elindultam lefelé fülén, nyakán, hasán egészen a punciig. A kis leszállópályán is végigsiklottam. Finom, nyalnivaló, jóízű a puncija. Szépen kinyílt mialatt nyalakodtam. A csikló szépen előbújt. Teljes méretben nyalogattam a puncit. Olyan hívogató volt a popsi bejárat is, hogy nyalakodtam azon a tájon is. A csikló nyalogatása és a gát simogatása során szépen sóhajtozni, zihálni kezdett, majd elröppent a Kedves. Lenyugvása után franciába kezdett. Lágyan, közepesen mélyen végezte. Mindvégig finoman táncoltatta nyelvét a cerkám körül. Később a kupak körül pörgette nyelvét, majd újra teljes hosszban dolgozott. Nem hagyta ki a golyszikat sem. Gumit javasolt, viszont kérésemnek eleget téve 69 következett. Csodás látvány Evelin alul nézetből! Úgy helyezkedett, hogy tudjam nyalogatni a csiklót, puncit és a popsit is. Annyira hívogatott a popsi, hogy rákérdeztem annak lehetőségére. Korrekten közölte, hogy nagy a méretem , így nem lesz rá lehetőség. Mondtam sebaj van még finomság itt bőven. Gumit húzott az Édes és hanyatt feküdt. Missziben kezdtem, miután beigazította a cerkát. Nedves és nagyon szűk volt a punci, így csak lassan indítottam. Kezdett megjönni a hangja. Kértem hátulról folytassuk. Hasra feküdt és így kérte a folytatást. Ismét finoman kezdtem, majd gyorsítottam. Tetszett Evelinnek, biztatott, hogy abba ne hagyjam. Verettem kicsit, majd kértem lovagoljon meg. Mosolyogva szemből lovagolni kezdett. Ez a pozíció is kihagyhatatlan Nála! Aztán egy pillanat alatt guggolóba helyezkedett és úgy folytatta a lovaglást. Mivel a hasonfekvő, hátulról veretős tetszett Neki a leginkább, így kértem, hogy úgy fejezzük be. Egyetértett, lehasalt és finoman becsusszantam a szűk punciba. Ahogy kell lassan emeltem a tempót és magamhoz szorítva jót élveztem a gumiba. Lenyugvás után rendbe rakott és nagy örömömre mellém bújt. Láttam letelt az időm, így tus, kis beszélgetés és távozás. Búcsú puszi alkalmával közölte, hogy visszavár. Ennek igazán örültem.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát.
  • Összkép:

    Evelin egy végtelenül kedves szolgáltató. Az ottlétem alatt csak velem foglalkozott, rám figyelt. Mindezt úgy, hogy életkora fele az enyémnek. Érezhetőn szívesen végzi ezt a tevékenységet. Alkalom adtán visszatérek.
Happy Massage