• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Kedves Tome!!
    Szuper volt, hogy újra feleleveníthettem a randinkat. Köszönöm!
    Élveztem minden percét Veled!
    Csók, Jazmin

  • Egyeztetés:

    Jázmin régóta rajta van a bakancslistámon, mert a képei alapján gyönyörű lánynak képzeltem, a beszámolói alapján pedig kihagyhatatlannak. Kedden délután csörgettem Jázmint egy szerda délelőtti randi reményében. Barátnője vette fel, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, és már meg is kaptam az első időpontot szerdára. Ez jó kezdődik, gondoltam. :)
  • Megközelítés:

    A lakás Buda frekventált részén helyezkedik, BKV-val is könnyed megközelíthetőséget eredményezve, azonban mivel messzebről érkeztem, ezért kocsival érkeztem a tett színhelyére kb negyed órával az időpont előtt. Hát kellett is ennyi, hogy parkolóhelyet találjak, de végül pár perc csúszással ( amelyről persze telefonban tájékoztattam immár Jázmint- így végre hallottam csilingelő hangját) sikerült a kaputelefonhoz érnem.
  • Helyszín:

    A házba bejutva alig vártam, hogy a lift felérjen a megfelelő szintre. A társasház nagyon kultúrált, a lakás igényesen berendezett. Szuper elrendezésű, és patyolattiszta. Annyira tetszett, hogy még laknék is benne. :)
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött várt a drága tündérem. Fantasztikus fekete bodyban volt, de első pillantásra gyönyörű, mosolygós arcában vesztem el. Már az első pillanatban olyan légkört varázsolt mintha barátnőmhöz érkeztem volna. Bemutazkozás, puszival üdvözlés után a szobába kísért, amely rövid séta alatt megcsodálhattam formás, előttem billegő popsiját.
  • Erotikus masszázs:

    Szobába érve átadtam a vidékemről származó vörösbort, amit ajándékba vittem, majd kis csitcsetelés után a fürdőbe vetettem magam egy alapos tisztálkodásra. Visszatérve Jázmin a masszázságyhoz dőlve várt, és egy ismerkedő csókkal köszöntött, miközben már a kezek is felfedezőútra indultak mindkét oldalon. Viccesen megkérdezte, leveheti e a derekamra csavart törölközzőt, miközben ő is kibújt szexi bodyjából. Na ebből most nem lesz masszász, gondoltam, és így is lett. Vendéglátom a tatamira csábított, ahol csókok közben felfedezhettem gyönyörű, feszes testének minden porcikáját. Gyönyörű formás mellein elidőzve meghálalja a gondoskodást, mert a kalandozás során déli tájékhoz érve már gyöngyöző környezet fogadott. El is vesztem benne, melyet finoman kényeztetve fokozatosan húztam fel kis tündéremet, akinél a kitartó kedveskedés jól érzékelhető orgazmus formájában beteljesült. Most ugrok egy picit a beszámolóban, mert itt a masszázsrészről kellene írnom, amely szintén szuper élmény volt az első körös kényeztetés után. Masszázsággyal szemben tükör úgy van beállítva, hogy massázs alatt is lehetőséged van csodálni Jázmint, amely pici apróság, azonban rengeteget hozzátesz az élményhez. Masszírozást lábfejem mellei közé helyezésével kezdte, és alapos vádli, és combgyúrással folytatta. Közben olyan felhőtlenül beszélgettünk, mintha nagyon régi barátok lennénk. Kiderült, mindketten imádunk főzni, uh vadrecepteket cseréltünk. Masszázsa kellemes, átgyúrós, de annyira magával ragadott a beszélgetés, hogy nem sokra emlékszem. A vége felé besimításokkal, hátcirógatással jelezte, hogy érdemes lenne áttérnünk komolyabb dolgokra is. Rutinomnak köszönhetően vettem a jeleket.:), és kezemmel hátranyúlva én is elkezdtem simogatni formás izmos fenekét és combjait. Jázmin javaslatát, hogy költözzünk vissza a tatamira szíves örömest elfogadtam.
  • Levezetés:

    Az első kényeztetésre még a masszázs előtt sort kerítettünk, amely fenomenális volt. Miután először én húztam fel, és nyugtattam le, utána Jázmin következett. Nem letudni akarja a dolgot, hanem azt szeretné, hogy élvezd minden mozdulatát. Apró puszikkal ért le a célterületre, ahol előszöt a zsacsikat kezdte kényeztetni, nyalni falni szívni, hosszasan és érzékien. Én ezt kifejezetten kedvelem, uh mondtam is neki, hogy ezzel az első percekben megvett engem örök élet és 2 napra. Változatos virtuózjáték következett a hangszeren, amelyben többször is szünetet kellett kérnem az idő előtti kaituláció elkerülése érdekében. Az utódok Jázmin szájában landoltak, de nem rohant, hagyott megnyugodni és utána kért egy pár perc szünetet a fürdőben. A második körre a masszázs után került sor, amely hasonlóan fenomenális volt mint az első, amelyben Jázmin hagyta, hogy még hosszabban élvezhessem babapuncija isteni ízét, melyet dupla remegésekkel hálált meg. A második körben sem csökkent együttlétünk magas színvonala, így teljes volt a beteljesülés.
  • Elszámolás:

    NFSZ csak az extra, minden más az alap szolgáltatás része.
  • Összkép:

    Szuper érzésekkel távoztam, még csak 3 napja jöttem el, de máris visszamennék. Vissza is kell, hogy megbeszéljük hogyan sikerültek az ételek. 😎
Happy Massage