• Lucky Lucy

  • Beküldte:
  • Lucky Lucy reagálása

    Kedves Q-rátor!
    Köszönöm szépen a beszámolód, értékelem az őszinteséget! Csacsogó, vidám tornászlányként igyekszem a programot nemcsak szenvedélyessé, de hangulatossá, mókássá is varázsolni (ez utóbbi a legtöbb vendégem számára pozitívan hat). Sajnos kevésbé tudtunk az idő szűkében egymásra hangolódni. Emiatt szakszerű masszázselemek nem szerepeltek a közös időtöltés alatt, hisz jelezted,hogy masszázst nem szeretnél és a késésed révén, nem tudtam a programba süríteni. Nagyon örülök a zsebedből előhúzott kis kitűzőnek, amit emlékként ajándékba hagytál Nekem:) Legyen szép napod!:)

  • Egyeztetés:

    Alapvetően hirtelen felindulásból kerestem fel, és mert azt hiszem villogott a msot hívhatod. Próbáltam másokat is hívni, de vele is szemeztem már egy ideje... fiatal, vékony kislány, tehát az esetem. Hívtam tehát, felvette és kérdésemre, hogy még a mai napon meg tudom-e látogatni, igennel felelt! Tisztáztuk a részleteket, mi-mennyi, mikorra mehetek. Kedves hangja van és megfelelően tájékoztat, illetve rugalmas is az egyeztetésben.
  • Megközelítés:

    A jelzett kerület ismert lokációján található helyszínek egyike. Számozott és betűzött a cím, szóval figyelni kell. Parkolással hatalmas szerencsém volt, előttem állt ki az amúgy zsúfolásig tömött parkolóhelyek egyikéről egy kocsi. Sétatávban 30 másodpercnyire voltam a bejutási ponttól.
  • Helyszín:

    Lucy egyik kérdése (a kb. 20000-ből) belépés után nem sokkal az volt, hogy voltam-e már itt. Utólag végiggondolva talán igen, de eléggé egykaptafának képzelem az itteni helyszíneket. De a többi besziben leírtak változatlanul igazak. Fürdő zuhanyfüggönnyel, nehezen lefolyó kád, tusfürdő és szájvíz-választék (jelenleg 2-2 volt). Esemény-helyszín félszoba, matrac. Cuccoknak kisfotel... nagyon kis fotel... apró fotel. Mindegy, halomban megállnak a ruhák a táskán is.
  • Lány külseje:

    A statisztikai adatok stimmelnek, vékony kislány kifejezetten szép alakkal, nagyon helyes, apró cicikkel. Korábbi besziben olvasottak alapján talán nagyobbra számithat az emberfia, de én A kosárnak tippelném. Formára nagyon gusztusos, szép pici bimbókkal, amik izgathatók is. Punci jelenleg teljesen csupasz. Arca karakteres, kedves. Színésznőre hasonlít, de nem tudnám megmondani, hogy kire.
  • Erotikus masszázs:

    Ajánlotta, hogy krémmel masszíroz, de nem kértem. Ezt kicsit furcsállta és szabadkozott, hogy jaj lehet hogy húzni fogja a bőrömet. Hát azt nem mondhatnám, és igazából masszázsnak sem nevezném, a mások által tanultnak nevezett mozdulatokkal nem találkoztam. Amolyan macska-dagasztás szerű maszatolás volt, de erotika nem igazán volt benne, ellazításra vagy esetleg fájó pontok felfrissítésére sem volt alkalmas. Igazság szerint a fürdés után állva próbáltam ismerkedni vele, ki is hagytam volna a masszázst, de mivel az ismerkedős ölelkezés-simogatás alatt csak annyi időre hallgatott el, amíg 2x 5 mp-ig a mellbimbóimat megnyalta, így egy idő után gondoltam akkor hadd vezesse fel az eseményt a saját koreográfiája szerint.
    Talán nem volt meg a kémia, mindenesetre eddig sem az általam kezdett ráhangolódás nem fordult erotikusba, sem az általa ajánlott masszázs. Pedig mikor álltunk, levette a melltartóját és engedte magát simizni mindenhol, mégis a folyamatos beszéde és kérdés zuhatagai valahogy arra utaltak, hogy talán nemsokára átváltunk intimebb hangulatba és kezdődik a várva várt program. De lévén fél órára neveztem be és szerintem már kb. 20 percet beszélt, gondoltam akkor én kérem, hogy ugorjunk a második fázisra.
  • Levezetés:

    Említett okok miatt én viszont nem igazán voltam harcrakész és mivel tőle nem számítottam több segítségre, ezért kértem, hogy hadd simogassam kicsit. Erre azt mondta, hogy szereti, csak csikis... na ez a sokadik intő jel... ha egy lány csikis, akkor kb. az annyit tesz, hogy nem lesz jó, akárhogy és akárhol nyúlsz hozzá. Meglepetésemre viszont a bugyiját levette és hagyta, hogy végigsimizzem és meg is puszilgassam itt-ott. Ezzel a csikisséggel mindenesetre beijesztett, ez nem hiányzott. Továbbis értékes percek teltek el, tehát kértem, hogy akkor kényeztessen. Kértem azt is, hogy hadd álljak, és mondta hogy oké, csak ő ilyenkor zavarban van... ez megint nem volt igazán izgató, de már nem számoltam a (számomra) kellemetlen pillanatokat. Kézimunka... még mindig kézimunka, majd egyszer csak végre szájjal közelít. De még ekkor sem vette be, csak oldalról puszilgatta. De azért előbb-utóbb végre bevette és elkezdett egy meglehetősen gyakorlatlannak tűnő és elég monoton franciát, kb. az utolsó 2-3 centin. Finoman levettem a kezeit és elkezdtem óvatosan a tempóra és egy hangyányit nagyobb mélységre célzó mozdulatokat, de ekkor is vagy 5 kérdést tett fel és továbbra is beszélt közben kb. folyamatosan. Megkéreztem, hogy oké, akkor végezni lehet az arcra? Hát azt nem, inkább cicire... na ennél a pontnál döntöttem el, hogy innentől "lehetne jobb" kategóriás lesz, tudniillik ez a hirdetés szerint is alap. Oké, akkor oda végeztem, majd kaptam a papírtörlőt és - minő meglepő - folyamatos kérdések és beszéd közben megtöröltem magam, kikéreckedtem a fürdőbe, majd felöltöztem és eljöttem.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, de így hogy az alapban hirdetett dolgok sem elérhetők, így nem mondanám elégedettnek magam. Két pozitívumot tudok említeni: 1) Visszaad nagyobb összegből, és kérés nélkül. 2) Nincs szó TP-ről, mert közel 50 percet töltöttem ott bruttóban. Az is igaz, hogy ebből 45-öt ő beszélt :)))
  • Összkép:

    Ambivalens. Alkatilag nagyon bejön, az arca karaktere is érdekes, nem pedig "problémás", de a stílusa és az egész helyzetbeli viselkedése konkrét hidegrázás. És vessétek a szememre, de azért ilyenkor az ember nem úgy van, hogy ha 3-5 perc után sem kezd csitulni a partner, akkor lecsendesíti, elvégre ez azért elég udvariatlan benyomást keltene. De hogy kellemetlenül érezzem magam és ráadásul azért, mert olyan kérdéseket is simán bedobott, hogy "Van partnered?", meg "Van gyereked?"... hát én ilyennel még nem találkoztam, pedig volt jó pár beszim, még olyanokról is, akikkel mondhatni bensőséges viszonyt alakítottam ki. És a másik, hogy folyton egy magyar énekeshez hasonlított, hogy tisztára olyan karakter vagyok, mint ő, meg hogy jaj de tényleg... és ezt úgy, hogy mondjuk mikozben épp szopni kezdett végre, egyszer csak abbahagyja és megint rákezdi, hogy de te tök olyan vagy, mint a ... Viktor, biztos nem vagytok tesók?! Ja és az alkata valóban szép és vékony, de én azt a tesis irányt olyan nagyon azért nem láttam bele, ráadásul ő is más szakmai irányultságról és tapasztalatról beszélt. De a jógát azt említette, ezt aláírom. Marhajók ezek az új címkék, de pont egyet se tudnék vele kapcsolatban kiválasztani :D
Happy Massage