• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Láttam, hogy Alexandra páros masszázst is hirdet Vikivel. Gondoltam, csodás tavasznyitó foglalkozás. Nem tétováztam, ráírtam VTR-en, visszaírt, hogy egyeztet Vikivel, és jelentkezik. Úgy is lett,:randi megbeszélve másnap délre.
  • Megközelítés:

    GPS, sima ügy. Titeket nem idegesít, hogy mások fél oldalt írnak a parkolási nehézségekről vagy hogy drága a parkolási díj? Ezt nem a VEKE oldalán kéne megvitatni?
  • Helyszín:

    Kicsi, de kellemesen funkcionális lakás a 13. kerület paneles részén. Ez a jobbak közül való, 90-es években épült ház. A fürdő teljesen rendben van, a szobában tatami. Egy tükör fokozná az élményt, de abból így volt elég.
  • Lány külseje:

    Ketten fogadtak valami ki semmiségben. Rövid megbeszélést követően egyszer csak lekerült róluk minden. Alexa olyan, mit a képeken: magas, vékony, sportos lány. Viki egy fejjel kisebb , a fotóinak megfelelően csinos, izmos csaj. Mindketten szép arcúak, vidámak, kedvesek. Az elejétől beszélgettünk mindenféle köznapi dolgokról, teljesen otthonos volt az egész. Leszámítva, hogy tudtam, hogy a végén szendvicsben fognak leszopni, amit azért ad egy vajszínű árnyalatot a leghétköznapibb beszélgetésnek is.
  • Erotikus masszázs:

    A négykezes masszázsban az a legjobb, hogy próbálod kitalálni, ki, hol és merre masszíroz. Viki egy ponton mondta, hogy tegyem hátra a kezem, ami így a két lába közé került. Megnyugtató volt, hogy ez még a masszázs, de már a punciját fogom. A masszázs maga pont olyan erősségű volt, amilyet szeretek: nem is túl erős, de nem is üres simogatás. A vádlimból és vállamból is sikerült kikergetniük a csomókat. A végén Alexa hátulról benyúlt a combjaim közé, és a golyóim simogatta, amíg Alexa a nyakamon dolgozott. Akkor már visszaszámoltam a fordulásig.
  • Levezetés:

    Némileg összefolynak a jelenetek az emlékezetemben, de pár kép azért szerencsére a retinámba égett. Például, ahogy Viki punciját nyaltam és időnként kikukkantottam a lábai között Alexára, aki szorgosan szopott. Volt amikor két száj és négy kéz dolgozott rajtam egyszerre. A pihenőkben Viki cicije végigsimogatta az egész testem, miközben Alexa puncija belesimult a tenyerembe. Annyira erotikusra sikerült már a masszázs is, és annyira jól csinálták a folytatást, hogy egy igen meglepő élettani jelenséget kellett regisztrálnom, ami utoljára kamaszkoromban történt velem. A tervezettnél hamarabb elmentem, de ezután nem volt semmifajta szünet, harcra kész maradtam, és folytatódott minden. A másfél óra legvégén mentem el másodjára, akkor már klasszikus módon, pihegve. Kis simi, tus, könnyes búcsú. Maradandó élmény volt.
  • Elszámolás:

    Előzőleg VTR-en ezt is megbeszéltük, a virágokat letettem az asztalkára, és nem esett szó róluk. Az extrákat nem tudom. az egész az volt.
  • Összkép:

    Csodás tavasznyitó foglalkozás volt, két belevaló, kedves és szép lánnyal, akik úgy ismerik a férfitestet, mint egy veterán anatómiaprofesszor, csak annak nem adom a kezébe a farkam. Megyek még.
Happy Massage